Inlägg från: IdaElt |Visa alla inlägg
  • IdaElt

    Umemorsorna snackar vidare (del 4)

    Adele har också gått på förskolan i 5 veckor nu och inte varit förkyld eller sjuk än. Men det kommer väl förmodligen :(

  • IdaElt

    Grattis till er som är gravida och till er som fått era småttingar. Låter lite oroväckande att andra förlossningen gått så mycket fortare än den första.

    Om vi ska försöka få syskon om ett par år så är det väl bara att slå upp tält utanför förlossningen under några veckor. Det gick så otroligt fort med första så... men det får tiden utvisa.

    Fika, varför inte? :)

  • IdaElt

    Vad hurtiga alla är med potträningen. Vi låter Adele sitta på pottan på hennes egna initiativ. Det började bra, gjort båda behoven på pottan. Men nu är hon inte alls intresserad. Tänkte börjar på allvar till våren och sommaren, mindre kläder om mer möjligheter att kunna springa utan blöja och kläder.

    Vi ska vaccinera Adele. Ålidhems hälsocentral påbörjar vaccinationerna av barn under tre år på torsdag nästa vecka. Det tar ju upp till tre veckor innan vaccinet har någon effekt så det är bara hoppas att hon håller sig frisk. Jag vaccinerades för några veckor sedan och har äggallergi. Fick lite ont i magen på kvällen, så som jag brukar reagera då jag fått i mig ägg.

    Hoppas allt e bra med er alla

  • IdaElt

    Adele vaccinerades igår och har inte fått några biverkningar. Hade förberett mig på feber och gnäll men hon mår superbra. Då vi var på 1 ½ års kontroll rekómmenderades att vänta med MPR till dess att hon fått influensavaccinationerna.

    Trevlig helg

  • IdaElt

    Ja, angående jobb hela veckorna och att inte hinna träffas känner jag igen. Vi jobbar skift båda två och att äta middag tillsammans mer än en gång i veckan är inte aktuellt hos oss. Jättetråkigt! Men annars träffas vi några timmar före eller efter jobbet och i snitt en ledig dag tillsammans varje vecka.

    Men vad gör man. Pengar behöver alla och man får försöka göra det bästa av situationen.

Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (del 4)