Inlägg från: ulrica83 |Visa alla inlägg
  • ulrica83

    Umemorsorna snackar vidare (del 4)

    Jättestort grattis Sugarmommy!! Skönt att det gick så bra och att ni råkade vara under bevakning då hjärtljudet gick ner. Njut nu av varje minut :)

  • ulrica83

    Jag tycker också det känns svårt kring det här med vaccinationen. Känner mig lite kluven ang Albin i och med att de först rekommenderar att inte vaccinera så små barn och sedan ska man helt plötsligt göra det. Dessutom är han äggallergiker, är det någon av er som vet om dom vaccinerar den gruppen eller hur det fungerar?

  • ulrica83

    Även här blir det långt mellan gångerna även om jag är inne och läser lite oftare än jag skriver.
    Här är det också sjukdomstider. Albin var hemma från dagis hela förra veckan pga en ordentlig förkylning och denna vecka har han åkt på ögoninflammation så vi blir nog hemma större delen av denna vecka också.

    Vi pottränar också, men i väldigt liten skala. Helt på Albins initiativ. I perioder säger han till, främst då det är dax att bajsa, och då vill han antingen göra det i pottan eller på toaletten. Han har inte så stor ro att sitta still där utan vill helst upp direkt han satt sig för att titta om den kommit något. Ibland vägrar han sitta på pottan och någon vecka senare vill han hemskt gärna sitta där så vi låter han göra som han vill än så länge. Vi tänkte också satsa mer till sommaren.
    Vi har både en BabyBjörn pottstol och en potta från IKEA. Han gillar båda lika bra.

    Vet någon av er var man kan få tag på ett virkat barnöverkast? Typ lite spets-likt?

Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (del 4)