• Elsakling

    Tips på saker att handla i USA

    Är det någon som har tips på vad som är förmånligt att handla i USA istället för i Sverige? Speciella klädmärken, väskor, smink? Roliga märken som inte finns i Sverige? Alla tips mottages tacksamt. Mina svärföräldrar åker till Florida snart så jag tänkte passa på att shoppa loss.

  • Svar på tråden Tips på saker att handla i USA
  • Vicky83

    Vi köpte jättemysiga och stora handdukar och badlakan sist väldigt billigt. Blir några till nästa tur.

  • Ohanna

    Skor, typ converse och andra märkesskor är superbilligt i USA, jag köpteett par converse för 40 USD (då, 2008= 350kr). Kläder generallt är billigt men kolla tvättråden nogrannt- ofta är det bara cold wash- kolla så det är warm wash då kan du tvätta dem i 40 grader. Kvaliten är ofta sämre på kläder generallt än i sverige om man inte handlar riktiga märkesskläder (Här är vi ju vana tt tex HM håller god kvalite)

    Tips på bra affärer;
    Abercrombie and Fitch (Finns både barn och vuxna men i olika affärer- barn affären stavar med litet "a" annars är allt i affärernan likadant- modellerna är vuxna även i barnaffären...)
    Victorias secret- underkläder
    American eagle
    Old Nay- bra baskläder

  • vackrastarflow

    Forever21 är som någon skrivit väldigt billiga och har snygga kläder men kvaliteten är sådär och storlekarna är i junior, dvs måste man ha större storlek än vanligt.

    Target är min favoritaffär men där ska man bara gå och strosa, inget man beställer från.
    Smink från företag som L'Oreal, Maybelline och Max Factor är mycket billigare i USA. På Walmart kostar min favoritmaskara typ 4-5 dollar, här kostar den typ 130 kr. Så har du nåt du använder där kan det vara bra att beställa lite

  • Elsakling
    Vicky83 skrev 2009-09-23 21:06:21 följande:
    Vi köpte jättemysiga och stora handdukar och badlakan sist väldigt billigt. Blir några till nästa tur.
    Ok, vad var det för märke?
  • vackrastarflow
    Mymlan80 skrev 2009-09-23 21:11:57 följande:
    Peanutbutter M&Ms såklart!
    åååååh gott!
Svar på tråden Tips på saker att handla i USA