Inlägg från: Maria123 |Visa alla inlägg
  • Maria123

    Våra mirakel är här!!! Vi snackar vidare...del 4

    Ska till Ikea idag och förhandla lite julklappar, blir dyrt när man har en stor familj och lilla loppan är född 5 dagar efter julafton, ja, ni vet ju hur det e. hihi.

  • Maria123
    dallas skrev 2009-09-27 21:55:47 följande:
    men vi kan iaf handla "billiga" presenter på mellandags rean!
    Ja, just det, det har jag inte tänkt på. {#lang_emotions_laughing} 
  • Maria123
    Kaka skrev 2009-10-07 11:41:59 följande:
    Vår lycka blev inte lång. Va på VUL igår och läkaren såg inte mindre än 3(!) tomma hinnsäckar. Det va ju för bra för att vara sant att vi skulle få ett barn till . Den som gapar över mycket.....
    Näääee! Sååå orättvist. Beklagar verkligen.
  • Maria123

    Nu har min lilla loppa börjat gå! Tog sina första steg förra veckan och nu går hon några steg i taget, dock lite vingligt så klart. Man märker på hennes sömn att det händer mycket nu för när hon inte testar att gå så kryper hon ju gärnet. Hon sover väldigt oroligt nu och är ofta ledsen när hon vaknar och har svårt att somna om.

    Fiji: Här har vi också en som är extremt morgonpigg. Somar också vid sju och när klockan slår fem är hon pigg och glad och sitter och tjuter av förtjusning i vår säng. ( Vi tar upp henne ur sin säng när hon vaknar och lägger henne i vår säng för att mysa men det har hon inte tid med, fullt ös med en gång)

  • Maria123

    Åh, jag blir också sugen på att sätta in när jag hör att det börjats. Men jag får vänta till sommaren iallafall, hon är ju precis "fyllda" 10 månader och vi planerar att sätta in två så om det skulle ta sig så är det ju skönt om Nathalie kan vara ca 2 1/2 iallafall.

    Nu går hon som aldrig förr! Det är så roligt att se henne ställa sig upp, släppa taget och gå iväg, ibland kommer hon förbi en och tar tag i ens byxor för att återfå balansen och sen går hon vidare. Rekordet i morse var 20 steg och hon kryper i raketfart också så det är tur att trappgrindarna kommit på plats.

  • Maria123

    Vi går också hemma och snörvlar. Hatar denna tiden, regn och blåst hela tiden, jag vill ha riktig vinter med snö!!!!!!

  • Maria123

    Vår plutt var inte så värst intresserad av att krypa har alltid älskat att stå upp, så när hon väl blev lockad till att gå ett par steg hade hon inte ens börjat gå längst möblerna än (hade väl inte tid ) så det tog väl ett par veckor eller så bara till hon började gå från vardagsrummet och ut i köken, för man kan ju missa nåt , men det kan ju bli lite farligt också för hon tror oftast att hon kan röra sig snabbare än va benen hinner med.

  • Maria123

    Idag fick Nathalie ta med sig pappa ut och provåka sin pulka, man får passa på när det finns snö, hela 1 1/2 cm snö, hihi.

  • Maria123

    Nathalie är mjölkproteinallergisk, så det ska bli en kul utmaning att få ihop en mjölkfri men god tårta, tur det finns recept.

  • Maria123

    Fiji: Jojo, själva botten funkar säkert med havredryck, svårare med grädden. Men jag hittade ett recept på choklad (av kakao, inte choklad) och banantårta så jag får väl göra en test innan bara. Får väl baka några kakor också ifall lillan inte tycker kladdet är populärt. hihi.

  • Maria123

    Jo, med receptet jag hittade blev det någon chokladkräm typ och det lät ju riktigt gott och så banan till det, blir säkert smarrigt.

  • Maria123

    Någon som har tid och lust att fixa en ny tråd, denna stängs snart ner, men jag måste nana nu för ögonen går i kors. {#lang_emotions_embarassed}

Svar på tråden Våra mirakel är här!!! Vi snackar vidare...del 4