• Lilla Frugan

    plussat idag efter X - Orolig

    Stort grattis TS, du är säkert helt normalt gravid. Kontakta din MVC och be att få en läkartid vid lämplig tidpunkt, misstänker att de tar detta på allvar eftersom konsekvenserna i fall att det skulle vara ännu ett kan bli allvarliga. Får du inget VUL den vägen, gör ett privat så du får lugn i själen. Tror att de helst inte bokar tider före v. 6+0 för att det kan vara svårt att se nåt tidigare (även en normal graviditet).

    Vill också gärna höra mer om hur det funkat för andra och om hur det går för dig, LInis8. Lycka till!

  • Lilla Frugan

    Samma här. Var på koll igår efter x och hcg var nere på 3 så det är bara att försöka igen. Men det kommer att bli svårt att inte oroa sig om man blir gravid igen. Vill gärna höra hur det går för er andra.

    Vad har era resp. läkare sagt ang. risken att det upprepas. Förstod på min läkare att man löper en ökad risk att drabbas igen. Den risken är ytteraligare lite större om m an haft svårt att bli gravid (pga andra påverakdne faktorer) och lite mindre om man haft lätt att bli gravid sedan tidigare.

    Hur är det för er? Är det första barnet eller har ni fler sedan tidigare?

  • Lilla Frugan

    Linis8: Det bådar ju gott!! Inga blödningar och bara "mensvärk" i mitten, yr & illamående: det låter som en riktig graviditet det!! Hoppas att det går bra för dig. Förstår att helgen kommer att bli lång men försök att tänka att chansen att det är en normal graviditet är BETYDLIGT större rätt än risken att det är ett x igen.

    Du får återkomma i tråden så vi får höra hur det går för dig! LYCKA TILL!!!

  • Lilla Frugan

    Frikadellen: Jo, det är förstås mkt individuellt och som lekman kan jag inte bedöma huruvida det stämmer att risken för nytt x skulle vara högre om man haft svårt att bli gravid. Antar att läkaren bara refererade till statistiken men du har ju rätt i att det inte säger så mkt om vad det beror på...

    Stella78: Beklagar verkligen, vad tråkigt!! Hur mår du? Hoppas under att du mår under omständigheterna OK i alla fall. Hoppas att oturen vänder nu så att du får ett plus som håller kvar sig nästa gång!

  • Lilla Frugan

    Nyfiken på hur det gått för dig, Linis8. Du får höra av dig om hur det gått på VUL. Hoppas på det bästa!!

Svar på tråden plussat idag efter X - Orolig