Inlägg från: goshheidi |Visa alla inlägg
  • goshheidi

    Augustibebisar 2008, del 9

    lille, hihi. Javisst syns det ju klart och tydligt :) Härligt litet filmklipp också!

  • goshheidi

    tio personer har insjuknat i svininfluensan här i lappland och en ligger allvarligt sjuk på intensivavdleningen.... Jag tror jag tar och vaccinerar mig...

  • goshheidi

    Alltså. Jag velar hela tiden fram och tillbaka om dethär vaccinet...
    I ett finlandssvenskt forum som heter mammapappa.com så skriver en flicka vars mamma är en av experterna på THL som uttalar sig om vaccinet. Eller egentligen är hon THE expert för hon ansvarar för alla vacciner som kommer in i Finland. Och såhär hade hon sagt till sin dotter:
    Jag vet inte om jag skall rekommendera det åt dig eller inte.. :/

    Och så hade hon sagt att hon inte tycker att man ska vaccinera sig i första trimestern....

    så jag vet inte...jag tror jag avvaktar lite... Åhhh.. Fy vad svårt...
    Jag hade ju kräksjukan två gånger då jag väntade Felix och jag vet hur det är att vara sjuk som gravid. Det är inte någon höjdare direkt....

  • goshheidi

    Rimfo, va kul att det gick bra!! :) Jag undrar hur det ska gå för F. Han KAN äta själv men får han göra det själv så tar han tre teskedar och så börjar han kasta maten runt sig... Tänker att han inte ska få i sig speciellt mycket mat på dagiset. Där hjälper de ju inte speciellt mycket och han är ganska liten och bör få i sig mat...
    Nåja... han får äta mer på kvällen hemma i såfall...

  • goshheidi
    lille08 skrev 2009-10-21 21:07:57 följande:
    Han lär sig nog snart när han ser de andra barnen runtom honom äta. Jag jobbar själv på förskola (när jag inte är mammaledig) och i början innan de små lärt sig äta så bra på egen hand så får de hjälp. Och även om han kastar mat omkring sig hemma är det inte säkert att han gör så på förskolan. Håller tummarna för att det kommer gå bra!
    jo...jag vet :) *skäms* Jag jobbar ju också på förskola. Men ändå tänker jag, att tänk ifall de struntar i min pojke... :) Nä, det går ju säkert bra. De två som jobbar i lilla gruppen är så fina människor. Lugna och harmoniska.

    Hur många tänder har era nu annars? Felix har åtta tänder och inatt vaknade han klockan två och grät och hade fingrarna i munnen. Försökte titta om det är fler tänder på kommande, men såg inget... Han fortsatte gråta och visade hela tiden att han ville upp i min famn. Jag tog upp honom och vaggade honom och då tog det inte mer än ett par minuter innan han nästan somnade. La ner honom i sängen och han somnade bums.
  • goshheidi

    RosaNapp o sthlmstjejen. Oj vad många tänder :) Undrar hur många tänder Didos har? :) Han fick ju jättemånga på en gång.
    Så det kan vara tänderna som är på G för F också. Måste kolla en gång till när han vaknar från sin tupplur. Ger i såfall lite panodil till natten om han igen börjar gnugga sig mycket inne i munnen.

    Nu har jag och min svärfars sambo krattat hela framsidan av gården. Hoh! Jobbigt men samtidigt skönt. Mycket roligare att göra när man är två.

    Ha en bra fortsättning på dagen alla. Nu ska jag gå och laga lite mellanmål till mig själv.

  • goshheidi

    luzorsus. :´(Mina tankar finns hos dig. *kramar om*

    Kvack: Hoppas allt är bra med svärfar!

    Carina, grattis till radhuslägenheten! Nu ska jag gå in och se på bilderna :)

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 9