Inlägg från: goshheidi |Visa alla inlägg
  • goshheidi

    Augustibebisar 2008, del 9

    godmorgon!
    Vilken härlig resa jucea! Välkommen hem!

    Har haft en jättebra natt. F har äntligen börjat sova nätterna igenom. Det tog "bara" 1 år och 2 veckor innan han började sova nätterna igenom. Nu har han inte vaknat på natten på två veckor och jag hoppas verkligen att denna fina trend håller i sig tills bebbe nr2 kommer.
    Och två små nya risgryn skymtar i nedre käken. Så nu har han fyra uppe och fyra nere.

  • goshheidi

    Det är en riktigt skitdag här idag :( Mitt allmäntillstånd är på noll, noll. Har blivit så förkyld, har ont i halsen, huvudet värker, jag orkar ingenting, mår så jävla illa att jag är på vippen att spy hela tiden och orkar knappt med mig själv så ni kan ju tänka hur stackars F lider idag :( Eller han är ju som sig själv, men han skulle såklart vilja att jag leker med honom och pussar o kramar och hissar upp honom i luften som jag annars alltid brukar. Men idag bara orkar jag ingenting. och huset är upp och ner och jag har tvätts om borde tvättas, disk som borde diskas. Lina, du kan väl komma hit o hjälpa mig lite :) Haha.
    Nå, F somnade äntligen så nu ska jag också passa på att sova en stund jag med.

  • goshheidi

    jucea...ja, halleluja för deras dagssömn. Utan den vore jag ett vandrande jag vet inte vad just nu. Tuppluren gjorde dock ett litet underverk och när vi vaknade kom P hem från jobbet och hjälpte med disken. Imorgon kommer en städfirma hit (halleluja igen) så jag behöver inte ojja och vojja mig över hur det ser ut här så länge till. Så då är det bara den förbannade evighetliga tvätten kvar. Men den ska jag ta itu med imorgon. Nu blir det snart sängen.
    Ang illamående så kommer jag inte ihåg att jag mådde såhär illa med F. Jag knaprade i mig lite salta kex då bara så gick det över. Idag ville det inte ge med sig hur jag än åt. Kanske det är en tjej denhär gången när det känns så olika. Vi får se :) Men skönt för dig att du inte har mått så illa. Tråkigt dock med fogarna som krånglar igen. Vi ska hoppas att det inte blir mycket värre.

    RosaNapp, gud vad det låter sött med små fingrar och tår :)

  • goshheidi

    RosaNapp, jag hade en jättelätt graviditet förra gången. Hade knappt några problem alls, bara mot slutet fick jag ganska ont under fötterna. Så det känns tyngre denhär gången då man inte hinner vila lika mycket under dagarna. Jag känner mig som världens mest utslitna mamma varje dag typ. Hur känns det för dig? Hinner du vila något?

  • goshheidi

    Carina, åh... Vill ge dig en kram! Det är skrämmande i början när man flyttar när man inte känner någon och känner inte till platsen och butikerna luktar annorlunda osv osv.... Men det kommer att gå bra. Snart kommer säkert Danmark att kännas som ditt hem. Nu ska du gå och och köpa lite dääänske winerbrrrö med chokoläää i midn :)

  • goshheidi

    luz... Jag börjar störtlipa här när jag läser ditt inlägg. Jag hoppas hoppas att allt ska gå för din mamma! Kram i massor på dig.

    Hallon, My är så söt. Och i klänningen alldeles speciellt söt. Ser fram emot köksbilder snart också :)

    ...och jag har haft en blödning igen :( Antagligen bara sköra slemhinnor. Är bara två veckor kvar nu tills ultraljudet så då vet vi mera. Nästa vecka ska jag till sjukhuset och ta ett blodprov som de sen kombinerar med ultraljudet på något vis för att kontrollera olika slags risker.

    VT, har du recept på kokosbollar i närheten? Är så sugen :)

  • goshheidi

    Ååååååhh! Vilka ljuvliga chokladbollar! Tack igen för receptet!! Hälsa din kompis att de är de godaste kokosbollar jag oxo någonsin ätit. Jag rullade bara fem bollar och sprarar resten av smeten tills imorgonkväll, för då är jag säkert lika sugen igen :)
    Användarnamnen är små för mig.

    Rimfo, ojoj. Våra små skitungar. De verkar vara i en ålder nu då de är busigare än nånsin :) F gör oxo en massa bus. Han trycker på knapparna på dvd spelaren fast han mycket väl vet att han inte får, han knycklar till persiennerna fast han vet att han inte får göra det heller, han rycker ut stöpseln till golvlampan vilket han a b s o l u t inte får göra. Tror han söker uppmärksamhet på det sättet. Och allt dethär hinner han göra på ett par minuter. Så när jag märker att han börjar busa så går jag in med honom på hans rum o leker jag aktivt en stund med honom där. Vet inte om det hjälper, men jag inbillar mig själv att det gör det :)

  • goshheidi

    jucea, ojdå....så tråkigt :/ är det höst eller vinterkläder. Är det vinter så kanske han hinner ha dem än i år. Här brukar det vara jättekallt ända in i mars och det är ett halvår dit... Och är det höstkläder så kanske han hinner ha dem på våren om de är extremt stora?

  • goshheidi

    Jucea, jag köpte reima tec overall i storlek 86 till F och den är jättestor, men han kan ha den om jag viker upp ärmarna. PoP:s overall stl 80 sitter som en handske just nu. Han har stl 86 i bodyn men 80 i byxor. Lång överkropp, korta ben :)

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 9