• Svar på tråden Mammor till pojkar - fortsättning
  • Mammanna

    Kan ju bara hänga på.

    Sitter i soffan och lyssnar på min hysteriska snart 3 åring.. han har vägrat äta och sova hela dagen och nu ligger han i sin s'ng och SKRIKER..... Visst är det underbart med barn

    Junior blev störd i sin em sömn så han tog en svväng mellan 17-18 så han blir nog vaken ett tag i kväll.. kanske lika bra med tanke på hur storebror låter, i den ljudnivån blir det nog svårt att sova och risk för hörselskador :-S

    Båda har varit sjuka i helgen och var hemma från dagis i fredags så det är nog det som är felet för Isak.. han får nog inte göra av med alla sin energi på det sättet han behöver.

    nä nu börjar Jacob bli trött med så lika bra att göra kväll med han så jag kan lägga honom bara Isak tystnar.


    ~En i himlen~två i famnen~
  • Liddi
    Mammanna skrev 2009-10-05 19:37:07 följande:
    Kan ju bara hänga på. Sitter i soffan och lyssnar på min hysteriska snart 3 åring.. han har vägrat äta och sova hela dagen och nu ligger han i sin s'ng och SKRIKER..... Visst är det underbart med barn Junior blev störd i sin em sömn så han tog en svväng mellan 17-18 så han blir nog vaken ett tag i kväll.. kanske lika bra med tanke på hur storebror låter, i den ljudnivån blir det nog svårt att sova och risk för hörselskador :-S Båda har varit sjuka i helgen och var hemma från dagis i fredags så det är nog det som är felet för Isak.. han får nog inte göra av med alla sin energi på det sättet han behöver. nä nu börjar Jacob bli trött med så lika bra att göra kväll med han så jag kan lägga honom bara Isak tystnar.
    Låter skojigt det där
  • Camilla D

    Bra gjort Klåfingerapa!
    Vad fort de månaderna gick!
    Sitter uppe ensam och kollar på "Svenska Hollywood fruar" Det är lite love to hate it, över det
    Alla mikna grabbar sover sött i sina sängar, utom Hugo (3½ åringen) för han ramlade baklänges ner för trappan när han skulle gå upp till sitt rum (som tur var så var han inte så långt upp) så han ligger i min säng så jag har lite koll ¨på honom i natt.

  • Liddi

    Camilla D skrev 2009-10-05 21:44:43 följande:


    Bra gjort Klåfingerapa! Vad fort de månaderna gick! Sitter uppe ensam och kollar på "Svenska Hollywood fruar" Det är lite love to hate it, över det Alla mikna grabbar sover sött i sina sängar, utom Hugo (3½ åringen) för han ramlade baklänges ner för trappan när han skulle gå upp till sitt rum (som tur var så var han inte så långt upp) så han ligger i min säng så jag har lite koll ¨på honom i natt.
    Nä stackarn...vad rädd han måste ha blivit. Kommer ihåg att jag druttade i trappan en del när jag var liten och ont gjorde det ju men man blev ju mest rädd.

    Är det bara jag som tycker att det har blivit väldigt lugnt i de flesta långkörartrådarna? Verkar som många överger fl för facebook...
  • Klåfingerapa

    Mammanna: Känner igen det där. Fy, alltså. Jag måste säga att jag tycker ljudnivån är det jobbigaste med att vara förälder. Jag har funderat på detta en hel del men det är de där illskriken och det eviga gapandet som gör att jag ibland får frispel. Jag försöker verkligen vara lugn och lågmäld men fasen vad man känner för att sänka sig till deras nivå och vråla HÅLL TYYST FÖR HE***TE!!!!!

    Camilla D: S H Fruar ja! Trodde inte det om mig själv men jag älskar det programmet haha.
    Fy vad otäckt det är när de trillar så! Min mellangrabb ramlade ner från trappan hemma hos min syster när han var knappt ett år. Han slog av en bit på sin ena framtand. FY vad han blödde i munnen. Å vad hemsk man kände sig som inte sett till honom just i det ögonblicket.

    mills: ja så är det kanske! Får ju erkänna att jag är en av alla dem som tillbringar med tid på fb än här nu om dagarna *skäms lite*

  • Mammanna
    Klåfingerapa skrev 2009-10-05 22:34:58 följande:
    Mammanna: Känner igen det där. Fy, alltså. Jag måste säga att jag tycker ljudnivån är det jobbigaste med att vara förälder. Jag har funderat på detta en hel del men det är de där illskriken och det eviga gapandet som gör att jag ibland får frispel. Jag försöker verkligen vara lugn och lågmäld men fasen vad man känner för att sänka sig till deras nivå och vråla HÅLL TYYST FÖR HE***TE!!!!! Camilla D: S H Fruar ja! Trodde inte det om mig själv men jag älskar det programmet haha.Fy vad otäckt det är när de trillar så! Min mellangrabb ramlade ner från trappan hemma hos min syster när han var knappt ett år. Han slog av en bit på sin ena framtand. FY vad han blödde i munnen. Å vad hemsk man kände sig som inte sett till honom just i det ögonblicket.mills: ja så är det kanske! Får ju erkänna att jag är en av alla dem som tillbringar med tid på fb än här nu om dagarna *skäms lite*
    Ja samma här.. dom där illvrålen och gallskriken kan verkligen reta gallfebern på en. och ja det är nog då jag tappar behörskningen med.. mycket klarar man men inte allt.. han skrek i en timme innan det blev tyst och han somnade, lillebror fick för ovanlighetens skull välling i soffan och tvärslocknade när jag la honom så vi provar edn metoden i kväll igen kan ju alltid hoppas att det var ett lyckat knep Annars har han strulat på slutet så jag har fått sprungit i trappen i en timme innan dom somnat..

    Camilla D: Fy vad otäckt. Isak har gjort några riktiga baklänges vurpor han med så vi fått hålla koll på honom. När vi pratade med sjukvråd så sa dom att vi skulle väcka honom med jämna mellanrum men vi höll koll på kväll och väckte honom en gång tyckte det räckte när han var så pass klar..

    Nu rök barnen ihop..

    hörs
    ~En i himlen~två i famnen~
  • Klåfingerapa

    Ja läggningen kan ju vara rätt spännande ibland
    Min man jobbar ofta till 21, så jag får ju klara det momentet själv. Och med en bebis som e lite pipg vid just den tiden så är det inte alltid man lyckas få till det med saga och allt. Men de finner sig bra i den nya situationen tycker jag, de delar ju rum så de har ju varandra.

  • Mammanna
    Klåfingerapa skrev 2009-10-06 21:14:03 följande:
    Ja läggningen kan ju vara rätt spännande ibland Min man jobbar ofta till 21, så jag får ju klara det momentet själv. Och med en bebis som e lite pipg vid just den tiden så är det inte alltid man lyckas få till det med saga och allt. Men de finner sig bra i den nya situationen tycker jag, de delar ju rum så de har ju varandra.
    Här delar grabbsen också rum

    Ibland läser vi ibland inte beror lite på hur kvällen blir i övrigt. men jag brukar försöka hinna med att läsa mest för att Isak varvar ner så bra då och somnar lättare.. Jaocb han brukar sitta i sin säng och leka medans :-P
    ~En i himlen~två i famnen~
Svar på tråden Mammor till pojkar - fortsättning