Inlägg från: JessAnn |Visa alla inlägg
  • JessAnn

    Goungar o deras fina familjer nr 7

    Då har jag med hittat hit. Det var ett tag sedan jag var inne här.

    Här hemma är det snorigt. O o jag har varit förkylda i flera veckor nu känns det.
    Han har även haft höstblåsor. Hela kroppen var full.

    Hur blir det med vaccinationen för era barn? Oskar får inte den för han ligger inte i någon riskgrupp men Klara ska ta den den 3 nov.

    Ha en skön söndag.

  • JessAnn
    BebisVagga skrev 2009-11-10 12:05:00 följande:
    Jag har niklas på min facebook... o han säger att dem just nu håller på att klippa till det sista.. Han vet inte om det kommer sändas till jul eller i början på januari..
    Om du får reda på närmare tider kan du väl höra av dig.
  • JessAnn
    BebisVagga skrev 2009-11-11 15:23:39 följande:
    hur länge måste man gå på återbesök på NEO...
    Till oss sa dom att de skulle följa O till han var 2 år. Vi har dock bara varit på återbesök var 6:e månad. Ska dit på onsdag. Sen ska vi bli kallade till ögon någongång under december månad.
  • JessAnn
    BebisVagga skrev 2009-11-13 13:27:50 följande:
    ok.. men får man säga upp den helt..? e ju bara utveckligen dem ska se .. o den e ju som den ska va.. så varför gå dit?.. vikt o längd kan dem ju lika gärna ha koll på på bvc??
    Jag vet faktiskt inte. Är du inte nöjd med dom??
    Jag tycker det är jättekul o komma dit o se hur utvecklingen har gått, både på gott o ont. Då vet man vad man ska jobba med.
  • JessAnn

    Full av förhoppning skrev 2009-11-13 14:21:24 följande:


    Men snälla Susanne. De vill ju bara Gabriels bästa.Om du vet att du gör rätt och du är säker på din sak och att du gör allt i din makt så är det ju faktiskt bättre att bli inlagd med honom och göra det som de ber om.För då VISAR du ju hur dagen ser ut och att han visst får vad han behöver och att det inte är det som det handlar om.Om du vägrar, och fortsätter såhär... så kommer de ÄNNU mer att propsa på, för om du avbokar och vägrar och blir aggressiv så kommer de att tro att du inte har rent mjöl i påsen och vara på ännu mer och då kan det till slut sluta med en soc-anmälan.Jag rekomenderar dig att gå med på det och VISA dem hur er dag ser ut.... När de sen SETT med enga ögon att det inte var det som det handlade om, så kan de fatta och börjar utreda det andra.Själv tycker jag kontakten med neo är jättebra och är glad att han följs upp så länge. Så kul dessutom att stolt få komma dit och visa upp min fina kille som jag är så stolt över.
    Ja det är nog det bästa. Gå genom de tre dagar som är inbokade, ser de sedan att allt är ok så går de säkert vidare o kollar det genetiska eller vad det nu kan vara. Eller kanske så enkelt att han bara är liten tillväxten. Gör inga konstigheter av det för de blir det säkert som faf säger.
    Lycka till.
Svar på tråden Goungar o deras fina familjer nr 7