• Mariohn

    Korthåriga tjejer vill se fula ut?

    Hahahaha jag gillar detta. Jag gillar dig! Jag gillar dina trådar och jag gillar insidan av ditt huvud!

  • Mariohn

    Jag tror inte att det är så ovanligt att män gillar långt hår faktiskt...

  • Mariohn

    Anonym (korthår+kvinna) skrev 2009-10-28 12:25:55 följande:


    Det kan finnas fler orsaker till att man klipper sig kort som kvinna...eksem i hårbotten, trivs bättre i kort hår, gillar att förändra utseendet...mm... Själv känns det skönt att ha kort hår, dels under sommaren då det är för varmt med långt hår men oxå för att jag tycker att håret stör mig allt som oftast...har en son och han tycker mkt om att ta tag i mitt hår...ibland försiktigt men ganska ofta mkt hårt...så just nu är det praktiskt! Men ändrar frisyr ganska ofta, senaste påhittet är att spara ut till åtminstone axellångt...får se om jag har tålamodet med det!
    Och? Orsaken är väl inte relevant? Det finns många orsaker till att man kan ha dålig andedräkt också, inte fan är det sexigt för det.
  • Mariohn
    Blueblood skrev 2009-10-28 12:26:33 följande:
    Anonym (man) skrev 2009-10-28 12:24:46 följande: Men hon ligger med dig eller? Undrade bara... feminister hatar ju män, de vill ju nästan sparka på oss. Eller spotta, om de får chansen. Har din dam spottat på dig någon gång? Jag hade i alla fall aldrig accepterat det.
    Det finns en risk att jag blir vräkt om jaag inte slutar skratta som en kåt åsna.
  • Mariohn
    Anonym skrev 2009-10-28 12:31:27 följande:
    ja ha långt hår, har blivit slickad av en tjej med långt hår men inte tänkte ja på att de låg en hårdrockare mellan mina ben.. okej så de e därför lesbiska ha kort hår? haha mkt intressant känner inte jätte många lesbiska me kort hår faktiskt
    EH VA?? Du vet att lesbiska tjejer gillar tjejer va?
  • Mariohn
    Anonym skrev 2009-10-28 12:34:00 följande:
    va gör dom? shit va du e smart poäng till dej
    Hur kommer det sig att du uttrycker dig så illa? Jag pratar gärna med dig men då får du faktiskt anstränga dig om det nu är en ansträngning som krävs för att du ska kunna formulera dig som en vuxen människa.
  • Mariohn
    Anonym skrev 2009-10-28 12:35:04 följande:
    ja gär inte lesbisk lever med en man med kort hår hehe.. men på fyllan låg ja me en tjej.. men de vet inte ja va hon va för typ av tjej
    Kan någon översätta?
  • Mariohn
    Anonym skrev 2009-10-28 12:38:04 följande:
    haha nej ha inte tid att sitta här hela em, ska ut o studera tjejer hur dom ser ut nu för tiden, inte mening att va oförskämd men hehe bli lite uppretad..ha de så kul här
    bussar lampor whiskey primärvård kullersten alkoholintag somliga amerikanisering leverpastej skengraviditet snoppdjur!
  • Mariohn
    Anonym skrev 2009-10-28 12:39:08 följande:
    Tror: ja gär inte lesbisk lever med en man med kort hår hehe.. men på fyllan låg ja me en tjej.. men de vet inte ja va hon va för typ av tjej Jag är inte lesbisk. Lever med en man med kort hår, hehe... Men på fyllan låg jag med en tjej, men jag vet inte vad hon var för typ av tjej.
    Va?
Svar på tråden Korthåriga tjejer vill se fula ut?