Inlägg från: skapligt irriterad |Visa alla inlägg
  • skapligt irriterad

    Köpte en kolsyrepatron från Sodastream - ändå säger dom att den inte är min??

    Faccan skrev 2011-05-18 16:39:16 följande:
    Detta var nog ett av de mest MENINGSLÖSA inläggen jag sett på länge! DAGENS I-LANDSPROBLEM.

    Du måste ju förstå att börjar du blanda in piratdelar så FALLER säkerheten GANSKA ordentligt! det som är viktigt på en patron är ventilsystemet och delarna till kopplingen.

    Det finns för tillfället JÄTTEMÅNGA flaskor ute på marknaden som har för svaga delar och kan brista och om du inte kan räkna ut vad som händer då, så kan jag berätta att det kommer att explodera i värsta fall.

    Det är endast för DIN egna säkerhet dem har den regeln plus att efter 5 år är metallen i flaskan såpass försvagad att den utgör en risk, Var det svårt att räkna ut själv att de handlade om din egna säkerhet! Läs HELA bruksanvinsningen!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hade DU som kunde gått och köpt en flaska i deras kvalite hade priset MER än fördubblats också

    Sen bråkar du om tior hit och dit???? vad fan är det för jävla samhälle vi lever i?

    Du blir förbannad på en sodastream, jag själv tycker det finns TUSEN andra och mer betydelsefulla saker att försöka göra ngt åt.

    Det är förresten ditt ansvar som kund att läsa och förstå innehållet i produkten INNAN du köper den. Säljaren är där som en hjälp! (Givetvis kan du be säljaren att ta fram informationen till dig).

    // En som är trött på SORGLIGA människor som bara ska hitta fel och problem med precis ALLT.

    (jobbar inte inom detta utan detta svar skriver jag ur en normal människas sunda förnuft och kunskaper)

    Du måste ju skämta gosse, är det något fel på dig eller?

    Hålla på och brusa upp sig sån en tok över ingenting, men visst vill ta den vägen så kör hårt vet jag. Skulle tippa på att mina kunskaper ang olika metalllegeringar och förslitningar överstiger dina med marginal då jag själv jobbar inom området, fast då inom flygindusrtrin där det finns en en enormt hård kvalitetskontroll.

    Själklart så tillverkar INTE Sodastream själva sina tuber, skulle bli alltför dyrt att investera i maskiner, lokaler och inte minst kunskapen i sig självt. Dom har kontrakt med nån som syllar med detta såklart!   Vidare så är det girigheten hos företaget Sodastream som ser till att tex inte Aga flaskor bös användas i en Sodastream fast det i grund och botten är samma jäkla flaska med andra klistermärken på vare sig den råklar vara tillverkad i aluminium el stål, jag vågar dock påsta att jag själv liter mer på AGA som leverantör av gas hands down!

    Ae till att skaffa riktiga fakta nästa gång innan du ger dig på andra so, en tok!  
  • skapligt irriterad
    Har dyselexi och stavar därför lite som en tok själv. Fast jag tror jag gör mig förstådd ändå.
Svar på tråden Köpte en kolsyrepatron från Sodastream - ändå säger dom att den inte är min??