• Tiiah

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5

    Här hänger vi förstföderskor som hade BF i Oktober 2008, självklart är även nya mammor och pappor hjärtligt välkomna också.

    En liten lista nedan på oss som huserar i denna tråd:

    3 september
    lolinona83 födde Matilda BF-31, 2555g 47cm

    1 oktober
    RebeckaAlexandersson födde Casper BF-7, 2915g 49cm

    3 oktober
    Sanna86 födde Freja BF-2, 3280g 49cm

    5 oktober
    Pjanko födde Milo BF+4, 3866g 54,5cm

    6 oktober
    Charlotta1 födde Agnes BF+4, 3390g 49cm
    Moirae födde Jesper BF-1, 3440g 49cm

    14 oktober
    Rottis77 födde Malte BF-6, 3990g 54cm

    17 oktober
    MissZmily födde Lucas BF+15, 4080g 51cm
    Tiiah födde Arwen BF+1, 3965g 51cm

    23 oktober
    Veverica födde Viktor BF+15, 4390g 55cm

    26 oktober
    FrökenLindström födde Alexander, BF+8, 3200 gram 52 cm
    EA83 födde William BF+4, 3920g 53cm

    29 oktober
    Thia79 födde Anton BF+3, 3550g 51cm

    8 November
    Crocco födde Emelie BF+12, 3270g 51cm

  • Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5
  • catwoman

    Pjanko: Oj vilken jobbig natt ni hade, hoppas Milo är på bättringsvägen.

    Moirae: Mata Lucas kommer jag inte ens ihåg när jag gjorde sist, han ska äta själv... punkt slut! När det gäller humöret så stämmer det in på flera andra här, Lucas blir skitsur när han inte får göra som han vill och på senaste tiden har han upptäckt flera saker som han kan göra men får inte och då blir det en hel del skrik och grin. De senaste dagaran har han varit riktigt jobbig och inget duger alls och det ginas och skriks om vart annat. På dagis har han också varit lite gnällig tors+fre och de har även sett att han gått med handen i munnen eller andra leksaker så det kanske är en tand på g. Får inte kolla i munnen men hoppas att det är pga det för då går det iaf över snart. Har inte minskat på sömnen men sover inte hela nätter like ofta och somnar då bara om hos oss.

  • Vroooooom

    Skönt ändå att höra att det är fler små som är inne i en liten jobbigare period nu. Då behöver jag inte oroa mig så mycket.
    Jesper vägrar att äta själv, han har aldrig varit speciellt intresserad utav mat och det var inte speciellt länge sen som han gick med på att äta fast föda till varje mål.
    Han kan äta själv men han vill helt enkelt inte. Oerhört frustrerande måste jag säga.


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • Tiiah
    Vroooooom skrev 2010-01-24 14:33:36 följande:
    Skönt ändå att höra att det är fler små som är inne i en liten jobbigare period nu. Då behöver jag inte oroa mig så mycket. Jesper vägrar att äta själv, han har aldrig varit speciellt intresserad utav mat och det var inte speciellt länge sen som han gick med på att äta fast föda till varje mål. Han kan äta själv men han vill helt enkelt inte. Oerhört frustrerande måste jag säga.
    Det kommer. När Jesper börjar på dagis så kommer han med all säkerhet se hur de andra barnen gör och ta efter.

    Pjanko: Fy vad hemskt! Hoppas att Milo mår bättre! Hur är det med den lille i magen?

    Min bästa vän(och Arwn gudmor) har plussat i dagarna. Väldigt spännande och jag är så glad för hennes skull! Jag tänker att "vi" ska få en till bebis, så slipper jag längta ihjäl mig själv. Så ikväll kommer hon hit och sover över och då ska vi leta fram Arwens alla kläder i källaren och gå igenom. Lite väl tidigt, men det är ju så kul
  • Milo och Elias mamma

    Milo mår mycket bättre... medicinen på sjukhuset gjorde suset=) visst, han hostar än men inte lika mycket... och idag är han feberfri åxå...*skönt* men nu e det min tur med förkylningen=(

    Tiiah
    jo, tack...jag tror att det bara är bra där... ska på inskrivningen i morgon...spännande=)

  • Sanna86

    Pjanko: Nej usch vad hemskt! Vilken tur att allt slutade bra iaf. Hoppas Milo blir bättre av medicinen och att ni får den hjälp ni behöver av läkarna. Lycka till på inskrivningen morgon också! :)

    Nu har vi kommit hem från en helg hemma hos mina föräldrar. Mormors begravning var väldigt jobbig och känslosam. (min första begravning, och mormor var den enda jag hade kvar då morfar, farmor och farfar är döda sedan över 20 år tillbaka). När alla skulle gå ut så kände jag mig inte "klar" så jag tog med mig min kusin och gick tillbaka in till kistan och stod framför den ett tag. Jag är så glad över att jag gjorde det för annars hade jag gått med världens ångest. Nu har jag fått sagt hejdå riktigt.

    Det roliga denna helg är att Freja har insett att det är riktigt roligt att gå, så nu går hon i princip hela tiden. Det känns skönt, för nu kan hon "hänga med" mer på dagis :)

    Tiiah: Vad tyckte du om Snabba cash? Vi var och såg den nyss, den var riktigt bra tycker jag :)

  • ProosAnna

    Vad skönt att Milo är bättre nu Pjanko!!

    William har varit hos sin mormor lör, sön och även idag. De har tydligen varit ute ganska mycket och William verkar älska det! Han åker massa spark, både själv och sittandes. Sittandes är roligast för då går det fortast! =) Jag måste nog bli bättre på att vara ute och leka med honom! + att han sover bättre då! Win win situation! =) Är ni andra duktiga på att vara ute? Jag har varit väldigt dålig på det, kanske 2 gånger i veckan bara...

    Nej, nu ska jag traska iväg till jobbet =)

  • Milo och Elias mamma

    Ea83
    Innan det blev så kallt ute hade jag som regel att han ska vara ute minst 30 minuter om dagen...men när det vart så kallt länge vart det bara till och från bilen... men nu försöker jag ta upp det igen...så vi får se hur det går... igår vart det inte så länge då jag ramlade och slog benet ganska illa... men idag ska mormor ha milo när jag är på inskrivningen så då skulle dom gå och mata änderna...

  • Tiiah

    Sanna: Nja, jag tycker inte filmen var så bra. Jag håller på att läsa boken nu, och det är en helt annan story...
     
    Usch, jag är så fruktansvärt förbannad på A's pappa. Han skulle hämta Arwen på dagis och sedan komma hem med henne till mig, men det fungerar uppenbarligen inte. Istället för att komma halv sex som avtalat, så har han kommit runt halv sju, och idag kom han halv åtta, när han sagt att de skulle komma sju. Det innebar att jag fick träffa Arwen i en halvtimme innan det var dags för henne att sova.

    Så nu blir det att hon är elva timmar på dagis, vilket inte känns så kul


  • Sanna86

    Tiiah: Så är det ju alltid när man läst böckerna. Böckerna är alltid så mkt bättre att filmen tappar sin charm.
    Vad säger dagispersonalen när han inte hämtar henne rätt tid då? Det borde ju inte vara så populärt från deras sida. Förstår att du är förbannad. En halvtimme på hela dagen är ju ingenting.

  • ProosAnna

    Håller med Sanna att böckerna oftast är mycket bättre än filmen (om man läser boken först och om filmen är baserad på boken)

    Tiiah: Vad synd att ditt ex är så strulig, det var ju nyss som det var ok mellan er. Eller alltså det verkade som att han var vettig nog att sköta sin del med A iaf utan krångel! Jag skulle vara riktigt pissed off!!

    Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli lite ljust så W och jag kan gå ut en sväng innan vi får lekbesök =) W tycker att mamma kan gå upp 5-5.30, men när någon annan har honom så sover han minst till 6 gärna 7!! Det verkar som han känner vem utan mamma och pappa som ska gå upp med honom! Silly silly boy!! =)

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5