Inlägg från: så mycket bättre |Visa alla inlägg
  • så mycket bättre
    Matillin skrev 2009-11-08 13:38:58 följande:
    15 år, och om jag får önska skulle dom vara MINST 18 år 
    Varför egentligen? Jag träffade min man när jag var 17 och vårt förhållande var väldigt moget redan från början. Ålder har liksom inget med saken att göra.

    Klart att det är skillnad på 13 och 17, men 18 låter i mina ögon helt galet faktiskt.
  • så mycket bättre

    Kan tillägga att en av mina närmsta vänner blev tillsammans med en annan gemensam vän när de var 15 och de är fortfarande tillsammans nu vid snart 24. Jag är övertygad om att de kommer att vara tillsammans om inte hela livet så iallafall mycket länge.

    Slutsats: om du är 15 år och mogen för ett förhållande så är det toppen, man kan vara 20+ och ändå vara i väldigt destruktiva förhållanden vilket nog ingen kan säga emot..

  • så mycket bättre
    Matillin skrev 2009-11-08 21:07:38 följande:
    Jag tycker att ålder har med det att göra för hur många 17 åringar har seriösa förhållanden? Men 18 år behöver dom givetvis inte vara det var skriver på skämt, men destu äldre dom är när dom börjar ha sexuella förhållanden destu bättre anser jag.
    Det beror säkert på vilka kretsar man umgås i, när jag var i sjuttonårsåldern hade de flesta jag kände seriösa förhållanden.
  • så mycket bättre

    TS kanske kan specificera om hon menar sex också? Jag tolkade det nämligen inte som det, utan som den där härliga perioden med bara hångel och kramar.

Svar på tråden När tycker du att det är lämpligt att din dotter/döttrar har pojkvän?