• lövet2

    Jag har blivit åldersdiskriminerad.

    Tråkigt att du blev avstängd, men det kan bli så där. Åldersgränser är inget nytt, och de har all rätt att sätta olika åldersgränser på olika dagar eller tider. Du vore knappast välkommen på babysim heller, kan jag tänka mig. Det är inget som räknas som diskriminering.


    You´ve done your master´s bidding!
  • lövet2
    ANOF skrev 2009-11-14 12:03:28 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-11-14 11:58:16 följande: NEJ! Man får inte längre diskriminera p grund av ålder. Det fick man förr men INTE längre. Och personalen släppye också in mig i badet men sen diskriminerades jag för att jag beteedde mig på precis samma sätt som dom andra som badade, och dom var det ingen som brydde sig om.
    Om en 2-åring kastar en sten genom en glasruta, så har hon inte begått en brottslig handling. Om du som vuxen gör det däremot, så är det ett brott. Samma regler gäller inte för barn och vuxna, oavsett hur barnslig den vuxna är.
    You´ve done your master´s bidding!
  • lövet2
    ANOF skrev 2009-11-14 12:12:17 följande:
     Det handlar om att barn kan betee sig hur som helst utan att någon börjar gnälla.
    Rättvisan i det ligger i att alla vuxna hunnit vara barn redan och blivit behandlade likadant. De kom också undan med sådant beteende en gång i tiden.
    You´ve done your master´s bidding!
  • lövet2
    ANOF skrev 2009-11-14 17:04:33 följande:
    Nej, verkligen inte. Jag klarar av att sköäta saker alldeles utmärkt.
    OK. Jag trodde att du kanske hade någon som kunde hjälpa dig i sådana här situationer. Tråkigt att du inte har det, för du kan råka hemskt illa ut när ditt beteende blir så här fel ...
  • lövet2
    ANOF skrev 2009-11-14 17:07:24 följande:
     JOO! Det handlar om att andra ofta har mycket svårt att resonera rationellt utan att blanda in för mycket känslor.
    Världen är gjord för att fungera för "de andra"; de som blandar in känslor i saker och ting. Det är de som oftast kallas för normala, just för att de är i majoritet. Det funkar inte då när någon som du, TS, kommer och resonerar enbart rationellt. Samhällets regler är inte gjorda för den sortens resonerande, så även om du anser att du har rätt, så anser samhället att du har fel. Det måste du försöka att acceptera.
  • lövet2
    ANOF skrev 2009-11-14 17:12:40 följande:
    Men VADDÅÅÅ "hjälp"?? VAD skulle jag behöva hjälp med??
    Att reda ut bråket med badhuset t ex.
Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.