• Lindreas

    Jag har blivit åldersdiskriminerad.

    Kära Anof, badhuset har rätt att bestämma vilka som ska vara där, det är ett privilegium att få komma dit, inte en rättighet. Du kan absolut bli avstängd om du bryter mot de regler som badhusets personal och ägare själva satt upp. Förmodligen får du ta del av alla regler när du får ditt "medlemsskap" eller vad man ska kalla det, och dessutom finns det nog trivselregler uppsatta på olika platser i byggnaden. Om du bryter mot dessa har personalen all rätt att avvisa dig från platsen, oavsett vilken ålder du har.

  • Lindreas
    ANOF skrev 2009-11-14 16:43:09 följande:
    Man får stoppa vem man vill, men man får INTE göra det om det är diskriminering. Nu gäller diskrimineringslagen även ålder. Du får alltså inte köra ut en svart person från simhallen. Man får inte heller köra ut en person p grund av ålder. Om en vit person får betee sig på ett visst sätt i simhallen får även en svart person det. Om en person av viss ålder får betee sig på ett visst sätt i simhallen får alla åldrar göra det.
    Åh gud... NEJ. Du har inte kopplat riktigt rätt nu...
  • Lindreas
    ANOF skrev 2009-11-14 16:50:15 följande:
    Wagram skrev 2009-11-14 16:48:52 följande: Jag tycker att det ska vara krav på att barnen inte ställer till med en massa oreda. Precis som för vuxna. Men nu bryr man sig inte om att ta tag i barnens beteende så då förstår jag inte varför det blir sånt gnäll på mig.
    Titta! Bra! Nu har du äntligen skrivit ett inlägg där du framför din åsikt utan att skrika eller hävda att din åsikt är det enda rätta. Bra!
  • Lindreas
    ANOF skrev 2009-11-14 17:23:09 följande:
    Nja, möjligen att dra simhallen inför rätta.
    Men hur tänker du att du ska vinna det? Vad, exakt, ska du anmäla dem för? Och på vilka exakta grunder?
  • Lindreas
    ANOF skrev 2009-11-14 17:27:00 följande:
    Dom körde ut mig ur simhallen och spärrade mig när jag bara beteet mig precis som alla andra som var där och badade. Jag blev särbehandlat gentemot dom andra.
    Men samtidigt måste du ju tänka på att du faktiskt är vuxen. Barnen hade egen tid i simhallen, och du propsade på att få komma in ändå. Du, som vuxen, har bättre impulskontroll än vad barnen har, och därför förväntas du uppföra dig bättre. Barn som beter sig riktigt illa blir också avvisade från badhuset, och det är svårt att veta vad som egentligen har hänt, eftersom vi bara har din version av det hela. Du kommer inte att vinna i någon domstol, däremot får du nog ta och omvärdera ditt beteende och fundera över hur du egentligen beter dig, både här på FL och i verkliga livet.
Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.