• ANOF

    Jag har blivit åldersdiskriminerad.

    När jag skulle gå och bada i var det barnsimning med discomusik. Det blev gå gnäll om att jag skulle in och bada då, men jag fick i alla fall komma in till slut. Sen blev det en massa gnäll på mig när jag var inne och badade om olika saker som jag gorde som var precis det som barnen gjorde. Det slutade med att jag blev avstängd från badet och mitt kort drogs in!

    Det här är ingety annat än åldersdiskriminering! Jag beteedde mig inte på något annat sätt än barnen!

  • Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.
  • puss
    ANOF skrev 2009-11-14 16:50:15 följande:
    Jag tycker att det ska vara krav på att barnen inte ställer till med en massa oreda. Precis som för vuxna. Men nu bryr man sig inte om att ta tag i barnens beteende så då förstår jag inte varför det blir sånt gnäll på mig.
    nej, du gör verkligen inte det.
    det är tammefan roligt nästan jämt
  • Lindreas
    ANOF skrev 2009-11-14 16:50:15 följande:
    Wagram skrev 2009-11-14 16:48:52 följande: Jag tycker att det ska vara krav på att barnen inte ställer till med en massa oreda. Precis som för vuxna. Men nu bryr man sig inte om att ta tag i barnens beteende så då förstår jag inte varför det blir sånt gnäll på mig.
    Titta! Bra! Nu har du äntligen skrivit ett inlägg där du framför din åsikt utan att skrika eller hävda att din åsikt är det enda rätta. Bra!
  • IdaVasterflo

    men vadå, om de har en speciell tid för barnsim så är det ju bara barn som ska vara där och bada då. Jag skulle inte bli så glad om de släppte in en massa barn när det är motionsim för vuxna heller. Och jag skulle verkligen inte tycka om att det kom in någon vuxen och betedde sig som en idiot när mina barn var där och badade under en barntimme, då man kan vara säker på att barnen får leka och att badvakterna har all uppmärksamhet riktad på barnen, det skulle ju vara rakt obehagligt!

  • Mrs Winter

    ANOF skrev 16:50 Jag tycker att det ska vara krav på att barnen inte ställer till med en massa oreda. Precis som för vuxna. Men nu bryr man sig inte om att ta tag i barnens beteende så då förstår jag inte varför det blir sånt gnäll på mig. ------------------------------------------------------------------------------------------- Anof du skall inte vara där när det är barn där inne på en tid som är tilldelad dem.Ingen annan kan skyllas för din ilska över detta,annat än du själv som inte kan använda ditt sunda förnuft och acceptera regler.


    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • pingstlilja

    Men ts vad gjorde du i simhallen?? Motionssimmade är väl inte på frågan.
    Tog du dig dit bara för att j*las med personalen som stoppat dig innan??

    MC: Menar du att du känner ts??

  • M C
    Jag tycker att det ska vara krav på att barnen inte ställer till med en massa oreda. Precis som för vuxna. Men nu bryr man sig inte om att ta tag i barnens beteende så då förstår jag inte varför det blir sånt gnäll på mig.
    Men tyvärr så tycker inte alla det.
    De flesta tycker att barn måste få härja lite i badhuset för att det är rätt så ofarligt där.
    Vattenskvätt har ingen dött av och kan man bara simma är det ett perfekt ställe att lära sig gränser och socialt beteende.

    Barn är inte små vuxna.
    Det får du bara acceptera.

    BTW: är du förälder själv?
  • arkeologitjejen
    ANOF skrev 2009-11-14 16:37:08 följande:
    Jag gick INTE medvetet in för att förstöra för barnen. Dom ställde däremot medvetet till oreda. Jag hade precis fått komma tillbaka till badhuset och skulle gå dit själv för att bada lite utan grannarna, och då var det simning för barn med hög musik och en massa oreda.
    Ja, och om man nu inte gillar barnens lek och hög musik, då får man ju gå tillbaka en annan dag istället för att försöka få alla andra att anpassa sig. När du går dit när det är barnens tid att leka och stoja och skäller på dem och säger till dem vad de får och inte får göra samt kallar dem ouppfostrade då är det DU och inte de som beter sig illa.
    Linnea 080310
  • M C
    pingstlilja skrev 2009-11-14 16:58:09 följande:
    Men ts vad gjorde du i simhallen?? Motionssimmade är väl inte på frågan. Tog du dig dit bara för att j*las med personalen som stoppat dig innan??MC: Menar du att du känner ts??
    Inte samma sak att "känna till" som att känna.
    Känd - ökänd fenomenet.
  • ANOF
    lövet2 skrev 2009-11-14 16:53:17 följande:
    TS - Har du någon förmyndare eller någon annan person som hjälper dig med saker? För i så fall kanske du kunde prata med den personen om det som hände i badhuset. Kanske du kan få några tips om hur du ska kunna undvika liknande problem i framtiden? Det är ju liksom synd om du aldrig mer ska få gå och simma ...
    Nej, verkligen inte. Jag klarar av att sköäta saker alldeles utmärkt.
  • M C
    ANOF skrev 2009-11-14 17:04:33 följande:
    Nej, verkligen inte. Jag klarar av att sköäta saker alldeles utmärkt.
    Tydligen inte.
Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.