• ANOF

    Jag har blivit åldersdiskriminerad.

    När jag skulle gå och bada i var det barnsimning med discomusik. Det blev gå gnäll om att jag skulle in och bada då, men jag fick i alla fall komma in till slut. Sen blev det en massa gnäll på mig när jag var inne och badade om olika saker som jag gorde som var precis det som barnen gjorde. Det slutade med att jag blev avstängd från badet och mitt kort drogs in!

    Det här är ingety annat än åldersdiskriminering! Jag beteedde mig inte på något annat sätt än barnen!

  • Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.
  • arkeologitjejen

    Om det här är seriöst menat, vilket jag tror med tanke på vad du skriver så kan jag bara säga att det är sorgligt. Det verkar som att du mest av allt varit ute efter att orsaka bråk på det där badhuset och nu har det lett till att du fått ditt kort indraget och då ska du anmäla dem för diskriminering. Jag tycker du ska anmäla, det ska bli intressant att se vad utslaget blir. Jag hoppas du förlorar och får betala eventuella kostnader. Det är en helt annan sak att ett barn leker i ett badhus när tiden är anpassad just för deras åldersgrupp. Att det då kommer en fullvuxen kvinna med åtskilliga kilon och hoppar mot barnen och skriker på samma sätt som de som upplevs som ouppfostrade gör förstår jag upplevs som skrämmande för barnen. Du kanske inte bara fått din dag förstörd utan även förstört den för många av barnen som kanske sett fram emot den här dagen. I andra trådar säger du att du kämpar för jämställdhet, om du gör det och verkligen menar det och inte bara vill förstöra för andra människor så borde du tänka efter några gånger till. Att dra saker till sin spets som du verkar ha gjort här bidrar ju inte till något positivt i jämställdhetens namn. Det finns ju massor av olika indelningar på badhus, just för att underlätta för olika grupper. Det finns tider när bara män eller bara kvinnor får bada, just för att de kanske av religiösa skäl inte vill visa sig lättklädda för det andra könet. Det är tillåtet och jag har svårt att tro att detta inte skulle vara det. Du blev ju dessutom insläppt, men när du sedan valde att störa den allmänna ordningen så får du acceptera att du blev utslängd. Tycker personalen verkar ha skött sitt jobb och inget annat. Eller hur tycker du att de skulle ha handlat i situationen som du skapade?


    Linnea 080310
  • riskakan

    Var hela bassängen avstängd? Annars brukar de ju dela av den största bassängen, så att barnen få vara på ena sidan och de vuxna (eller alla som vill simma lugnt) på andra...

    Men vissa tider - särskilt på helger - är det ju fri lek. Då får vuxna bada _på egen risk_ och om de då börjar bete sig på ett sätt som kan skada barnen (hoppar för nära, ropar, stänker eller skrämmer barnen etc), är det inte så konstigt om de blir avstängda.

    Jag är själv inte så jättestor för att vara vuxen (TS ser större ut på bilden) men jag skulle ALDRIG hoppa nära ett barn som kanske bara var hälften så stort som jag... Sedan ska äldre barn (typ 10-åringar) också kunna uppföra sig. Men är det fri lek så är det, då får man tåla lite mer. Däremot utsätter man ingen för fara eller skrämmer dem. Det var nog därför du blev avstängd TS - för att ditt beteende upplevdes som olämpligt och potentiellt skadligt.

  • ANOF
    ExAnimo skrev 2009-11-14 13:42:28 följande:
    Frågan är väl VAD du ropade först och främst och om det var till barn som du besökte badhuset med. ???
    Nej, det spelar ingen roll. Det var mest olika typer av uppmärksamhetsljud åt dom simmande i närheten.
  • ANOF
    riskakan skrev 2009-11-14 14:34:36 följande:
    Var hela bassängen avstängd? Annars brukar de ju dela av den största bassängen, så att barnen få vara på ena sidan och de vuxna (eller alla som vill simma lugnt) på andra... Men vissa tider - särskilt på helger - är det ju fri lek. Då får vuxna bada _på egen risk_ och om de då börjar bete sig på ett sätt som kan skada barnen (hoppar för nära, ropar, stänker eller skrämmer barnen etc), är det inte så konstigt om de blir avstängda. Jag är själv inte så jättestor för att vara vuxen (TS ser större ut på bilden) men jag skulle ALDRIG hoppa nära ett barn som kanske bara var hälften så stort som jag... Sedan ska äldre barn (typ 10-åringar) också kunna uppföra sig. Men är det fri lek så är det, då får man tåla lite mer. Däremot utsätter man ingen för fara eller skrämmer dem. Det var nog därför du blev avstängd TS - för att ditt beteende upplevdes som olämpligt och potentiellt skadligt.
    Jag gjorde inget som skadade något barn eller som var nära att skada något barn. Det handlar om att badhuset vill ha bort mig däriffrån, dom har försökt ta mitt kort förut också, men nu var dom tvungna att ta till diskriminering för att kunna stänga av mig eftersom jag inte gjort något fel.
  • sär skriven
    ANOF skrev 2009-11-14 14:51:36 följande:
    Jag gjorde inget som skadade något barn eller som var nära att skada något barn. Det handlar om att badhuset vill ha bort mig däriffrån, dom har försökt ta mitt kort förut också, men nu var dom tvungna att ta till diskriminering för att kunna stänga av mig eftersom jag inte gjort något fel.
    Om badhuset inte har någon anledning att agga mot dej tar de inte ditt kort, antagligen har du betett dej för jävla illa innan i så fall.
  • riskakan
    ANOF skrev 2009-11-14 14:51:36 följande:
    Jag gjorde inget som skadade något barn eller som var nära att skada något barn. Det handlar om att badhuset vill ha bort mig däriffrån, dom har försökt ta mitt kort förut också, men nu var dom tvungna att ta till diskriminering för att kunna stänga av mig eftersom jag inte gjort något fel.
    Du skrev att du hoppade nära barnen? Eller läste jag fel?

    Varför har de försökt dra in ditt kort förut? Ett badhus ger sig inte på enskilda badgäster utan skäl.

    Men anmäl saken då, så får du väl se vad utslaget blir. På det du berättar, har jag svårt att tro att du kommer att få något gehör för din anmälan, men men
  • sär skriven
    riskakan skrev 2009-11-14 14:57:45 följande:
    Du skrev att du hoppade nära barnen? Eller läste jag fel?Varför har de försökt dra in ditt kort förut? Ett badhus ger sig inte på enskilda badgäster utan skäl. Men anmäl saken då, så får du väl se vad utslaget blir. På det du berättar, har jag svårt att tro att du kommer att få något gehör för din anmälan, men men
    Lägger hon fram det som hon gjort i tråden får hon nog en anmälan och böter för förargelseväckande beteende.
  • riskakan

    Badhus tjänar pengar på sina gäster och stänger därför inte av dem i onödan. Bara om de upprepande gånger bryter mot regler osv. För allas säkerhet och trevnad.

    Att dra in någons kort utan något sådant skäl, vore fruktansvärt oekonomiskt. Även badhus drivs som företag och är beroende av ett gott rykte hos besökarna... Därför måste de hålla en balans mellan att inte vara för "hårda", och att verkligen stänga av gäster som uppför sig illa eller utgör ett hot mot andra.

  • M C

    Av alla märkliga saker som kommer fårn TS håll är det här LÄTT med på fem i topp!

    Jag skulle ha sparkat ut dig naken i snön om du betett dig sådär i närheten av mina barn! Är du på den emotionella nivån av en tioåring eller?
    SKÄMS!

Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.