Inlägg från: Hallonsmurf |Visa alla inlägg
  • Hallonsmurf

    Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar

    Dax för en ny tråd igen!

    Vi som vistas här är:

    Frida (Snösmilla) med Cosmo 060815
    Lisa (Milimani) med Elin 060817 och Alexander 080213
    Anna (Annan) med Alina 040801 och Måns 060818
    Johanna (Hallonsmurf) med Saga 031214 och Ida 060830
    Sara (Midnattsflicka) med Mathilda 060831
    Therese (Tirre80) med Milo 060905
    Kajsa (Kajsa04) med Hugo 060905 och Hanna 090427
    Ulrika (UllenK) med Nina 040705 och Elsa 060916

  • Svar på tråden Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar
  • Hallonsmurf

    Nu var det dax för ny tråd igen! Sitter på jobbet och hinner inte skriva mer än så här just nu. Allt rullar iaf på och jag går snart in i v.15. Tiden går snabbt. Magen växer och det börjar vara svårt att hålla det hemligt. Nästa fredag ska jag få lyssna hjärtljud och efter det blir det äntligen officiellt (om vi hör något)! Vi har inte ens berättat det för våra föräldrar, så det ska bli så skönt att slippa allt smussel

    Kram på er tjejer!

  • Hallonsmurf

    Karin och Anna: Det ÄR svårt att hålla det hemligt, börjar bli typ omöjligt. Jag gissar på att många misstänker men inte törs fråga. En på jobbet frågade rakt ut och då kunde jag ju inte säga nej. Så hon vet. Och tre kompispar som vi umgås mycket med. Nu när vi ändå hållit det hemligt så länge känner vi (eller framförallt jag) att barnen ska få reda på det före farmor, farfar, mormor och morfar, så att de kan få vara med när vi berättar för dom. Vore mysigt. Jag tycker mig känna lite sprattel nu ibland - det känns lugnande!

    Karin, så himla roligt att det blir av med eran resa/flytt. Det kommer säkert bli toppen! Vilken upplevelse! Har ni inte ens berättat för era familjer?

    Anna, vad jobbigt att H's företag gått i konkurs. Jag förstår att han känner sig nedstämd... Hoppas han hittar nåt att göra snart. Vill han starta ett nytt företag eller söka jobb på andras? Vad jobbar han med?

  • Hallonsmurf

    Jippie! Nu har jag fått höra de underbara, fantastiska hjärtljuden!! Ikväll ska vi nog berätta för barnen och deras farmor och farfar! Blir spännande att höra deras reaktioner!

    Kram på er alla!

  • Hallonsmurf

    Ska vi tävla och se vem som kan skriva flest meddelanden före jul?

  • Hallonsmurf

    Oj, vad jag är skruttig på att skriva här nuförtiden!

    Idag har jag gått in i vecka 20 och den lilla känner jag av för jämnan så nu känns det mycket lugnare.
    Saga blev hur glad som helst när vi berättade om bebisen, hon bara log resten av kvällen. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det.
    För Ida var det mer en process. Första veckorna trodde hon mer att det var en lek och hon sa att hon oxå hade en bebis i magen. Nu börjar hon förstå lite mer, men hon har självklart svårare för att att tänka sig in i hur det kommer bli och vara, än Saga. Känns så kul att Saga ska få känna på att få ett småsyskon när hon är 6 år - det kommer bli en helt annan grej än sist. Till skillnad från Ulrika så är jag nästan helt övertygad om att detta blir ännu en tjej!

    Ulrika, Saga och Ida bråkar en del, men inte så ofta som det var förr. När Saga började på 6-års lugnande det sig en hel del. Att låta barnen vara ifrån varandra en del är en toppengrej. Hur är det med Nina och Elsa - är de oftast tillsammans, eller?

    Ikväll har vi en lugn hemmakväll. Jonas och Saga spelar new super mario på wii och Ida äter popcorn och choklad! Själv hamnade jag framför datorn med dagens första tekopp! Mmm, vad gott och lugnande det är med te!

    Kram på er!

  • Hallonsmurf

    Hej alla glada!

    Tänkte bara berätta att vi var på UL igår! Det var spännande som vanligt, även om hon som gjorde det var ruskigt nonchalant och ointresserad...
    Datum för BF flyttades från den 22:a till den 24:e maj, men eftersom jag drabbats av sfinkterruptutrer vid båda förlossningarna och har en del besvär av dem, blev det igår även beslutat om ett planerat kejsarsnitt - förmodligen 14:e eller 17:e maj! Känns både spännande och läskigt. Ni som har erfarenheter av kejsarsnitt kan väl berätta om allt positivt som det innebär

    Vi valde att inte kolla om det var en pojke eller flicka - fast vi såg ingen snopp iaf

    Julen är en härlig tid - men nog fasen har man rätt fullt upp även om man är en del ledig! Barnen är tack och lov på bra humör iaf, även om de lessnat på att inte somna hemma i sin säng. De ser nog fram emot lite vardag och rutiner.

    Kram på er alla! Jag tänker på er ofta!

Svar på tråden Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar