• Hallonsmurf

    Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar

    Dax för en ny tråd igen!

    Vi som vistas här är:

    Frida (Snösmilla) med Cosmo 060815
    Lisa (Milimani) med Elin 060817 och Alexander 080213
    Anna (Annan) med Alina 040801 och Måns 060818
    Johanna (Hallonsmurf) med Saga 031214 och Ida 060830
    Sara (Midnattsflicka) med Mathilda 060831
    Therese (Tirre80) med Milo 060905
    Kajsa (Kajsa04) med Hugo 060905 och Hanna 090427
    Ulrika (UllenK) med Nina 040705 och Elsa 060916

  • Svar på tråden Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar
  • Hallonsmurf

    Nu var det dax för ny tråd igen! Sitter på jobbet och hinner inte skriva mer än så här just nu. Allt rullar iaf på och jag går snart in i v.15. Tiden går snabbt. Magen växer och det börjar vara svårt att hålla det hemligt. Nästa fredag ska jag få lyssna hjärtljud och efter det blir det äntligen officiellt (om vi hör något)! Vi har inte ens berättat det för våra föräldrar, så det ska bli så skönt att slippa allt smussel

    Kram på er tjejer!

  • hugo2006

    Bra att du startade en ny tråd! Måste vara jobbigt att dölja magen, jag hade aldrig lyckats med det i v. 15 med tanke på hur stor jag var. Skönt att ni äntligen ska få lyssna på hjärtljuden, håller alla tummar jag har för att allt är jättebra!

    Vi har varit hos polisen i dag och fixat pass till mig och barnen. Planen är att Magnus börjar på nya jobbet 1 februari men jag tror inte att vi hinner ordna med allt så snabbt. Vi ska iaf skriva på kontraktet nu snart så då kan vi äntligen berätta för folk att vi ska flytta, känns så jobbigt nu när kompisar planerar saker till våren som vi vet att vi inte kan vara med på utan att kunna säga något.

  • Annan

    Bra med en ny tråd Johanna! Dags att bli lite flitig igen

    Säger som Karin, otroligt att du har lyckats hemlighålla det så länge , det kommer säkert gå jättebra när du får höra hjärtljuden. Låter mysigt!

    Karin, oj vilken grej ni håller på med. Så spännande att få "vara med" på avstånd och vara lite avis. Förstår att det är besvärligt att hålla det hemligt, särskillt med tanke på att det är ganska snart ni ska flytta. Jag hoppas du stannar kvar i tråden när ni är där borta så att vi blir uppdaterade! Har ni berättat till föräldrarna?

    Här är allt lite rörigt just nu, det bolag H jobbade på har precis gått i konkurs så det är lite stökigt med allt runt det och han inte vet vad han vill göra osv.. Jag märker att han inte mår bra och allt blir trist här hemma också, vi gnäller på varandra... Men det går över..

  • Hallonsmurf

    Karin och Anna: Det ÄR svårt att hålla det hemligt, börjar bli typ omöjligt. Jag gissar på att många misstänker men inte törs fråga. En på jobbet frågade rakt ut och då kunde jag ju inte säga nej. Så hon vet. Och tre kompispar som vi umgås mycket med. Nu när vi ändå hållit det hemligt så länge känner vi (eller framförallt jag) att barnen ska få reda på det före farmor, farfar, mormor och morfar, så att de kan få vara med när vi berättar för dom. Vore mysigt. Jag tycker mig känna lite sprattel nu ibland - det känns lugnande!

    Karin, så himla roligt att det blir av med eran resa/flytt. Det kommer säkert bli toppen! Vilken upplevelse! Har ni inte ens berättat för era familjer?

    Anna, vad jobbigt att H's företag gått i konkurs. Jag förstår att han känner sig nedstämd... Hoppas han hittar nåt att göra snart. Vill han starta ett nytt företag eller söka jobb på andras? Vad jobbar han med?

  • Hallonsmurf

    Jippie! Nu har jag fått höra de underbara, fantastiska hjärtljuden!! Ikväll ska vi nog berätta för barnen och deras farmor och farfar! Blir spännande att höra deras reaktioner!

    Kram på er alla!

  • UllenK

    Åh Johanna, vad skönt och roligt Du måste ju berätta vad barnen sa

    Här tycker barnen att det är ju så spännande, och idag när jag hämtade Nina på dagis ville en av småkillarna känna på magen, han har en lillasyster man är bara 18mån mellan så kan kommer ju inte ihåg. Han tyckte det va läskigt med den hårda magen,.

    Ja mage, den växer, tom så Mats kommenterade att jösses va den växer. Idag har jag haft många och långa sammandragningar, inte onda men obehagliga.

    Annars är här lugnt, vi håller mest på med utbygget och källarrenoveringen. Jobbigt men roligt att det går framåt och vi förhoppningsvis kan flytta in i vårt nya sovrum innan bebben kommer.

    Karin, det är ju så spännande att ni ska flytta, men jag hoppas du kan fortsätta hålla kontakten och visa lite bilder o så. Har ni berättat än?
    Jag läser en blogg, vet inte om jag tipsat om den, en svenska som bor i singapore tror jag.

    http://vitaanglar.blogspot.com/


  • Annan

    Underbart Johanna!! Vad härligt att du äntligen har fått höra hjärtljuden, då kanske du kan börja njuta nu!

    Ullen: Du verkar ha det kämpigt med dina sammandragningar och blodvärde. När är det du har BF, kommer inte ihåg...

    Karin: läste på Facebook att det var officiellt nu om er flytt. Måste vara väldigt skönt att få berätta det. Det är ju trots allt ganska snart som flytten går. Det kommer säkert bli jättespännande. Du får tänka på oss när du tar på barnen sommarkläderna när vi får krångla med overaller, vantar och mössor

  • Hallonsmurf

    Ska vi tävla och se vem som kan skriva flest meddelanden före jul?

  • hugo2006

    Bra förslag Johanna, har varit lite dålig fart här igen. Hoppas att det blir bättre efter jul.

    Här har nästan hela familjen åkt på magsjuka, bara jag som har klarat mig. Det går visst någon riktigt smittsam magsjuka på dagis, i går hade det bara varit 4 barn där för resten hade magsjuka.

    Annars så försöker vi fixa lite julstämning här hemma i flyttkaoset. Vi har iaf lyckats ändra flyttdatum till slutet av februari så det känns lite lugnare nu.

  • UllenK

    Haft mycket det sista, men nu är jag ledig i 8 dagar innan det är jobb igen
    Fick avlsag på min HP idag, grrrr. Men än är inte sista ordet sagt och jag kommer vilket fall som helst gå hem den 16 januari. Frågan är bara om det blir med eller utan pengar


Svar på tråden Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar