Inlägg från: Annan |Visa alla inlägg
  • Annan

    Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar

    Bra med en ny tråd Johanna! Dags att bli lite flitig igen

    Säger som Karin, otroligt att du har lyckats hemlighålla det så länge , det kommer säkert gå jättebra när du får höra hjärtljuden. Låter mysigt!

    Karin, oj vilken grej ni håller på med. Så spännande att få "vara med" på avstånd och vara lite avis. Förstår att det är besvärligt att hålla det hemligt, särskillt med tanke på att det är ganska snart ni ska flytta. Jag hoppas du stannar kvar i tråden när ni är där borta så att vi blir uppdaterade! Har ni berättat till föräldrarna?

    Här är allt lite rörigt just nu, det bolag H jobbade på har precis gått i konkurs så det är lite stökigt med allt runt det och han inte vet vad han vill göra osv.. Jag märker att han inte mår bra och allt blir trist här hemma också, vi gnäller på varandra... Men det går över..

  • Annan

    Underbart Johanna!! Vad härligt att du äntligen har fått höra hjärtljuden, då kanske du kan börja njuta nu!

    Ullen: Du verkar ha det kämpigt med dina sammandragningar och blodvärde. När är det du har BF, kommer inte ihåg...

    Karin: läste på Facebook att det var officiellt nu om er flytt. Måste vara väldigt skönt att få berätta det. Det är ju trots allt ganska snart som flytten går. Det kommer säkert bli jättespännande. Du får tänka på oss när du tar på barnen sommarkläderna när vi får krångla med overaller, vantar och mössor

  • Annan

    Gott nytt från oss oxå! Hräligt med denna vinter, idag kom det ytterligare 25 cm snö här, ovanligt att vi har så lång tid med sammanhängande snö det är lööövly!

    Karin. Spännande med flytten, jag hoppas att det känns ok för dig och det kanske är bra att du har mycket att göra inför flytten så slipper man ha så mycket tid för att tänka..

    Här rasslar tiden på, har jobbat tvådagar nu och imorn är första dagisdan för barnen. Jul o nyår har varit toppen, vi hann med några dagars skidåkning i Värmland (Hovfjället) så nu har vi tjuvstartat med skidsäsongen också. Det gick toppenbra för barnen så nu är det fullt ös med skidåkning hela dagarna...

    Spännande tider nu i denna grupp, en flytt till Malaysia och två bebisar på gång.. Vad händer här, nja inget så spännande iallafall Bebisar blir det inga fler här, bekvämligheten har kommit ikapp oss nu när de börjar bli större.

    Men dags för storhandling på Ica Maxi! Kram, kram!!

  • Annan

    HEj alla! Hur går det för er med bebismagarna och flytt?? Karin har ni flyttat nu alltså?? Jag hoppas det kommer kännas bra för dig och barnen!

    Själva har vi precis kommit hem efter en skidvecka i Funäsdalen! Jättehärligt har det varit och jag är så stolt över våra fantastika skidåkarbarn. Problemet är bara att föräldrarna inte inser att en 3åring inte orkar lika mycket som 5åringar. Måns han var helt slut efter några dagar i backen, han hakar ju på de stora (vi åkte med en annan familj) och inser inte när han inte orkar (det borde vi inse...). Men då fick vi ta ett par lugnare dagar med bara lite skidåkning. De har båda gått i skidskola och tyckt att det var jättekul. Måns blev uppflyttad en kurs så han fick haka på två 5åriga tjejer där också... Alina och hennes kurs åkte i röda backar och skogsåkning samt att honhar lärt sig åka ankarlift själv. Helt fantastiskt vad duktiga barn man har
    Men vi fick börja första dan hemma med att vabba för alina kräktes när vi åkte hem. Hon har tendens till åksjuka men däremot kom det igen efter att vi hade ätit så då kändes det som att vi får nog stanna hemma idag..

    Nä nu är det dags att ut och skotta snö för det har kommit endel här!

Svar på tråden Bim v.51 2005 - nu stolta föräldrar till treåringar