Inlägg från: luli |Visa alla inlägg
  • luli

    Idag dog mitt blivande barn...

    Var på ulj igår, då levde barnet men det såg inte bra ut, så vi skulle komma in idag för ett nytt ulj och fostervattenprov. Då levde barnet fortfarande. Men ca 10 min senare skulle de göra ett ulj till och då fanns det inga hjärtljud längre. Jag är i v 20+0. Hur står man ut?? Barnet var så efterlängtat. Jag saknar dig....... På söndag ska vi in och föda fram det, jag vill inte... Jag vill att det ska leva och vara kvar i magen.

  • Svar på tråden Idag dog mitt blivande barn...
  • luli
    Tessan28 skrev 2009-12-02 21:44:01 följande:
    Jag måste ställa en fråga? Vad anser folk. Är man mamma när man födde sitt döda barn i v 20?
    Jag anser mig som mamma till mitt döda barn, o vad andra anser skiter jag i!!!
  • luli

    Idag är det 2 veckor sedan min son somnade in i magen, och det är så jobbigt, hur orkar man gå vidare??? Vissa dagar har det gått ganska bra, men idag är det så tungt.... Jag går med en stor klump imagen hela tiden.. Jag har en underbar son hemma som gör livet lite lättare, han är helt underbar. Jag vet att det finns så många här inne som har gått igenom samma sak som jag, hur får ni vardagen att fungera??? Kram till er alla

  • luli

    Imorgon ska vi träffa läkaren som gjorde FVP och upptäckte att vårat barn inte mådde så bra, han upptäckte även att våran son hade somnat in i magen. Vi ska förhoppningsvis få nägot svar varför det gick som det gick:( Jag har sådan ångest, mår så dåligt, saknar honom så himla mycket. Jag räknar fortfarande veckor... Det kommer jag nog göra till den dagen han skulle födas..

Svar på tråden Idag dog mitt blivande barn...