Inlägg från: MooMooFarm |Visa alla inlägg
  • MooMooFarm

    Bråck på övre magmunnen, snälla!!!!

    Jag har gjort operationen nu den 27/4 för nästan exakt en vecka sedan.

    För mig började det för 1½ år sedan med hemska besvär däribland klumpkänsla i halsen, frätande känsla i halsen. Bröstsmärtor som kändes som de kom från hjärtat. Andfådd utan att röra mig m.m. Primärvården höll på med mig i 1 år och försökte förklara för mig att jag var helt frisk.

    Samtidigt som jag kände mig döende. Uppstötningarna var inget problem för mig. Jag hade i princip aldrig några riktiga uppstötningar utan mitt bråck gjorde att helvetet var öppet jämt.

    Jag tror inte någon som inte haft riktig halsbränna förstår hur det är att ha det 24/7. Man blir förstörd.

    När jag sedan kom till lite proffs i Norrköping gick det rätt snabbt. De tyckte jag skulle opereras p.g.a. min låga ålder 27 år så nu får vi se hur det går.

    Nu en vecka efter har jag inga besvär kvar av halsbrännan men däremot har jag inte kunnat börja äta normalt än. Det kommer ta tid säger de. För varje dag känner jag hur jag blir mer normal.

    Jag valde att opereras med öppen teknik så jag har ett stort sår på magen som ska läka nu. Det är framförallt det som fortfarande gör ont. Jag äter smärtstillande för det. Men också det gör mycket mindre ont från dag till dag.

    Om någon är intresserad så kan jag fortsätta skriva allt efter dagarna går. Förhoppningsvis läker det bra. Jag hat hört om många som blivit helt bra och det hoppas även jag bli!

    Cheers!

Svar på tråden Bråck på övre magmunnen, snälla!!!!