• Bevabus

    Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2

    Här samlas alla vi som håller på och tar körkort just nu!
    Nya som gamla är välkomna för att gnälla av sig sina frustreringar, fråga frågor och skrika av sig när de äntligen har klarat det!

    Snacka på!

  • Svar på tråden Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2
  • Mor85
    VärldensbästaH skrev 2010-02-04 09:58:49 följande:
    He he, ja det sa min körlärare faktiskt under en lektion, jag tog fel avfart i en rondell och satt och beklagade mig över det, då säger han:"Strunta i det nu och fokusera framåt, det är ofta så med kvinnliga elever att de har svårt att släppa det som gick fel"
    Haha låter som min körlärare Ja kan sitta o irritera mig på de iställe för o ta in de andas ut de o försöka komma ihåg de till nästa gång!! Men ska verkligen försöka me de nu, tror de kommer gå mycke bättre då!
  • VärldensbästaH
    Mor85 skrev 2010-02-04 10:02:56 följande:
    Haha låter som min körlärare Ja kan sitta o irritera mig på de iställe för o ta in de andas ut de o försöka komma ihåg de till nästa gång!! Men ska verkligen försöka me de nu, tror de kommer gå mycke bättre då!
    Det tror jag också, att du lär dig slappna av och tror på att du kan.

    Jag tycker fortfarande att det känns konstigt att inte gå på körlektioner, gjorde ju det regelbundet under flera månader (men är såklart överlycklig över körkortet)
  • Mor85
    VärldensbästaH skrev 2010-02-04 10:06:23 följande:
    Det tror jag också, att du lär dig slappna av och tror på att du kan. Jag tycker fortfarande att det känns konstigt att inte gå på körlektioner, gjorde ju det regelbundet under flera månader (men är såklart överlycklig över körkortet)
    Förstår de!! Man lägger ju ner så mycke tid o energi på de, vad gör du med de nu? O pengarna!! Ja kommer ju känna mig jätte rik efter detta haha har ju lagt ut runt 10.000 nu liksom...Men shit så underbart de kommer kännas när de är klart, o förhoppningsvis så klarar ja kortet o så kommer bebis strax efter
  • VärldensbästaH
    Mor85 skrev 2010-02-04 10:09:28 följande:
    Förstår de!! Man lägger ju ner så mycke tid o energi på de, vad gör du med de nu? O pengarna!! Ja kommer ju känna mig jätte rik efter detta haha har ju lagt ut runt 10.000 nu liksom...Men shit så underbart de kommer kännas när de är klart, o förhoppningsvis så klarar ja kortet o så kommer bebis strax efter
    Det kommer du klara galant

    När jag gick på lektioner gick jag lite tidigare från jobbet den dagen och min sambo som var föräldraledig då hämtade mig så jag skulle komma snabbt dit. Alternativt att jag hade lektion direkt på morgonen och kom senare till jobbet
    Vad gäller pengarna går de numera åt ändå på nåt konstigt sätt
  • Mor85
    VärldensbästaH skrev 2010-02-04 10:24:46 följande:
    Det kommer du klara galant När jag gick på lektioner gick jag lite tidigare från jobbet den dagen och min sambo som var föräldraledig då hämtade mig så jag skulle komma snabbt dit. Alternativt att jag hade lektion direkt på morgonen och kom senare till jobbetVad gäller pengarna går de numera åt ändå på nåt konstigt sätt
    Tack!!!
    Jag är ju hemma och är föräldraledig nu, dottern ska börja skolas in om ca 2 veckor och sambon går nu en ny utbildning så han kan inte vara hemma. Så ja måste fixa barnvakt varje gång o de är inte alltid de lättaste. Nu är farmor o farfar barnvakt varje gång ja ska köra. Måste börja ta lite teori lektioner oxå men dom börjar halv 5 o sambon slutar 4 o körskolan o hans jobb är ganska nära så ja får ta med min lillan in o så får vi mötas så han får ta henne o ja går o pluggar..
  • MassiiMotoo
    Ciliaja skrev 2010-02-04 09:05:12 följande:
    Vi körde till olofström och gjorde halkbanan :) du då?
    aaah ok jag gjorde min halkbana i ljungby. tyckte de liknande där jag gjorde att man gjorde 2 banor
  • solstraalen

    Jag gick handledarutb med min sambo oxå, men han är lite "feg" av sig, så vi körde typ aldrig, så gick utb med min äldsta sons farmor oxå å fick äntligen börja köra en hel del.

    Körde nog kanske totalt 10timmar privat och 24enkel lektioner på trafikskolan.


    Pojke 10, flicka 4, pojke 2½.
  • Stina24

    Grattis till körkortet solstraalen och till alla andra som klarat körkortet utifall att jag har missat det..

    Körde idag för första gången den här veckan, fick avboka måndags tiden för ett av barnen hade magsjuka eller vinterkräksjuka eller nått sånt iallafall.
    Det var jag , läraren och 2 elever till i bilen, vi fick köra i omgångar, det gick rätt ok fast det var fler i bilen än bara jag och läraren, trodde jag skulle vara jättenervös för man tänkte ju att dom säkert är bättre än mig på att köra, men så var det inte, det var en som var bättre och en som var lite sämre än mig så det kändes kul att jag inte var sämst iallafall :) , då vet man att man närmar sig iallafall så det inte står helt stilla.

  • Stina24
    SötFlöt skrev 2010-02-03 22:16:19 följande:
    vi var ju vid kinnekulle frå 09-14:30...hela dagen, man körde ju massor, varje moment fick vi göra säkert 5 gånger per person och sedan hade vi lite utbildning men i det stora hela satt vi i en bil typ hela dan. INGEN rast. Var SÅ hungrig och trött.
    jaha så du körde på kinnekulle, jag ska också göra halkan där sen när det nu blir.
  • Mor85
    Stina24 skrev 2010-02-04 13:31:55 följande:
    Grattis till körkortet solstraalen och till alla andra som klarat körkortet utifall att jag har missat det..Körde idag för första gången den här veckan, fick avboka måndags tiden för ett av barnen hade magsjuka eller vinterkräksjuka eller nått sånt iallafall.Det var jag , läraren och 2 elever till i bilen, vi fick köra i omgångar, det gick rätt ok fast det var fler i bilen än bara jag och läraren, trodde jag skulle vara jättenervös för man tänkte ju att dom säkert är bättre än mig på att köra, men så var det inte, det var en som var bättre och en som var lite sämre än mig så det kändes kul att jag inte var sämst iallafall :) , då vet man att man närmar sig iallafall så det inte står helt stilla.
    Varför körde ni flera stycken?
Svar på tråden Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2