Inlägg från: Bevabus |Visa alla inlägg
  • Bevabus

    Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2

    Mor85 skrev 2010-02-02 17:03:59 följande:
    Nee de har ja inte...Idag vart de katastrof när ja körde!!! Först körde vi några rondeller och påbörjade landsväg och även lite motorväg. Landsväg, motorväg gick okej, några småsaker ja glömde. Sen fick ja även tvärbromsa vilket gick bra, men sen spåra allt ut...allt gick åt helvete.....fan fan fan känns aldrig som ja kommer få detta jävla kort!!! Till råga på allt så tror hon inte att ja kommer vara redo o köra upp i slutet på mars!! Så nu har ja bokat in 2 dubbel lektioner till i februari....vet inte vad mer ja ska göra..jag läser ju på innan ja ska köra o försöker allt ja kan..piss dag...
    Jag körde också skitsämst bara två lektioner innan jag hade min andra uppkörning, man får helt enkelt acceptera att ibland kör man så. Det har INGET att göra med om man är en bra förare eller inte. Alla har dåliga dagar. Och dem dagarna kommer att bli färre och färre ju mer van man blir
    Slutet på mars är ju långt borta! Du kan ta jättestora framsteg tills dess.
    Det låter som att du sätter alldeles för stor press på dig själv. Känn dig inte stressad som att "Jag MÅSTE ta kortet NU!". Du måste slappna av och låta det komma när det kommer. Jag vet att det är svårt men när du vågar släppa alla måste så kommer allting att kännas mycket lättare, du kommer slappna av och kanske till och med köra bättre!
    Sing for the moment
  • Bevabus
    Mor85 skrev 2010-02-02 17:26:36 följande:
    Ja känner mig jätte stressad ja vet de..Svårt o släppa...o så blir ja så irriterad på mig själv när ja gör om samma misstag hela tiden och körläraren påpekar de hela tiden!! Men jag tar o surar nu ett par dar o sen är de bara o ta nya tag tills på måndag! Ska försöka tänkte på något annat än körkort ett par dagar...Tack för stödet!!!
    Jo visst man frustrerad, jättejobbigt man känner sig nästan blind till slut när körläraren ser alla skyltar och en annan sitter där och säger "vaaa? var det en skylt där?"...
    Men det släpper till slut, det gör det alltid. Bara att härda ut
    Sing for the moment
  • Bevabus
    solstraalen skrev 2010-02-02 12:01:41 följande:
    Ni som har kört upp flera gånger, har ni fått köra olika "banor" alla gånger?
    Japp, man får ju olika inspektörer ibland och dem orkar ju inte åka runt på samma vägar hela dagarna. Men man testas ju ändå på typ samma saker
    Sing for the moment
  • Bevabus
    SötFlöt skrev 2010-02-03 13:17:44 följande:
    TACK!!! * En annan person och jag hade antagligen blivit kuggad, körde för långt fram i en korsning så jag ej såg ljusen..fick 3 kärringstopp och såg för sent 2 pers som skulle gå över att övergångsställe så TUR har ju lite med uppkörningen att göra kan jag säga..Vänstersvängen gick fint - ingen trafik! Tror det som bidrog till att jag klarade det var att jag var lugn, positiv och märkte mina tabbar, jag påpekade dom!
    Grattis!!
    Sing for the moment
  • Bevabus
    solstraalen skrev 2010-02-03 18:39:36 följande:
    Jag har kööööööööööööööööööööööööööörtkort!!!!! =)Fick en supersöt äldre gubbe som såg såååååååååå snäll ut!Körde bara i stan, körde över en heldragen linje tydligen, men den missade jag pga snön, så det var lugnt, de va enda felet jag hade!!Hade tur, för han sa " åk mot domkyrkan", EXAKT samma väg som ja åkte privat igårkväll dessutom! =)Idag har ja kört maaaaaaaaaaaaassa bil SJÄLV! =)
    Grattis!!
    Sing for the moment
  • Bevabus
    Frostizz skrev 2010-02-03 19:25:47 följande:
    Grattis till er som klarat körkortet!Jag har haft körkortet i snart en månad, men inte kunnat köra så mycket. Nu börjar jag jobba i natt o dom lovar snöoväder!Jätte roligt. Tur jag har minsysters son boende här fortfarande. Han kommer o kliva upp i natt kl 02 för o kolla vädret. O köra mig till jobbet om det är för dåligt väder! Om han kör så kommer han o hämtar mig då jag slutar kl 11. El så gör sambon det.
    Jag vågar inte köra ute nu...snöstorm och äckligt halt...så bilen får stå inne ett tag nu
    Sing for the moment
  • Bevabus
    Mor85 skrev 2010-02-04 13:47:50 följande:
    Varför körde ni flera stycken?
    Jag tror det där beror lite på hur många det är som ska köra halkan också. För oss var det så att 7 personer på körskolan var redo att köra halkan så vi delade upp oss i två bilar när vi åkte till Eskilstuna.
    När vi väl var på banan så fick killarna åka två och två för dem var ju jämna. Men vi tjejer, som bara var 3, fick varsin bil eftersom att jag skulle åka automat. Då blev det ju så att alla fick varsin
    Sing for the moment
  • Bevabus
    Stina24 skrev 2010-02-04 15:45:00 följande:
    fast för oss var det så att en hade gjort halkan och snart skulle göra uppkörningen, så alla vi 3 låg i olika nivåer med körningen.Det här var en vanlig körlektion inte halkan. Vi kommer få vara flera elever sen också när det blir dags för halkbanan, som jag förstått det så kommer det vara 2 nya elver som jag har körlektioner med fram tills uppkörningen.
    Jaha det var en vanlig körlektion! Det har jag inte hört att man har med flera elever sen typ...ja sen typ min papap övningskörde Han fick göra uppkörningen tillsammans med en annan tjej också..
    Sing for the moment
  • Bevabus
    kissecat skrev 2010-02-09 10:19:09 följande:
    Jag fixade teoriprovet idag på första försöket!  Fick 60/65! Jag tyckte att det gick hur dåligt som helst och jag kände knappt igen någon fråga som jag fick så jag var helt inställd på att jag inte hade klarat det. Trodde att jag hade misslyckats totalt faktiskt. Blev hyffsat chockad när jag såg att det stod "Godkänt"! Fattade inte att de va sant.. Fan va gött de känns! Nu har jag bara den värsta delen kvar.
    Grattis!!
    Sing for the moment
  • Bevabus
    kissecat skrev 2010-02-14 21:15:28 följande:
    Usch jag har uppkörning på tisdag! Vet inte alls vad som väntar mig.. Vad ska man vara beredd på att man får göra? Vad ska jag tänka på osv? Även fast jag har kört många, många ggr så känner jag mig inte ett dugg redo! Men det är nog mest för att jag inte vet hur det går till riktigt på uppkörningen.
    Får ni inte ha en liten uppkörning på körskolan?
    Sing for the moment
  • Bevabus
    Loppan11 skrev 2010-02-15 08:00:55 följande:
    Ni som har kört upp. Vad fick ni göra för säkerhetskontroll? Jag ska göra utbildningskontroll i veckan och håller tummarna för att det är min sista körlektion!
    Kollade styrservovätskan och bromsvätskan
    Sing for the moment
  • Bevabus
    buffen skrev 2010-06-07 10:31:26 följande:

    hej hej! jag säker personer som behöver göra halkan, jag har fått en tid till halkan den 9/6 på kinnekulle, götene och behöver ca 3-4 personer till... hör gärna av er om ni kan...


    det finns en ny tråd nu
    There's a difference between speaking your mind and being a judgmental a**hole. Walk the line.
  • Bevabus
    buffen skrev 2010-06-07 11:23:10 följande:
    jag har lagt in ett inlägg där också, men alla är ju nästan klara med körkortet juuu!!
    oki, hoppas du hittar någon här då
    There's a difference between speaking your mind and being a judgmental a**hole. Walk the line.
  • Bevabus
    Minpolleärbäst skrev 2013-09-05 15:51:40 följande:
    Hej!

    Har en fråga jag undrat över.. Hur vet man vilket vägmärke som upphör i nästa korsning? Finns det något knep för att veta vilka märken detär eller måste man plugga in dom?

    Tack på förhand!    
    Hej!
    Jag har haft körkort i 3½ år nu så kan förhoppningsvis hjälpa dig med ett svar kan du specificera din fråga lite? Vad för vägmärken menar du? Menar du vilka regler det är som gäller i varje specifik korsning? Vem som ska köra först osv?
    There's a difference between speaking your mind and being a judgmental a**hole. Walk the line.
Svar på tråden Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2