• Anonym

    Pytteliten slak snopp

    Jag har varit med lite olika storlekar och jag får orgasm med killar som har korta, breda snoppar men inte de med "normallånga". För stora snoppar är det värsta jag vet.

  • Anonym

    Jag håller med ovanstående, det är inte längden jag är ute efter utan hur tjock den är :) Det är ju det som känns. En lång snopp stöter bara i livmodertappen och då gör det skitont i magen efter sex.
    Så jag tycker du ska slappna av och förföra din tjej!

  • Anonym
    hamburgarn skrev 2009-11-27 21:50:48 följande:
    Tack för att du besvarade. Någon som kan svara angående min slaka snopp?
    Hur menar du, slak? Får du inte stånd eller?
  • Anonym

    Såhär tänker jag: första gångerna man har sex med en ny person så brukar man ju köra förspel ett tag, så båda är väl rätt tända när kläderna väl åker av. Alltså kommer hon inte se din snopp i slakt tillstånd den första tiden. Sen, när ni väl har haft sex så vet hon ju att den är rätt normal i erigerat tillstånd, så då spelar det väl ingen roll hur liten den är när den är slak? Det är ju inte så att det är fult med en liten snopp, men om det är det första hon ser av den kanske hon blir orolig att den ska vara mindre än den är.

  • Anonym
    hamburgarn skrev 2009-11-27 21:46:51 följande:
    Är nog lite mer oroliga för min slaka snopp. Den är så liten att jag inte vågar visa. Har pratat om det med min kompis och han nämnde att många tjejer tycker det är trevligare när den är liten i slakt tillstånd, just eftersom skillnaden blir så stor jämfört med när den är hård och att det är kul att se den växa...
    Jag tror din kompis har rätt!
    Inga slaka snoppar är fina enligt min åsikt, men en mindre snopp är nog snäppet sötare om man ska jämföra.
  • Anonym

    Anonym (snubben) skrev 2009-11-27 22:48:51 följande:


    Har oxså liten snopp dock lite längre än din, 15 cm. Har också skämts för den hela mitt liv. Hade det varit lika lätt att göra en snoppförstoring som en bröstförstoring har jag gjort det.
    15 är ju medel!
Svar på tråden Pytteliten slak snopp