• 3way

    Någon annan som fastnat i medicinmissbruk?

    Anonym (hej) skrev 2010-04-12 11:43:08 följande:
    Fattar du vilket hopp jag får nu! Skulle vara utan helt i natt (tar en imovane varje kväll), men kl 03.00 tog paniken överhanden och jag tog en. Visste att barnen skulle vakna 06.00, och att jag var tvungen att få iallafall ett par timmars sömn! I natt ska jag inte ha tabletterna i bredvid sängen. Lägger dem i städskåpet, och bestämmer mig för klara det i natt. Är redan livrädd! Vilken sort var det du tog? Kan du ta en ibland nu, utan att få sämre sömn, eller håller du dig helt borta ifrån dem?
    Jag var mycket beroende av Imovane 7.5 under ett års tid, Tog varje kväll ändå hade jag periodvis ingen jobb, tog till och med när jag hade druckit för att kunna somna.
    De tog slut en dag.
    Hade fått ut 130st som jag knaprat upp på 3månader.
    Flera stycken varje kväll.
    Mid doktor vägrade att skriva ut fler, vilket jag tyckte var förnuftigt av honom såhär i efterhand.
    Jag fick ett par Theralen av en kompis som inte använde sina tabletter.
    Fy fan vad sjuki huvet man kan vara.
    Jag fick panik, jag som är ett sådant kontroll freak. Jag var så borta och bedövad av tabeletterna, mindes inget från vissa tillfällen. Kom inte ihåg om jag hade haft sex, vem jag hade pratat med, var jag hade ätit osv.
    Nu har jag inga sen 4 månader tillbaka och sover jätte gott, somnar jätte bra och behöver nog inte fler tabeltter någonsin om de fortsätter såhär.

    Men de är helt klart svårt att sluta.
  • 3way
    Anonym (hej) skrev 2010-04-26 16:38:52 följande:
    Har nu varit ifrån imovane i ca 2 veckor.. så när som på en natt. Sover iofs inget vidare.. . Men tycker det är skönt att vara utan dem ändå! Har faktiskt också fått testa theralen nu, men det var RKTIGT obehagligt! Kändes som en miljon flugor som surrade i huvudet.. fick en puls över 140 och låg vaken en hel natt tills känslan släppte . INTE bra för mig!
    Mådde inte heller bra av Theralen var jätte tung i huvet i 2 dygn, kunde sova hur mycket som helst.
Svar på tråden Någon annan som fastnat i medicinmissbruk?