Inlägg från: Starbaby |Visa alla inlägg
  • Starbaby

    Unga mödrar Danmark

    slemtorsk i din bralla skrev 2012-05-29 17:03:20 följande:
    en ny vagn i dag kostar mer än så inte för att jag skulle betala det i nuläget, finns ingen orsak att köpa nytt ens tycker jag.
    Ja fast i DK är ju kronan värd mer, så 8000 stod det nog på prislappen.
  • Starbaby
    yndig skrev 2012-05-29 19:22:10 följande:
    Men vad löjligt av Camilla Sophias mamma att säga att det skulle "vara djurplågeri" att låta en pojke ha en röd vagn! Sånt trams gör mig så irriterad! Varför skulle färgen ha så stor betydelse och om den nu skulle ha det så är väl röd ändå en färg som funkar på båda könen? Nej, så löjligt.
    Hahah, ja men ingen kan ju anklaga dessa deltagare för att vara särskilt smarta överlag.
  • Starbaby
    Nyfiken 1 skrev 2012-06-06 16:57:42 följande:
    I Danmark var det 16 avsnitt av säsong 14 och i Sverige var det 32 avsnitt. Alltså var avsnitten dubbelt så långa i Danmark. Har kontaktat kanal5 i Sverige om det men dom sa att dom sänder avsnitten som dom får dom från Danmark
    Aaah, då förstår jag hur det kändes som att avsnitten var kapade mitt i.
  • Starbaby
    MajBjörn skrev 2013-01-11 15:19:17 följande:
    Unga mödrar

                    16:05 - 16:35 Torsdag, 17 januari 2013                           


    Dansk dokumentärserie från 2012.  Säsong 14. Avsnitt 1 av 32. Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

    ÄNTLIGEN =) =) =)  


    jjjjjeeeeej
    ★°☆ www.finest.se/natali ★°☆
  • Starbaby
    CrazyLady skrev 2013-03-22 10:17:17 följande:
    Så härligt de var att de Ditlev såå glad..
    Åh jag grät när han grät

    Vilken lycka han måste känna..
    Först få veta att är steril och inte kan få barn och sen blir han pappa till en liten dotter..

    Åh lycka
    Och sen så har han väl försvunnit om si sådär 8 månader....som alla andra pappor i unga mödrar hahaha. Undantaget han Rene som är tillsammans med Nadja.
    ★°☆ www.finest.se/natali ★°☆
  • Starbaby
    slemtorsk i din bralla skrev 2013-04-04 16:15:59 följande:
    men va fan har Sös gjort med sina ögonbryn???

    I övrigt.. Nana är väldigt mogen och insiktsfull.. och stark....förstår inte riktigt hur den där Ditlev funkar. Min man är också funktionshindrad..han är helförlamad från naveln och nedåt men han kan vara pappa åt vår bebis och nog visste han att det skulle bli jobbigt att bli pappa.....han blev också pappa första gången vid 40 ..lustigt..

    Och hon..socialrådgivaren som helt plötsligt ska bli förskolelärare..hon skulle ju bli personlig tränare och kostrådgivare också??? Har för mig att jag tom sett någon hemsida där hon ger kostråd... får för mig att hon inte klarar av att avsluta saker och bara har en massa högtflygande planer. Gillade henne skitmycket i början men nu känns hon bara som någon som pratar o pratar en massa 
    Ja vad hände med ögonbrynen, helt galna.

    Ja, hon verkar riktigt knasig den tjejen....jag fattar inte heller riktigt vad hon sysslar med. Politiker skulle hon ju också vara ett tag.
  • Starbaby
    fluu skrev 2013-04-04 20:41:04 följande:
    Kan man verkli9gen konstatera borderline efter bara en timme?  Nanna verkar då inte ha problem med att sätta sig in i andras känslor?

    Tar det inte mer än en timme att få en diagnos? Jag går på utredning nu,visserligen inte för borderline,men det kommer ta ett halvår typ enligt psykvården.
    Håller med, hur kan nån diagnostisera borderline så där fort? Vet inte hur man gör sådana diagnoser men låter lite galet.
Svar på tråden Unga mödrar Danmark