Inlägg från: AmandaBrun |Visa alla inlägg
  • AmandaBrun

    Unga mödrar Danmark

    mamma hampus skrev 2009-12-05 12:42:07 följande:


    Ville bara tacka för en uppdatering för ja missat en hel veckas avsnitt trist men sant,har haft praktik som har slutat kl 17 varje dag och så har man varit hemma runt 17.30 så man har missat mkt men tack ännu en gång
    Ja vi är alla hyfsat irriterade över att programmet bytt tid.!
  • AmandaBrun
    C060908 skrev 2009-12-06 12:09:41 följande:
    Hahahaha! Jag är en sk "ung mamma" 19 år och två barns mamma! Vi kan skicka hit alla tonåringar.. Alla mina vänner har blivit rätt avskräckta ifrån livet som mamma och tänker minsann vänta tills dom fyllt 27 eller 28 om inte ännu längre. Fick första dottern när jag var 16 år och var ensamstående väldigt länge så dom har ju verkligen sett på nära håll hur jäkla tufft det är.
    Ha ha ha!

    Som ett bootcamp likosm
  • AmandaBrun
    Helennnna skrev 2009-12-07 12:54:24 följande:
    Äntligen Vill se Melissas bebis
    Ja! Liten söt. Hoppas att han inte ser sjuk ut fortfarande ha ha ha
  • AmandaBrun

    Söt pojke fick Melissa iaf jösses. Men man såg att hela grejjen var enormt stort för henne, kommer nog ta lååång tid för henne att smälta det hela.

    M-S hade gjort något förfärligt med sitt hår och skaffat marsvin. Och ja herregud va chockad man blev när hon berättade hur hon och hennes pojkvän gjort slu, det som verkade så stabilt och bra.

    Rebecca , ja vad ska man säga, ska hon och hennes mans uppväxt rättfärdiga att de hamnar i fängelse lite titt som tätt? Nästa gång han åker in , för det gör han, så kommer hon sitta där leendes och säga ja men nu är det slut på detta.

    Å nästa avsnitt får vi se June Var ju ingen skönhet hon fångat direkt, men ...ja det var väl inte snubben innan heller ha ha hon är i vilket fall skön!

    Och får vi inte se Sabrinas förlossning? *besviken*

  • AmandaBrun
    C060908 skrev 2009-12-08 13:26:44 följande:
    Får vi inte se Sabinas förlossning? Arggh...
    Nä det verkar inte så.....BUUUUU
  • AmandaBrun
    C060908 skrev 2009-12-08 13:28:40 följande:
    Jag tänkte på en sak apropå det här med att skrämma unga tjejer att skaffa barn.. Jag har ju en blogg som rätt många unga tjejer läser har ungefär 200 läsare varje dag och dom flesta som kommenterar iallafall är unga tjejer.. Kanske borde lägga upp bilder på min snygga mage efter två graviditeter? Bristningar som pajat magen totalt och så här tre veckor efter förlossningen så är magen så där fortfarande "degig" och go.. Vad tror ni skulle det skrämma 15åringar från att skaffa barn?
    DO IT!
  • AmandaBrun
    livet med barn skrev 2009-12-08 13:32:19 följande:
    vem är denna June? jag måste ha missat det totalt för jag kände inte ens igen människan, är det från förra säsongen?
    Var nog två säsonger sen. Hon bodde på landet , rökte som en borstbindare och hade en miljard kattungar. Födde en liten flicka.

    Om jag minns rätt?
    C060908 skrev 2009-12-08 13:32:29 följande:
    Tro mig jag är fan bra sugen alltså. Kanske lite tvätthögar, min och sambons konton också och kort på mig klockan 03.24 när lillan vaknat och har både bajsat och vill ha mat.. och jag inte duschat på sisådär tre dagar eller något..
    Ja gör det så att jag om inte annat vet vad jag har att se fram emot!
  • AmandaBrun

    JA! Va kul att återse June. Och hon såg ut att må jättebra. Inte satt hon med en cigg i munnen konstant heller, har hon tom slutat Hennes nya karl kanske inte va så snygg och ja han verkade kanske inte ha alla getter i stallet, men dom älskar ju varandra det syns.

    M-S intryck när hon gick runt o ansökte var väl sådär. Skadar ju inte att ta ögonkontakt, skratta och le lite. Måste hon prata så entonigt jag blir galeeeeeen. Kanske att nått gym nappar då dom ser det som en bra reklam för deras företag då de kommer ha ett filmteam där ofta?

    När de visade Sabrinas son tänkte jag bara att den bebisen är ju inte helt ny den är ju flera veckor gammal. Så slät och fin! Bra jobbat där iaf. Men jag gillar inte hur hon ser ut i ansiktet, blek och glåmig, uscha.

Svar på tråden Unga mödrar Danmark