Inlägg från: AmandaBrun |Visa alla inlägg
  • AmandaBrun

    Unga mödrar Danmark

    Sthlmsparlan skrev 2010-01-13 16:16:14 följande:
    Den bruden är SÅ BORTSKÄMD BORTSKÄMD BORTSKÄMD! Crap vad pinsamt att spy ur sig "MEN JAG DÅ?!". Pinsam tystnad eller vadå? Det är inte hon som döps, det är en annan persons dag. Hon säger helt allvarligt att hon skiter fullständigt i skolan. Men hur hade hon tänkt att hon ska kunna hjälpa leanna i framtiden m. läxor och annat om hon inte ens kan själv? Man går ju efter vad föräldrarna tycker och tänker och med den livsfilosofin som hon har så..
    Ja men du hon har ju en plan! Hon är ju med i TV nu och någon borde ju nappa på hennes strålande vackra utseende samt kloka värderingar och uttlanden. Hon ska ju bli känd!
  • AmandaBrun
    Sthlmsparlan skrev 2010-01-13 19:37:11 följande:
    Ooh förlåt, kopplade inte riktigt hennes modellutseende till det kommande kändisskapet som hon nu måste förbereda sig inför!
  • AmandaBrun
    Arentorpbebis skrev 2010-04-28 16:22:08 följande:
    börjar idag klockan 17,00 -18,00
    {#lang_emotions_ghost}

    Vilken jävla tur att FL finns för annars hade jag missat det!!!!!

    Hoppas ungen sover ett tag till nu då....
  • AmandaBrun

    Så var vi igång igen.

    Rebecka och hennes kille verkar ha gett upp bebisverkstad helt. Är nog lika bra va? Och vad ska dom med två hundar till på den boytan?

    M-S hade färgat håret och tjockat på sig lite. Såg allmänt sliten ut tycker jag. Och för att gå på socialen så bor hon jäkligt fint måste jag säga, kan det vara så att mamma tjippar in med lite cash kanske hm hm...och HOPPSAN av en slump råkade mamma bosätta sig tvärsöver gatan ja....

    Men grattis till körkortet där iaf, ett steg i rätt riktning.

    Den nya blonda tjejjen va ganska intetsägande.

    Katarina...ja....vad ska man säga liksom. Tragik på hög nivå. Och JÄVLAR vad hennes unge kunde skita {#lang_emotions_throwup}

  • AmandaBrun
    Babiedoll skrev 2010-04-29 09:36:47 följande:
    Jag tyckte det var lite läskigt när hon den nya lämnade bebisen i bilen när hon gick in och handlade. Visserligen hade hon en babyvakt med sig, men i alla fall...
    Ja eller hur???

    Gör man så?

    Jag hade inte...
  • AmandaBrun
    Arentorpbebis skrev 2010-04-29 09:42:36 följande:
    ja å hon verkade ju inte skynda sig på heller! Herregud hon eller killen hade väl kunnat stanna? de måste väl inte gå in båda två?
    Eller ta med ungen i vagnen?

    Fan...nu när jag tänker efter...tänk om dom tappar bilnyckeln eller att nån bryter sig in och kidnappar ungen.....
Svar på tråden Unga mödrar Danmark