Inlägg från: Topcom |Visa alla inlägg
  • Topcom

    Unga mödrar Danmark

    Dallandra skrev 2011-06-10 08:38:40 följande:
    Jag tyckte att Amanda Sisse verkade vara en gullig tjej tills hon började prata om att röka hasch, att det är okej bara man håller upp under graviditeten så är det okej  någon gång ibland   Hon lär ju röka på igen när bebisen har kommit... och varför är hon med så tidigt i graviditeten?? Mediak*t??

    Vad ska man säga om Natasha?? Vill bli igångsatt på tok för tidigt för att hon mår illa och det är jobbigt att vara gravid, jag haf haft 2 jobbiga grav men inte sjutton har jag velat att bebisen ska komma för tidigt desstuom propsar hon på att gå och röka under förlossningen

    Hemskt med MS hus, speciellt om branden var anlagd! Men jösses vad hon är LAT och BORTSKÄMD! Deras hem har brunnit upp men hon är inte nöjd med sitt rum i nya lgh:en, hon vill inte hjälpa till att bära in kläder, hon vill inte ha sonen sovande hos sig. Hon borde vara glad och tacksam över att de fått en lgh så fort! Men det är ju MS i ett nötskal

    Majas mamma *suckar och himlar med ögonen* som inte orkar någonting för allt är tråkigt och hon ser ingen framtid i utbildningar....
    Haha det är sjukt, man bara väntar på att en "normal mamma" ska kolla till tals i serien, men jag ska erkänna att jag troligen inte skulle titta lika mycket om alla vore som man bör vara! ahhaa är det inte galet? Camilla är kul att titta på, men tio program med bara henne..njäää.

     xD 
  • Topcom
    Scarlett77 skrev 2011-06-10 10:02:45 följande:
    Jag har för mig det fanns en ganska vettig tjej några säsonger tillbaka. Hon var blond och översminkad och killen lämnade henne? Minns inte hennes namn men hennes son blev sjuk och hon verkade verkligen leva för sin son och va en jättebra mamma även om hon födde barn med full sminkning och lösnaglar :D

    Sen hon med leukemi, en rödhårig tjej som hade en son. Hon verkade vettig och gullig också.

    Undra om Malu Stella kommer växa upp en dag och se alla dessa avsnitt och ha vet att skämmas?

    Jag tycker det var rätt kul när hon skulle tattuera sig och sa att hon ville ha en stor tattuering för hon ville få uppmärksamhet och då räckte det inte med en liten :D På sätt och vis kanske man skulle beundra denna totala oförställdhet lite för hur många gör inte blaffiga tattueringar för att få uppmärksamhet och  se tuffa ut men hävdar att dom gjorde det för sin egen skull Tungan ute Men tyvärr tycker jag nog det är bättre att ljuga i sådana situationer än erkänna i tv att man är så pantad och beroende av andras uppmärksamhet hehe. Undra om hon någonsin tänker att FAN jag kanske inte skulle sagt eller gjort det just det där framför kameran :D

    Det var iaf lite sorgligt när hon skulle bjuda familjen på Zoo och förstörde hela dagen genom sitt vanliga klagande, suckande och att hon är så sjuk och bla bla bla och lille Tino satt med sin mormor och sa "Jag har ingen Mor" :(
    Du menar Melissa i första stycket. Hon verkade vara vettig, tyvärr var hon inte med så mycket, det mesta man fick se var när hon gjorde saker med barnet. Man fick inte följa hennes liv "utanför barnsfären". Men som du säger, hon verkade vara bra. Dessutom var hon en engagerad tjej som brydde sig om sitt liv, hon hade utbildning, bra jobb och så vidare. Antagligen därför hon var med mogen och sund än de flesta andra mammor.

    Nadia, älskade den människan, men det sved när hon berättade om sin >eventuella<  framtid, hon verkade själv osäker hur det skulle bli... Mammahjärtat värkte när man såg hennes underbara son.. Hon kändes som en person man själv kunde identifiera sig med, som en kompis typ. Vill se mer av henne.

    Malou-Stella. Helt horribelt. Som någon sa innan, hela hennes hem brann ner, men hon var fortfarande uppsminkad till tänderna? Hur går det ihop? Hon hade mer smink den dagen än vad jag har om jag ska på fest.. Förhoppningsvis för branden något gott med sig i allt elände, och det skulle väl vara att malou blir en mer jordnära person och börjar jobba för sin sak. 
  • Topcom
    LiveHappy skrev 2011-06-10 11:09:15 följande:
    Jag vet en normal mamma som va med!!!!

    Hon höll ihop med pappa, dom bodde i ett fint hus med fina möbler osv. Inga problem i hennes liv om man säger så som med de andra. Men hon va ju bara med i två avsnitt eller något också, hon gav väll inga tvsiffror. Minns inte va hon heter nu bara?
    Jag minns inte heller..eller jag minns inte henne alls, var det länge sen hon var med?:)
  • Topcom
    LiveHappy skrev 2011-06-10 11:05:06 följande:
    Fast amanda är ju bara en i mängden med konstiga tänder i den serien, hon som föder nu har ju också fula tänder som sitter lite här och var i munnen. :P Måste man själv betala för tandställning i danmark?
    NN=natacha nikita som föder nu:P amanda sisses tänder stör jag mig inte på xD
  • Topcom
    0rion skrev 2011-06-10 09:05:33 följande:
    jag reagerade på hur tillfixad maloustella var efter branden då alla deras grejer hade brunnit upp. var smink det första hon gick och köpte eller?
    (( Om man har förlorat allt man äger och har samt nästan förlorat sin son.. Hur ORKAR man fixa sig?:O En gåta för mig  ))
  • Topcom
    Naimisen skrev 2012-01-18 07:44:20 följande:
    Går de att se i kanal5 play med?
    aaa:)
  • Topcom
    3 barns mamma84 skrev 2012-01-25 20:34:06 följande:
    Christina är ju hon som har maja från en annan pappa och sen blev hon tillsammans med en ny och nu fick dom een hmm flick bebis första barnet tillsammans.

    Näh nu ska jag kolla för så var det nog men sen hmm det finns en del christina va ?   
    Aa, det var christina med nappmaja som fick ett till barn i augusti tror jag det var..!
  • Topcom
    emmgus skrev 2012-01-26 06:46:28 följande:
    Fan va tråkigt! Står ju tydligt man ej får spoila
    Okej, då säger vi att hon inte har fått barn:)
Svar på tråden Unga mödrar Danmark