Inlägg från: Topcom |Visa alla inlägg
  • Topcom

    Unga mödrar Danmark

    Hjärtat6 skrev 2012-05-25 22:49:41 följande:
    Vad är det NN gjort ? Varför har dom tagit reymi ( eller vad han nu heter )
    Och varför får hon inte träffa honom?? Om någon vet svara gärna :)
    Herregud är kvinnor det ända Line tänker på??
    Varför sitter line och pratar om sitt sexliv när hennes äldre dotter är med som troligen förstår det mesta med tanke på att hennes talförmåga faktiskt var riktigt bra?
  • Topcom

    Tycker att de flesta mammor pippar på med killar de inte ens känner för att någon månad senare inse att de är gravida? Guud, lär känna killen istället. Så otroligt naivt och larvigt (vi vill ha ett käärleksbarn) att tro att det kommer hålla, för att senare under småbarnsåren upptäcka att det kanske inte var så roligt trots allt. Är det en enda mamma i serien som är ihop med pappan fortfarande?!? där märker man skillnaden mellan unga flickor och äldre seriösa mammors tänk.. Ett år är lixom ingen tid alls.

  • Topcom

    Ps. Pratar inte om oplanerade graviditeter där tjejen blitt gravid trots ansvarsfullt skydd.

  • Topcom
    NovemberApril skrev 2013-01-03 03:23:52 följande:
    Är det bara jag som följer vissa av deltagarna på Fb? Hanna med Cecilya verkar ha fått henne omhändertagen igen och igår och idag har hon flitigt uppdaterat om att Maks misshandlat henne igår. Hon har skrivit ut hans adress och telefonnummer bland annat.
    Stackars barn, inte undra på att hon blir omhändertagen, kan inte vara lätt att bli klämd mellan två galningar. Maks verkar ju inte helt frisk, men inte Hannah heller. Vem går ens ut och skriver vitt och brett på facebook om misshandel samt lägger ut adress? Säger ganska mycket om henne=/
  • Topcom

    Tycker attäven camillas mamma verkar vara lite korkad. Hon säger "jag vill få dem att samarbeta" samtidigtsom hon kallar exet för idiot och omogen. Öööh jag hade fan inte velat samarbeta med varken henne eller hennes dotter då. Tjaffset i lägenheten handlade ju om "smågrejer" och möbler som faktiskt var hans, klart inte hon tycker det är viktigt när det inte ens är hennes saker.

    Tycker att lines projekt verkar spännabde, det ska bli kul att följa:)

  • Topcom

    Men vad sjutton, hur fasen kan socialen tvivla på de finaste personerna i serien? Okej, nu ser man inte allt som händer, men alltid har jag tyckt att nanna och ditlev varit väldigt mogna och lugna personer som till synes verkar vara exemplariska föräldrar. De kan ju inte göra en galen helomvändning bakom stängda dörrar?nej, socialen verkar lägga tid på fel föräldrapar.

  • Topcom

    Det är gamla tonårsproblem som har bitit henne i rumpan, men tycker det ger en orättvis bild om vem hon är(alla fall verkar vara) idag. De andra fallen har känts mer befogade faktiskt

  • Topcom

    Ja, jan verkar vara en trevlig gubbe, men man undrar ju ändå lite, skum relation har de. Vet inte hur jag ska tolka den. Vill ju tro gott om folk, men kan han kanske vilja något mer? Hmmmm vad får han ut av det där tro? For real?

  • Topcom

    Tycker att man ser på fembarnafamiljen att föräldrarna inte egentligen pallar så många barn. Varför söker inte latmasken till man jobb istället för att "dra till krogen"?! Hon verkar ju inte heller vara den vassaste kniven i lådan.

  • Topcom

    Jag hoppas att de fan inte får något lån så att de lär sig någon gång. De röker som luffare, dricker jävla cola, han hoppar av skolan (kände inte för att gå i skolan). Ingen normal jävel hoppar väl av skolan om det är såååååå svårt att få jobb som han påstår? Och vad gör nadja?! Inte jobbar alla fall.

Svar på tråden Unga mödrar Danmark