Inlägg från: Annaluskan |Visa alla inlägg
  • Annaluskan

    12 kr i porto brukar jag betala för kortärmade t-shirts upp till storlek 122 ungefär, eller långärmade upp till 86 kanske... Man gör ju ett platt paket. Det får vara 3 cm högt och sen minns jag inte bredden. Men som ett a4 väl? Jag har mailingbags, plastpåsar som jag köpt på tradera. Funkar jättebra.

  • Annaluskan

    De mailingbags jag har köpt finns i olika storlekar. Den största jag har rymmer en Mei Tai. Minsta passar bra till en liten body eller t-shirt.

  • Annaluskan

    Jag skulle vilja ha lite mer snygga disktrasor till mitt "shabbykök". Köpte rosa bandets nu sist. Hur syr man sådana själv. Eller jag menar... skippa det svaret jag vet ju hur man syr. Men vad finns det för tyger som funkar hyfsat som disktrasor men ändå ser lite så där snygga ut. *ser dum ut och vet inte ens om hon vet vad hon menar själv*

  • Annaluskan

    Det låter verkligen jättekul! Jag har tryckt en juldisktrasa jag kom jag på. Bäst ta fram den. Men nu när jag letade hittade jag virkade disktrasor i linnegarn... och i linnetyg på madame Petité. Hmm... jättesnygga! Men 85 kr för en trasa. Vill ju ha flera dessutom. Vad kan man använda för tyg?

  • Annaluskan

    Jag kom in på Socionomprogrammet!!! Börjar den 18:e januari! Men hur ska jag få tid att sy? Hur ska jag ens få tid med barnen? Eller mig själv? Fast det vore så bra om jag kunde få sälja någon Mei Tai i månaden i alla fall så man får en liten extra inkomst kanske... hmm...

  • Annaluskan

    Hur lång tid tar det om man beställer på Stoff och Stil?

    Jag har fått en beställning på en ljusblå Mei Tai, som ska vara till en Thailandsresa. Ingen av tygerna jag hade hemma passade kundens önskemål till panelen framtill. Tänkte kanske kan man be henne kika på tygerna på Stoff och Stil eller liknande och välja där? Tänkte ändå beställa där snart... Vad tycker ni?

    Och angående detta att låta kunden bestämma helt... hur långt ska man gå?

  • Annaluskan

    Gewjyn: Tack! Jo jag förstår att patchworkgrejjerna är tunna, hade inte förstått hur tunna om jag inte nyss varit och grävt på Olssons i deras Patchworkstuvar. Fick mig för övrigt att bli sugen på att lappa lite.:) Men jo när det är till ytterpanelen på Mei Taierna spelar inte grovleken någon roll, bara mönstret. Men snällt av dig att varna mig ändå. :)

    Angående grundtyget som jag ju frågat om tidigare i tråden så har jag nu provat beställa en halvpanama från ellos som LÅTER bra, men då får vi se när jag får det. Men den här kunden ville ha en TUNNNNNNNNN Mei Tai i ljusa färger och med huvudstöd. Blir lite utmaning det, men det blir nog bra i slutändan. :)

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - röd tråd