Inlägg från: yrväder |Visa alla inlägg
  • yrväder

    Sytråden spinner vidare - röd tråd

    Bling1975 skrev 2010-02-24 17:42:28 följande:
    Jag vet att du sa inte orange, men det här skulle vara rätt snyggt på rätt vuxen. min bror skulle älska det www.thefabricfairy.com/index.php/retail/orang...
    Jo, det är ungefär sånt han har, fast i petrol/brun. Tygpyssling har det i orange/brunt och andra färger med, men han skulle vilja ha en enfärgad som vi kan trycka nåt kul på.
  • yrväder
    Snoddas Snoddas skrev 2010-02-24 17:55:26 följande:
    Mjukatyger har petrol och oliv!
    ja, fast jag har läst att just deras petrola tappar jättemkt färg i tvätten:(
  • yrväder
    Skumboll skrev 2010-02-24 18:11:27 följande:
    Funderar på att sy gubben några t-shirts i födelsedagspresent. Hittade ett turkosrandigt tyg som jag tyckte var jättefint men det blir bannemig ingen billig t-shirt för det kostade 230 kr/metern.  Hur mycket går åt till en tröja i stor storlek M förresten?
    Nu syr jag i större storlek, men jag brukar köpa ca 1.2-1.3 meter beroende på om jag syr raglan eller vanlig, får inte ut ärmarna på sidan. Får man ut ärmarna på sidan, så räcker 1 meter.
  • yrväder
    madebyinferno skrev 2010-02-24 19:02:16 följande:
    ritar ni själva mönster till karlar eller har ni något färdigt?? Maken vill gärna ha något som han fru gjort men jag hittar inget mönster och som skumboll skrev så blir ju plagget verkligen inte billigt så några slitosläng plagg lär han inte få av mig iaf
    Jag har ritat av en tröja han har. Jag tror min sambo skulle kunna tänka sig att bara ha  tröjor från mig då köpetröjor i större storlekar har en tendens att vara något korta.
    Priset är inte så noga, men vi måste ju hitta några tyger som duger Funderar på om jag ska ge mig på att färga.....
  • yrväder

    Ja man kan ju undra. sambon har tröjor av alla de sorter, både dyra och  billiga, och alla är liksom för korta.

  • yrväder
    Kyssen skrev 2010-02-25 09:25:47 följande:
    Yrväder: Har du fått din nya bandkantare än? Jag fick min häromdagen, och kan väl inte påstå att den direkt passade bra, men den gick åtminstone att skruva fast hjälpligt, och visst - den fick plats, men att säga att den "passar" Janome är nästan som att svära i kyrkan . Har provsytt med den och resultatet blev trots allt riktigt lyckat även om jag måste använda tejp för att få den att sitta fast ordentligt!
    nope, när skickade dom din? Dom skickade min tisdag den 9:e. Låter ju bra att den går att använda iaf.
  • yrväder
    78Misan skrev 2010-02-25 10:08:10 följande:
    datorerna krånglar och jag har för mycket ej sy/arb relaterat att göra. behöver en rejäl spark känns det som. Sitter o märker sonens kläder som är urvuxna det ska va klädbytardag på lördag så då passar jag på att lämna in en del. Ska till Gbg imorgon med en kompis.... hoppas man hittar lite inspiration där. Fick dock iväg en express beställning på keps igår hoppas bara att posten sköter sig så den kommer fram.
  • yrväder
    melizza skrev 2010-02-26 20:17:20 följande:
    men tygerna beräknas ju komma om 3-4 veckor stod det i mailet......har du fått fakturan??? när ska den vara betald?? jag vill ju inte ligga ute med massa oengar i 3-4 veckor och inte få några tyger liksom....är inte så rik nu när jag inte har nåt jobb liksom
    när tygerna är skickat till henne från leverantören så skickar hon ut fakturan. Du behöver alltså inte betala förräns tygerna är på väg/hos henne.
  • yrväder
    Tjej 83 skrev 2010-02-26 20:35:10 följande:
    de finsn gröna med lime fordon. men ja vill beställa 0.5 men det går inte. varför de?
    mejlade henne och frågade om det, och hon skrev att för att få ta del av fördelarna med att förhandsbeställa (billigare pris och billigare porto) så var minsta beställningsmängd 1 m.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - röd tråd