Inlägg från: Completorium |Visa alla inlägg
  • Completorium

    Det ska fan vara en modern man!

    Massor skrev 2009-12-28 11:17:00 följande:
    Vi kanske ska diskutera olika lösningar. Finns det några lösningar som håller sig inom gällande normer eller måste dessa ändras? Det kanske redan sker i skrivande stund. Otrohet t ex är ju ingen lösning. Det sårar mest. Månggifte? Olagligt. Klubbar för sexuellt missnöjda där man kan träffa sexuellt jämbördiga? Än så länge sunkigt och tragiskt med sexklubbar. Vad kan man göra? Problemet är identifierat men sen då?
    Ja, vad gör man åt det?

    Man skiljer sig oftast. Som jag skrivit tidigare: min fru hade själv frågat sig om hon kunde tillåta mig att ta mig en älskarinna men kommit fram till att hon var för svartsjukt lagd för det. Ett lagligt alternativ till månggifte är ju polyamori, men det är det verkligen inte många som kan acceptera. Kanske skulle jag trivas med det. Har umgåtts med de tankarna en längre tid, men jag vet ju att min fru inte kan leva så.

    Jag ser bara två alternativa lösningar på mitt problem:
    1. Min fru ändrar sig helt och går mig till mötes på sexfronten.
    2. Jag skiljer mig.

    Några andra alternativ ser jag inte just nu.
  • Completorium
    Parniara skrev 2009-12-28 18:17:41 följande:
    StefanH skrev 2009-12-28 14:26:16 följande: så sant så sant När vi pratar om det så säger alltid min man att han vill, men inte orkar. Vill man verkligen då? Det är ok att få det svaret nån gång ibland om man är mitt uppe i en jobbig period, men inte varje gång man pratar om det i flera år. Det är nåt fel om man säger att man vill, men sen aldrig vill när det väl kommer till kritan. Just det här med den som har minst lust sätter standarden...hur kommer man ifrån det? Hur möts man på halva vägen? För som alla skriver: ju mer jag tjatar desto svårare blir det att få till det. Så jag vill att min man inser att han har 100% kontoll i det här...jag har inget att säga till om. Hur kommer man över den tröskeln?
    Precis, ur möts man?

    Min fru har funderat över hur hon skulle gå mig till mötes trots att hon inte har lust. Men eftersom hon vet att jag inte nöjer med att hon bara "ställer upp" så faller den möjligheten, för trots allt så kan man inte kompromissa fram ett engagemang, och jag vill i första hand ha kvalitetssex, inte kvantitetssex.
  • Completorium
    Signy skrev 2009-12-28 17:31:06 följande:
    Jag är inte säker på att detta stämmer. Eller ja, iaf inte i mitt fall. Jag älskar när en man är lagom dominant, jag tycker att det blir lite trist annars. Av två anledningar: 1 - Jag gillar lite hårdare tag. 2 - när man lever i ett jämnställt förhållande så blir det lite häftigt att leva ut kvinna- och mansrollerna från "urtiden", alltså den starke mannen sov. MEN detta är jättesvårt att leva ut med en man som man inte har en kärleksrelation med. Man måste veta exakt vad mannen går för, att han känner mig och att han i sin kärlek blir lyhörd för vart gränsen går osv. Och det funkar inte i en relation utan kärlek, tycker jag (möjligtvis en riktigt bra KK-relation). Så för mig så ger en relation det bästa utgångsläget för grymt sex. Ju bättre förhållande, ju mer kärleksfull och ju mer jämställd relationen är - desto vildare tomcat får min man möta i sängen ;)
    Det är ju väldigt individuellt. Jag känner iaf två kvinnor som vill ha dominanta män och som har det bästa sexet med KK:s. Den ena är rätt avancerad med bondage och smärta och hon känner att hon kan lita fullt ut på den mannen utan att de är kära i varandra.

    Ingen har fel och alla har rätt! Alla är vi olika!
  • Completorium

    Med anledning av Parniaras senaste inlägg så måste jag ställa en fråga till kvinnor. Parniara pratar om att jag ska ge henne kvalitetssex. Men, det är bara det att det alltid blir det för henne.

    Hon får alltid orgasm, och inte bara en utan flera. Hon får vaginalorgasmer och jag slickar henne till orgasmer. Hon skriker i glädje och vrålar ut sin brunst. Hon reser sig i brygga och skakar i spasmer.

    Alltså, hur kan man njuta så vansinnigt av sex och ändå vara så motvillig till att ha sex igen? Det var en period i våras och somras som hon inte ville att jag skulle slicka henne för att hon tyckte "det var så jobbigt att få så starka orgasmer".

    Och nej... jag vet vad ni tänker, men hon fejkar inte. Hon är den sämsta skådespelaren i världen och hon kan knappt ljuga för att dölja förberedelser för en födelsedag. Om hon inte ens kan låtsas att hon gillar att suga av mig så kan hon inte fejka orgasmer.

    Så, kvinnor, frågan till er är: Hur kan man samtidigt njuta så vansinnigt av sex och ändå vara motvillig till att ha det igen?

  • Completorium
    Anonym skrev 2009-12-28 19:19:50 följande:
    så från att allt är på hennes villkor ska allt bli på dina villkor för att det ska duga? Hon ska vilja och vara precis så entusiastisk som du har satt standarden för. Du ställer höga krav Lust föder som sagt lust. Om hon "ställer upp" utan den totala hängivenhet du allra helst önskar kanske hon helt enkelt blir kåtare. Tänkt på det? Completorium skrev 2009-12-28 18:32:20 följande:
    Nja... varför ska det vara svart eller vitt? Men det är ju så att även nu, de gånger vi verkligen har sex, så är det fråga om en enmansshow från min sida. Jag skulle uppskatta lite engagemang NÅN GÅNG. Nu bygger sexet på att jag är tillräckligt frustrerad för att återigen förnedra mig och uppvakta henne och göra henne min kur så att även jag kan få lite sekundär njutning av att se henne njuta...
  • Completorium
    Signy skrev 2009-12-28 19:20:36 följande:
    Jag är lite nyfiken, pratade ni om detta i början av förhållandet? Jag menar du verkar ju veta vad du vill, baserat på dina tidigare erfarenheter? Alltså att du vill ha en dam med riktigt sexdriv. När hon sade att det skulle bli sämre sex när ni flyttade ihop, pga tvätt osv, vad tänkte du då?
    Ja, jag tänkte att hon överdrev, att det var en jargong. Hon sa t.ex. också att hon hade ett fruktansvärt morgonhumör, vilket jag aldrig såg röken av då. Nu har det ju visat sig också.

    Men jag får skylla mig själv. Jag är en obotlig optimist och tror inte sånt om folk. Därför har jag svårt att bryta upp från dåliga relationer för jag tror nånstans att det ska ordna sig till slut.

    Men jag är betydligt mer luttrad nu och låter mig förhoppningsvis inte luras igen på samma sätt. Dessutom så var det så att efter min skilsmässa så hade jag nog inte riktigt klart för allt om vad jag borde ha tittat efter i sökandet efter en annan partner. Det har hänt en hel del med mig under de senaste 8-9 åren.
  • Completorium
    Anonym skrev 2009-12-28 19:39:39 följande:
    ts, testat att INTE göra allt för att få henne att njuta? Att inte göra så stor grej av att ha sex? Någonstans mellan slicka till vrålande orgasmer och töm-o-glöm? Jag har läst i tråden ett tag men faktum är att jag förstår din kvinna bättre nu, än i början av tråden. Kan det vara så att du gör det till en sån jättegrej varje gång ni ska ha sex? att hon heller avstår. För visst är det på sätt och vis obegripligt att hon som njuter så mycket av ert sex hellre avstår helt. Men just den är stora njutningen kan säkert verka jobbigt innan man är där.
    Mm... jo, jag vet, vi har haft den där diskussionen också, att jag bara ska ta för mig, men tyvärr, det är inte min grej. Då kan det lika gärna kvitta.

    Återigen, vi kommer tillbaka till denna min slutsats: Man måste vara sexuellt kompatibla, annars kommer det aldrig att funka. Lika lite som hon kan göra om sig kan jag det.
  • Completorium

    Ska tillägga att det ändå mest blir kortare och mindre omfattande sexstunder för det mesta nu också. Sakta har jag ju tvingats att anpassa mig trots att jag inte gillar det.

    Men jag relaterade tidigare till en annan kvinna som jag hade bra sex med, och vi sågs 2-3 ggr i veckan och hade som regel detta sexet som jag vill ha. Normalt var att vi tillbringade 2-3 timmar i sängen men det kunde vara längre ändå ibland.

    Men visst anser jag också att sex ibland bara är är en snabbis, ibland bara lite pillande eller en avsugning osv. Men när det är omgivet av så mycket besvär för varje gång det ska bli sex så vill man liksom inte "slösa bort" ett tillfälle på en snabbis. Det finns liksom inte utrymme för alla varianter då.

    För att ni nu inte ska få en konstig bild av mig som nån slags sexdåre med ett abnormt sexbehov så ska jag beskriva ett alldeles autentiskt tillfälle för ett någon månad sedan. Vi hade haft sex kvällen innan, så att hon skulle vilja ha sex nästa dag igen var inte särskilt troligt och inget som jag hade i tankarna. Nåväl, hon höll på med förberedelser för en personalfest och det drog ut på tiden och det blev sent för henne. Hon behöver mycket mer sömn än jag och när hon kom och la sig så var hon speedad och stressad över att det var sent och att hon skulle vara trött i morgon bitti osv. Jag märkte ju att hon inte kunde somna, så jag bad henne lägga sig på rygg och jag började smeka henne. Hon började genast yra om att hon skulle på ställa sig på knä. (Jag tror hon tog för givet att jag tänkte att det skulle bli penetreringssex, och dels vet hon att det går snabbast för mig i den ställningen och dels är det hennes favorit.) Men jag bara bad henne lugna sig och ligga kvar. Så smekte jag henne till orgasm. Men fortfarande så förväntade hon sig att jag "skulle få mitt", men jag bara kysste henne godnatt och låg kvar stilla intill henne. Då fattade hon äntligen och strax sov hon som ett barn...

  • Completorium
    Parniara skrev 2009-12-28 20:06:43 följande:
    Då återstår bara för varje par med dessa svårigheter att bestämma hur stor del av livet och förhållandet det utgör. I mitt fall är det i nöd och lust som gäller. Om man man råkar ut för en olycka som gör honom sexuellt ofuntionell kommer jag stanna i vilket fall som helst.
    Jo, men där har vi en överenskommelse, om hon inte skulle kunna pga av fysiska skäl så har jag hennes välsignelse att ta mig en älskarinna. Det var iaf vad hon sa i början av vår relation.

    Och, ja, hon har hela tiden varit fullt medveten om mina behov av sex, och jag tror nog att hon i början tänkte att hon också skulle hålla samma nivå på sexlust som gjorde då. Kanske var det också därför hon började prata om sin oro för klimakteriet och att det kunde innebära att hon tappade sin sexlust. Så blev klimakteriet orsaken till att hon förlorade sin sexlust redan innan hon kommit in i det...
  • Completorium
    Parniara skrev 2009-12-28 22:21:54 följande:
    Självklart kan hormoner och fas i livet påverka. Som jag sagt tidigare är jag i p-piller träsket. 1. äta p-piller så man kan ha sex ohämmat, men samtidigt minskar sexlusten 2. sluta ta p-piller, bli överkåt, men inte kunna ha samma sex. Nu äter jag p-piller för att minska sexlusten, inte som skyddsmetod, det behöver jag ingen. MEN jag tror du är inne på rätt spår när du pratar om olika behov kort och gott. Det behovet kan man kanske aldrig påverka. Men det som stör mig med den här tråden är min tanke om att man jobbar ju och anstränger sig för allt annat i livet. Jag går inte till jobbet för att det är kul utan för att det är nödvändigt. Kan man inte se sex i en relation lite på samma sätt: nåt man måste engagera sig i om man vill behålla relationen?
    Jag tycker att du har helt rätt, men tror du inte att det bara är vi som har en större sexdrift som tycker att man borde jobba på sexet för att behålla relationen medan de med mindre sex inte håller med?
Svar på tråden Det ska fan vara en modern man!