Inlägg från: Anonym (Hårig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hårig)

    Hårborttagning

    Hej,

    Jag har fått väldigt mkt hårväxt det senaste året, har iofs alltid haft ganska mycket men inte alls som nu. Hade hormonspiral som jag tog ut för drygt 6 månader sen efter att jag bla läst om flera personer som upplevt att de fått mer hår när dom haft den.

    Finns det någon lasermetod eller liknande som klarar att ta bort ljust hår?? Jag har alltså inte mörka strån men dom blir däremot rätt långa, många och grova.

    Jag vill verkligen inte börja vaxa och "viga" mig till att behöva fortsätta med det! Utan jag vill ha bort det så att det inte kommer tillbaka.

    Har också hört om att vissa blivit av med den ökade hårväxten med hjälp av p-pillret Jasmine, men det verkar finns två olika.. En som stavas Yasmine och en som stavas Jasmine. Stämmer det?? Eller är det samma piller?

    Hoppas någon kan svara så jag får lite mer kött på benen!!

  • Svar på tråden Hårborttagning
  • Anonym (Hårig)

    mammas joy skrev 2009-12-13 12:24:21 följande:


    Har samma problem...Men som tur är hittade jag en salong som kan ta bort även ljusa hårsäckar:) Googla på "Hair free" Dom är jätte duktiga. Lycka till:)
    Åh, låter toppen!!
    Gör dom med laser??
    Har det isf blivit bättre? Vad kostar det?

    Tack för svar!!
  • Anonym (Hårig)

    Tack för svar!

    Iden länken stod det något om bröstcancer, min mamma hade det för ett år sen. Innebär det att jag inte kommer få äta p-piller i framtiden??

    Jag vet faktiskt inte om jag har nån hormonstörning, men det verkar ju som att nåt är knasigt iaf..

    Har rätt mkt hår överlag på hela kroppen men får mer där killar har skägg och raggarsträng. Det som är jobbigast är ju såklart det som sitter i ansikte och haka.

  • Anonym (Hårig)

    Tack, du verkar kunnig! Jobbar du med något liknande?

    Men om jag nu vill veta om det är så att jag har någon hormonrubbning, hur går jag tillväga då?
    Ringer jag min vanliga BM då eller är det typ vårdcentralen jag bör vända mig till?
    Och kan man få hjälp med problemet med medicin?

    Ang min mammas cancer så har jag för mig att hon sade att den orsakades av hormoner på något sätt. Och även hon har mkt hår på kroppen, så jag tänkte att det kanske har något samband.. Och då kan det ju verkligen vara en bra idé att ta tag i det! Vet du något om det?

Svar på tråden Hårborttagning