• LoLiNi

    Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2

    Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2


    Gör en ny tråd då vår gamla stängdes igår...
    Detta är en tråd för oss som gör/gjort äggdonation ute i Europa. Vi som kämpat och vi som kämpar, här kan vi diskutera och gratta och trösta varandra på denna jobbiga vandring {#lang_emotions_sunny}

    Klippte ut det som vi hade i tråden sen förut…
    Antar att det lika gärna kan vara jag som startar en ny tråd! :)
  • Svar på tråden Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2
  • Caribe
    milou67 skrev 2010-03-08 22:25:47 följande:
    tack rara Låla för att du svarar när jag frågar. jag har varit med i massor med trådar när jag gjorde ivf under flera år under ett annat nick name. Där svarade alltid någon, och man blev alltid välkommen när man tittade in. I denna tråd är det nog bara du och Nilisen som har svarat mig. Känner mig inte så välkommen faktiskt..trots att jag sitter i samma sits som ni... Jag skall inte störa er andra mera utan tackar Låla o nilisen för att jag fick ställa några frågor...
    Hej milou förstår så väl att det känns jäkligt tufft ibland och att man då är extra känslig. Vill bara säga till dig att inte ta det personligt om du inte får ett svar direkt i denna tråden!

    Denna tråden är inte riktigt som andra trådar där ett gäng hänger tillsammans och hejjar och peppar varandra hela tiden! Denna tråden består av så många människor som hoppar in och ut beroende på var dom befinner sig i behandlingarna, och många som gått vidare till äggdonation är ganska trasiga och orkar inte vara aktiva på samma sätt utan man använder tråden som en info tråd och om ngn vet svaret så får man svar, annars kan man få stöta på lite extra som du gjorde för att få sitt svar. Har man hängt i äggonationstrådarna ett tag så blir man ju igenkänd och får då massa pepp från de andra när det närmar sig behandling, men när man är relativt ny i tråden är det lätt att försvinna lite i mängden, så ge inte upp, det är många trevliga tjejer härinne, med mkt erfarenhet och alla här menar bara gott även om det inte alltid är full rull här inne och även om man då och då missar en fråga! Hoppas du stannar här....

    Själv är jag aktiv då jag ser ngt jag kan hjälpa till att svara på då jag efter att ha hängt i jag vet inte hur många trådar i över 5 år, äntligen lyckats bli gravid 

    Lycka till vännen {#lang_emotions_sunny}
  • kramiiis

    kramar om er allihop!

    har inte så mycket att skriva/tilläga så har bara kikat in och läst senaste dagarna.

    på lördag är det dags för procren !

    tänker på er!


    ♥ Det finns inget finare än kärleken, ingenting är starkare! ♥
  • crijo

    Hej till alla! På torsdag har jag VUL och har fått lite "nöja". Jag vet att min slemhinna är motaglig och växer snabb, men jag är så himla nervös den här ggn.

    Milou, jag hade inget svar på din fråga. Jag gör min behandling inför FET på AVA i Riga. Första ÄD misslyckades och jag har inte gjort IVF eller någonting annat eftersom risken för cancer i mitt fall var mycket högre än chansen att lyckas med att bli gravid. Det är inte många frågor jag kan svara på.

    Caribe: Hur mår du? Jag läste förut att det var ingen farlig infection du hade. Vad gör lillen?

    Låla: Har du fått behandlingsplannen?

  • Caribe

    Crijo jag mår bara bra även om jag ständigt är nervös att ngt skall gå fel... på lördag går jag in i 5:e månaden, helt overkligt... kanske kan jag slappna av lite mera efter vi har gjort stora RUL i v. 18, lillen mår bra det var en ofarlig urinvägsinfektion som är botad nu

    Vad roligt att det är så många som är igång igen nu

    Crijo om du brukar ha bra slemhinna, så oroa dig inte den reagerar helt säkert lika fint denna gången men för varje gång man försöker så ökar ju nervositeten över vad som kan gå fel... men det kan gå rätt oxå kom ihåg det

    Omstart (tar ett tag att lära om ditt namn) tänker på dig och hoppas så hårt så hårt denna gången, hoppas procrensprutan sitter som en smäck på lördag kram!

    Och Sodkt hejjar ju redan på dig i andra tråden för oss gamlingar men jag hejjar så klart även här vännen!

    Låla ge oss en update, så vi kan hejja


    Milou glömde säga att jag har bara erfarenhet av AVA Åbo, dom är mkt dyra, men lättillgängliga och pratar ju svenska så man får väga för och emot!

    Kram Kram

  • kramiiis

    crijo: förstår att du är nervös. Man blir det mellan varven. Men om den brukar växa bra så kommer det se toppen ut!
    Så spännande att det snart är dags igen! Hoppas hoppas!

    sodkt: spännande! hoppas på dina små isbjörnar!

    caribe: åhh helt otroligt vad långt gången du är! så härligt!
    och man får fortsätta kalla mig kramiiis, det är ok


    ♥ Det finns inget finare än kärleken, ingenting är starkare! ♥
  • crijo

    Omstart: Det närmar sig för dig oxå, eller hur? Mår du bättre?

    Sodkt: Hoppas din resa går smidig och håller tummarna för dig! Om allt går bra, ska jag själv åka om två veckor (dock till Riga ).  

    Caribe: Tiden går fort! Snart får du din lille i din famn! Har du berättad på jobbet? När har du BF?

  • LoLiNi

    milou: Lite knöligt att få tag på isisisis nu, då hon just fått sina pojkar! Hon lär bli ganska upptagen och ha svårt att hinna svara! :)
    Reprocentralen och sleepy är nog en bättre källa att fråga!

    Nej, jag har inte fått någon behandlingsplan ännu, den får jag först sedan de ser pengarna på sitt konto, men det borde komma något endera dagen.
    Men jag har satt igång själv att förbereda mig lite. Har skaffat mig en tid hos min ob/gyn för att kolla att det ser bra ut, ska dit idag. Blev lite nervös eftersom jag inte har en susning var i min cykel jag befinner mig. Min mens var ju lite konstig, först en tunn och "skvättig" mens som blev till spotting och sen en mörkare och tjockare, men fortfarande lika skvättig mens som också höll på läääänge, fast i spottingform efter 1-2 dagar!
    Så önska mig lycka till hos gyn idag...

    Kram till kramiiis/omstart! :)

    Kramar o pepp till alla som behöver!
    Låla

  • kramiiis

    crijo: jupps procren spruta på lördag, progynon start v14 troligtvis och ÄP/ET v16 så går ju framåt iaf!

    njao bättre å bättre... inte direkt

    Just nu är jag dock mest förbannad på en kollega som spydde ner bilen i lördags natt efter när jag skjussade hem henne från en disputationsfest vi var på. Va fan, som vuxen kan man väl säga till lite innan man precis tänker spy så jag hinner köra av och stanna???
    Så det slutade med att jag i -14 stod utomhus vid statoil och tvättade bilen med kallvatten. sån tur va fick jag iaf ner rutan, så det mesta hamnade över hela bilen utanpå vilket automattvätten klarade att få bort det mesta. Men dörrens insida fick jag ju torka.
    Så jag fick ngt annat att vara förbannad på hehe.
    och igår när hon var på jobbet, kom hon inte ens förbi och sa förlåt, fråga hur det gick med spyan, eller frågade om jag ville ha pengar för saneringen. IDIOT!

    MORR!

    sorry, tvungen att beklaga mig lite

    KRAM!


    ♥ Det finns inget finare än kärleken, ingenting är starkare! ♥
  • kramiiis

    låla: stort lycka till och hoppas det ser bra ut idag!
    massa kramar söt


    ♥ Det finns inget finare än kärleken, ingenting är starkare! ♥
  • Caribe

    Omstart - om nu olyckan är framme så skall man ju såklart erbjuda sig att ta kostnader för tvätt av din bil både invändigt och utvändigt... men alla har inte samma känsla för hyfs tyvärr! Men då får du ngt annat att fokusera lite på iallafall


     


    Lycka till hos gyn idag Låla, hoppas du får besked vart i cykeln du befinner dig! Hoppas du även får din behandlingsplan snart! Kram vännen den här gången är det din tur!


     


    Crijo - BF blir i mitten av augusti, det blir planerat kejsarsnitt för oss pga att jag har så många och stora myom som sitter i vägen för vaginal förlossning och ja jag har berättat på jobbet, det var en underbar känsla att berätta för min chef och han blev så glad, ja alla blev så glada då jag varit öppen med hur vi kämpat 

Svar på tråden Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2