• LoLiNi

    Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2

    Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2


    Gör en ny tråd då vår gamla stängdes igår...
    Detta är en tråd för oss som gör/gjort äggdonation ute i Europa. Vi som kämpat och vi som kämpar, här kan vi diskutera och gratta och trösta varandra på denna jobbiga vandring {#lang_emotions_sunny}

    Klippte ut det som vi hade i tråden sen förut…
    Antar att det lika gärna kan vara jag som startar en ny tråd! :)
  • Svar på tråden Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2
  • Bette
    omstart skrev 2010-03-09 09:52:01 följande:
    kramar om er allihop! har inte så mycket att skriva/tilläga så har bara kikat in och läst senaste dagarna. på lördag är det dags för procren ! tänker på er!
    Vad härligt, snart dags för nedreglering med andra ord, det låter toppen det.

    Kram

    Bette
  • Bette
    Caribe skrev 2010-03-09 10:41:34 följande:
    Omstart - om nu olyckan är framme så skall man ju såklart erbjuda sig att ta kostnader för tvätt av din bil både invändigt och utvändigt... men alla har inte samma känsla för hyfs tyvärr! Men då får du ngt annat att fokusera lite på iallafall   Lycka till hos gyn idag Låla, hoppas du får besked vart i cykeln du befinner dig! Hoppas du även får din behandlingsplan snart! Kram vännen den här gången är det din tur!   Crijo - BF blir i mitten av augusti, det blir planerat kejsarsnitt för oss pga att jag har så många och stora myom som sitter i vägen för vaginal förlossning och ja jag har berättat på jobbet, det var en underbar känsla att berätta för min chef och han blev så glad, ja alla blev så glada då jag varit öppen med hur vi kämpat 
    Vad toppen med planerat kejsarsnitt, kan varmt rekommendera det. Min son är född via plan kejsarsnitt. De är så duktiga tycker jag. Var ska du föda någonstans?

    Kram

    Bette
  • kramiiis

    caribe: ja jag kommer nog bli förbannad varje gång jag ser henne den närmsta tiden. Och jag överdriver inte när jag säger att hela bilens högra utsida var färgad med rosa spya! GAAAAAAAAAAAAAAAAH. och självklart så fastnade det lixom in under handtagen som inte automattvätten kom åt.
    Bara jag tänker på hur förfrusen jag var om händerna blir jag förbannad. grrrrrrrrrrrr

    morr

    härligt att chefen blev glad på jobbet

    kram på dig!


    ♥ Det finns inget finare än kärleken, ingenting är starkare! ♥
  • Caribe

    Bette - jag har i första hand valt Huddinge, det är nära Älvsjö där vi bor samt att dom garanterar familjerum och för mig är det oehört viktigt att min man får vara kvar med oss hela tiden! Actionvera som har fått sitt underverk födde där med kejsarsnitt och är nöjd!

    Omstart - ursch fy vad äckligt nu fick jag bilder i huvudet.... finns inget äckligare än spyor speciellt ngn annans....

  • kramiiis

    caribe: sorry hehe
    huddinge låter ju bra om de garanterar familjerum!


    ♥ Det finns inget finare än kärleken, ingenting är starkare! ♥
  • crijo

    Omstart: Ursch, vad äckligt... Jag har svårt för katternas spyor- det är maken som tar hand om dem! Männikospya är bland dem äckligaste jag vet! Jag skulle inte kunna hålla tyst om det framför min kollega!
    Jag sov en gång, på en resa, i samma rum med en tjejkompis som inte berättade att hon snarkar som en traktor (jag frågade). Jag kunde inte sova hela natten!! Det fick hon höra länge om...Jag tror att hon berättar numera om sitt snarkande.

    Caribe: Det kommer säkert att gå jättebra! Jag skulle vilja födda med plannerat KS. Då vet man vad som väntar en.

    Låla: Lycka till! Jag håller tummarna!

  • LoLiNi

    Jo då det gick alldeles utmärkt. Verkar troligt att jag är på dag 16 i cykeln och att jag borde ta nedregleringssprutan på söndag!
    Har meddelat kliniken i Estland och väntar på svar!
    Svaret kom just och har gjort mig både sur och förbryllad:
    Att jag ska börja med östrogen på mensens första dag, alltså ingen nedreglering (?), och sen att ET blir i början av maj!
    WTF! I maj!!! {#lang_emotions_yell}

    kramiiis: jag hade blivit arg och faktiskt påtalat saken för min kollega! Eftersom mina kollegor är manliga så skulle de ha fått höra det i evigheter sen också! :)

    Kram
    Låla

  • Caribe

    Låla - va??? fattar ingenting... så om du är på cykeldag 21 på söndag och kanske får mens en vecka senare så skall du börja med progynon och sen äta det i 1 1/2 månad??? Varför inte nedreglera???

  • LoLiNi
    Caribe skrev 2010-03-09 16:50:49 följande:
    Låla - va??? fattar ingenting... så om du är på cykeldag 21 på söndag och kanske får mens en vecka senare så skall du börja med progynon och sen äta det i 1 1/2 månad??? Varför inte nedreglera???
    Precis min undring!
    Ska ringa min svenska läkare imorgon och höra vad hon tror om saken. Har mejlat kliniken redan!
    Är rädd att det är sambons "fel" som dröjt med att göra inbetalningen eftersom de inte börjar "donor investigations" innan man betalat! Jag antar att det är trevligare att åka till Tartu i maj än april, men jag hatar att det dröjer!

    Kram
    Låla
  • Caribe

    Men Låla du kan ju inte äta progynon så länge??? Isåfall är det väl bättre att du nedreglerar och sen väntar med att börja äta progynonet om dom inte kan genomföra förrän i maj? Hoppas du får svar!

Svar på tråden Vi som gör äggdonation ute i Europa, #2