Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!

    amasonas skrev 2009-12-16 15:56:34 följande:
    förbannade jävla skitunge! Hur fasen tänker man när man gör något sådant?! Och hans polare verkar ju inte bättre dom, som står och garvar åt det hela. Fy vad upprörd jag blev nu! Hoppas din lille glömmer detta snabbt & hoppas skitungen får ett straff som heter duga!
    Ellerhur, och dessutom sprang dem när jag fick tag i honom. Att INGEN stannade kvar för att fråga hur det gick eller hjälpa mig är faktiskt chockerande. Jag kan begripa att det finns en unge som är så jävla rubbad men alla andra? Jag hade kompisar som gjorde dumheter när jag var tonåring men något sådant hade jag aldrig accepterat. jag hade stannat kvar utan tvekan.
  • Mariohn
    drömhus skrev 2009-12-16 15:59:55 följande:
    Blir du motanmäld ringer du en tidning och berättar din historia.
    Ja faktiskt.
  • Mariohn
    chupachup skrev 2009-12-16 16:01:37 följande:
    Men skrattade de fortfarande när de såg ditt barn gallskrika och blöda?
    Ja! Jag de sprang ju samtidigt. Utom killen som utförde dådet. Honom högg jag tag i direkt eftersom han cyklade lite för långsamt för sitt eget bästa,.
  • Mariohn
    chupachup skrev 2009-12-16 16:03:08 följande:
    Vilken ond jävla unge. hur fan kan man skratt när ett spädbarn gråter och blöder.. det är ju helt jävla sjukt har han ingen jävla medmänsklighet.
    eller så gick det lite för långt och blev värre än vad hans ihoptorkade lilla hjärna kunde räkna ut att det skulle göra och han skrattade för att hålla uppe fasaden. Han såg ut att vilja pinka ner sig nämligen.
  • Mariohn

    Lady Dahmer skrev 2009-12-16 16:04:01 följande:


    vad sa han?
    Kortfattat frågade jag fint om han ansåg att det han gjorde var begåvat, han svarade "ja det var JÄVLIGT begåvatt" sedan pratade vi inte mer om saken. Jag hade nämligen inget mer att säga honom.
  • Mariohn
    strommis skrev 2009-12-16 16:07:01 följande:
    ts vad sa killen du fick tag i???
    Han tyckte att han gjort rätt och då hade jag inte mycket mer att säga.
  • Mariohn
    JAG6 skrev 2009-12-16 16:09:07 följande:
    Och som vanligt hånar du de som har en diagnos med tanke på vad du skriver inom parantes........*tummen ner*
    Men lägg ner! Jag är inte ett piss intresserad av att höra ursäkter eller kommentarer från folk som försöker få ytterligare en tråd att röra sig om barn med diagnoser! Min sex veckor gamla bebis blev precis överfallen och jag blev förbannad och upprörd. Jag skiter i vilken anledningen är och jag skiter i att din unge får lov att göra saker som denna eftersom du anser att han har en ursäkt. Bara acceptera det!
  • Mariohn
    OMWF skrev 2009-12-16 16:13:13 följande:
    Hur tänker du då?
    Vederbörande tar över ALLA trådar och anser att man hånar barn med diagnoser om man blir förbannad över något de gör. Vill man inte bli utsatt för övergrepp ska man hålla sig hemma eftersom dessa bran inte kan hjälpa hur de beter sig. Hon visar öht ingen respekt för människor som blivit utsatta för brott utan hänvisar alltid till en diagnos och den får man aldrig ifrågasätta! Jag har sett det förut men är ändå förvånad över att inte ens denna tråden kunde få vara ifred.
  • Mariohn
    JAG6 skrev 2009-12-16 16:16:22 följande:
    Nej, mitt barn får INTE göra som han vill. Har jag sagt det? Men att du JÄMT ska dra upp detta med diagnoser........lägg ner när det gäller det. Det finns faktiskt nåt som heter Ouppfostrad och det är INTE samma sak som att ha en diagnos. Föräldrarn med diagnosbarn fostrar oxå sina barn, medans en del föräldrar med "vanliga" barn skiter i fostran. Men du kanske tycker att det är samma sak?!
    Men jag ahr väl för helvete inte sagt något annat? herregud det är för fan JAG som startat typ 10 trådar för att jag blir upprörd när föräldrar skriker "diagnooos" så fort en unge beter sig ouppfostrat! Jag skrev att jag undanber mig sådana kommentarer för att det är just ouppfostrade ungar det handlar om här och jag vill därför inte höra nåt jävla skitsnack om stackars barn med diagnos och få mina känslor åsidosatta pga det!
  • Mariohn

    Lady Dahmer skrev 2009-12-16 16:17:29 följande:


    det är väl för fan DET hon säger?! Att det inte har med diagnoser att göra. utan att det handlar om en ouppfostran skitunge?
    Ja exakt!!
Svar på tråden En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!