Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!

    The Maria skrev 2009-12-16 16:52:04 följande:


    Jag tänker på min ännu ofödde son som kommer att behöva operera läppen. En sån där sak skulle kunna slå upp hela operationen... Men oavsett hur allvarligt skadad sin son blev eller inte måste ungen som gjort det få veta att han lever. Man gör bara inte så mot ett litet försvarslöst pyre :/
    nej det gör man verkligen inte! Med risk för att vara OT i min egen tråd vill jag bara berätta att jag träffade min kompis son igår. han var harmynt och blev opererad direkt efter födseln. han är 3 månader idag och det ser så snyggt ut att det knappt syns. Och från början såg det väldigt illa ut så oroa dig inte! De är skitduktiga (om det nu är därför dvs)
  • Mariohn

    The Maria skrev 2009-12-16 17:00:25 följande:


    Kanske var lite otydlig. Det jag menade var bara att en snöboll skulle kunna förstöra vad en operation "fixat". Det är ju rätt känsligt när det är nygjort. Det kan bli stora konsekvenser och det var mest det jag ville lyfta fram (som det där med att din lillkille hade ögonen öppna och hade kunnat skada ögonen).
    jag förstod det, jag ville mest berätta något positivt: -)
  • Mariohn
    lokisse skrev 2009-12-16 17:00:25 följande:
    hoppas att liten inte slutar gilla att aka vagn...
    Det tror jag inte Han var glad redan hos doktorn och det var inga problem att lägga ner honom i vagnen och i den ligger han och sover nu
  • Mariohn
    siamusen skrev 2009-12-16 17:29:52 följande:
    Har du inget myggnät du kan spânna för för att undvika att samma sak hânder igen?
    Nej jag födde honom för 6 veckor sedan och eftersom han skulle födas på vintern var myggnät inte en av de saker jag hade högst upp på listan över att skaffa Tanken på att något som detta skulle hända hade faktiskt inte slagit mig!
  • Mariohn
    HäxanSurtant3 skrev 2009-12-16 22:06:52 följande:
    Jag hade bara håll fast den idioten och ringt polisen direkt..vad är det att vänta på?? Eller så hade jag tagit fram mobilen och fotat av honom blixsnabbt, sedan låtit honom cykla och då ringt polisen som sedan snabbt kunde hämta upp honom.. Varför vänta? Det är ju direkt misshandel! Ett spädbarn som börjar blöda..man vet ju inte hur illa det kunde ha gått om snöbollen dessutom tex innehöll småstenar. Jag ahde inte bara kunnat fråga om det var begåvat gjort,jag hade blivits å rabiat vansinnig att jag nog slagit till den där tonåringen i ren ilska. Jag är en person som agerar direkt-har ringt polisen flera ggr då tonåringar inte uppför sig..och det är alltid lika kul se hur rädda de blir då polisen tar tag i dem.
    Nu var problemet att killen var huvudet längre än jag och större på alla sätt och vis och jag hade en blödande bebis i vagnen som jag var rädd hade knäckt näsan så det var inte riktigt så enkelt. Jag har ingen mobil med kamera och jag har aldrig sagt att jag bara frågade om det var begåvat. Jag har förklarat att jag reagerade. Detaljer är onödiga här.
  • Mariohn

    Jag har inte polisanmält eftersom jag inte har någon att polisanmäla. Jag har berättat för inre befäl som råkar vara en nära vän vad som hänt och så fort jag tagit reda på vem snorungen är imorgon ska en anmälan göras. Så man kan säga att händelsen är anmäld men ingen person.

  • Mariohn
    Lingling11 skrev 2009-12-16 22:29:35 följande:
    Hoppas verkligen du får reda på vem snorungen är imorgon så han kan åka dit för det.
    Det får jag utan problem. Han såg som jag tidigare sagt väldigt speciell ut och rektorn på skolan lär veta vem han är. Jag bara känner det på mig.
  • Mariohn
    AlexiusMamma skrev 2009-12-16 22:31:09 följande:
    Jag hade nog dödat den jäveln! Ringt dit någon som kunde ta barnet och sen jävlar mig dödat honom!!! Fyy faan... =( Hoppas allt gick bra för er. Och om du någon gång ser honom när du är själv ger honom en läxa han sent glömmer ;)
    Det har jag redan gjort. Jag fick som sagt tag i honom. Men han ska inte slippa anmälas för det. Det blir en lång läxa.
  • Mariohn
    HäxanSurtant3 skrev 2009-12-16 22:45:00 följande:
    Berätta du detaljerna- det är bara skönt höra om du lappade till honom.
    Om du klickar "visa endast" bredvid mitt namn så förstår du att jag gjort mer än pratat med honom. Det enda jag sagt är att jag slutade prata med honom när han svarade spydigt eftersom jag då inte hade något mer att SÄGA honom. Om jag sedan har tänkt onda tankar, gett honom ett kok stryk, eller spelat kort med honom är upp till folk själv att lista ut. Det finns ingen anledning för mig att sitta här och berätta det
  • Mariohn

    Att outa honom någonstans eller söka upp honom för att göra något dumt kommer inte att bli aktuellt. Han är fortfarande en tonåring som kan ha hur mycket som helst i bagaget som jag inte känner till och jag gör inget bättre genom att bete mig som en idiot. Jag anser att min reaktion gentemot honom kan ursäktas eftersom jag reagerade i chocktillstånd. Det räcker så mig och honom emellan. Han har nog inte sitt livs bästa natt just nu. Resten lämnar jag över till skolan, hans föräldrar och polisen att ta hand om på ett riktigt vis.

Svar på tråden En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!