Inlägg från: GreatMaffian |Visa alla inlägg
  • GreatMaffian

    Hugg/stickningar i magen vid nysning/hosa eller hastiga rörelser??

    Pluttemor skrev 2009-12-28 10:31:53 följande:
    tack för alla styrke kramar... allt känns fortfarande som en dröm.. vaknade i natt o trodde att allt som hänt igår inte var på riktikkgt... när jag insåg att det var verklighet började jag trörtgråta igen 
    Åå jag läste ditt inlägg & tänkte att denna gången går de säkert vägen men så läste jag senare längst ner på sidan, Usch fick faktiskt tårar i ögonen.. Jag hoppas ändå att du inte ger upp, jag menar, du kan ju BLI gravid, det är den första tiden som inte riktigt verkar fungera, men kanske kroppen lär sig?
    ja jag vet inte men jag kan förstå att detta är en stor påfrästning för dig & din man men tillsammans kan ni kanske vara starka nog & inte ge upp..
    Jag hoppas, Hoppas HOPPAS att du & din man ska få ert barn som ni verkligen kämpar för, att du en dag kommer att bli Pluttens Mamma.

    Många styrkekramar!
  • GreatMaffian

    Ja, jag förstår att de måste va skitjobbigt rent ut sagt men jag hoppas att de kom mer gå bättre..
    En väninna till mig fick 6 missfall innan hon fick sitt första barn, hon sa att efter 3:e missfallet orka hon inte "känna" något, hon blev ganska känslo"lös", efter varje missfall efter så verkade det om att hon försvann allt mer & mer in i sig själv.. Tack & lov fick hon sen 1barn (& idag har de 3) =)

    Jag kan tänka mig att du går igenom samma sak känslomässigt & det är ju oxå en gräns till hur mycket man orkar..

    jag tycker i alla fall inte att ni ska ge upp, ni kommer ju ångra er om 20 år, tänka tbax över att ni kanske skulle kunna lyckas på nästa försök.. förstår du vad jag menar?

    Själv hade jag oxå problem att bli gravid, upplevde i och för sig inga missfall (tack & lov) men de tog oss 5 år att bli gravida, de kom helt oväntat att jag helt plötsligt vart gravid, vi som nästan gett upp all hopp.. Men du vet som på triss, plötsligt händer de & man vinner Jackpotten, De kommer ni oxå göra så länge ni inte ger upp.. Sen finns de ju andra alternativ till att bli föräldrer, om du förstår vad jag menar?

    // <3

  • GreatMaffian
    Pluttemor skrev 2010-01-05 12:29:04 följande:
    Tack för era kramar.. Jag glömde uppdatera i denna tråd.. Men när jag åkte in till sjukhuset två dagar senare för att bekräfta missfallet så såg en jätteduktig läkare ett levande foster... detta var inlägget jag skrev då.. Jag kopierar samma inlägg då jag fortfarande är chockad och inte kan skriva mer.. Jag som har gråtit en massa i tre dagar fick mig en glad överraskning idag. Vaknade tidigt imorse och lämnade prov för HCG... ett par timmar senare åkte jag till sjukhuset för att verkligen bekräfta missfallet.. Det första jag frågar läkaren är hur HCG hade utvecklats men han sa att han ville göra ett VUL innan vi tog den diskussionen.. En mycket duktig och erfaren läkare undersökte mig.. Han hittade en liten plutt på knappa 5 mm med ett tickande hjärta .. Den tomma hinnesäcken var helt borta.. troligtvis södrats bort eller blivit en massa små blodklumpar.. och det kan vara det bruna som kommer ut nu... Han sa att vi inte skulle bli allt för positiva.. men han sa att jag nu har en plutt och jag såg den med mina egna ögon.. lilla busen hade tidigare gömt sig.. HCG hade däremot inte utvecklats som det skulle.. istället för att dubblas hade det endast ökat från 3000 till 4800.. Läkare sa att han trodde att det beror på att det var tvillingar innan i och med att man kunde se en tom hinnesäck oxå vid första VUL. och att det kunde vara orsaken till att HCG inte gått upp så jättemycket.Chocken har inte släppt.. och jag känner mig riktigt glad men samtidigt förvirrad.. Hur kunde den förra läkaren säga åt mig att helt sluta med crinonen och även att det var 90% missfall..Jag har ny tid den 15:e Jan..
    Nu håller vi tummarna.. =) STENHÅRT!!!!
Svar på tråden Hugg/stickningar i magen vid nysning/hosa eller hastiga rörelser??