Inlägg från: Ruggugglan |Visa alla inlägg
  • Ruggugglan

    Vi som snart ska ha vårt andra barn! (BF januari)

    nergdnuL skrev 2010-01-10 09:37:34 följande:
    Nu har våran lilla också kommit :) 100104 kom lilla Molly :)
    Grattis!
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    Sitter och är nervös inför morgondagen. Med dottern tog det bara några timmar med igångsättningen. Jag behövde aldrig något värkstimulerande dropp. Men sambon går och planerar för att det faktiskt kan ta 2-3 dagar (!) {#lang_emotions_surprised}


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    Igår kl. 13.45 fick en liten pojk på 3875gr & 52 cm! Fått namnet Charlie. {#lang_emotions_smile}


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    Igelkotten skrev 2010-01-12 18:57:48 följande:
    VA?!? Har du fått redan!?!??! Grattis! Blev han blåögd och blond eller? Hur mår ni hur gick det......?
    Finns foto på min presentation och i mitt galleri Han är en kopia av sin far när han var så liten.

    Jag mår förvånadsvärt bra. Blev igångsatt igår kl. 10.30. Värkarna satte igång direkt. Barnmorskan kom in och frågade om jag ville avbryta pga de "jobbiga pinvärkarna" jag hade. Normalt när man blir igångsatt sa hon. Jag tyckte det var lika bra att få det gjort. Men efter några minuter så ville jag bara dö. Om det bara var "pinvärkar" som kunde hålla på länge så ville jag avbryta. Jag var helt slut. En undersköterska skulle hälsa barnmorskan. Barnmorskan hann inte tillbaks innan jag skrek på sambon att kalla dit henne fort som fan, för jag var tvungen att krysta.

    Jag trodde att nu är något fel. Kan ju inte krysta när jag inte är öppen så pass mkt. Barnmorskan kände på mig och vågade knappt ta ut handen. Fosterhinnorna buktade ut och bebisen var på väg ut. De körde genast iväg mig till en förlossningssal för att jag skulle få lustgas. Hann inte. Efter tre krystvärkar var han född kl. 13.45! Varken jag eller sambon hann fatta. Jag var chockad och fattade ingenting. Men där var han!

    Vi åkte hem redan i förmiddags. Vi mår bara bra och det känns sjukt att det gick så fort. Personalen skämtade och sa att när jag ska ha nästa så är det lika bra att jag campar utanför sjukhuset.
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    Igelkotten skrev 2010-01-13 01:29:17 följande:
    Ah! Vad skönt att slippa vänta mer!! Ditt BF var ju för hundra år sedan! Frågan är varför Fagile Flower blev igångsatt... måste in och kolla om hon skrev nå't. Jag är redan trött på att vara gravid och jag har inte nått BF ännu... men å andra sidan har jag så svårt för att förstå att vi ska få en så'n där liten som Charlie och Oskar!!! De är så pyttiga ju! Och så ska jag/vi också få en så'n!! Jag minns att alla sa till mig att min dotter var "så liten" när hon kom men det var ju min första så jag hade liksom inget att jämföra med. Då tykte jag inte hon kändes så liten men nu... när jag har första att jämföra med.... då kommer ju nästa vara ytte pytte i jämförelse!!! Nu blev jag nästan lite närvös!!!
    Blev igångsatt pga för göht blodtryck och förhöjda värden från mina njurar. Är njursjuk sedan barndomen.
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    Hej på er! Och grattis till er som fått era små under tiden jag hållt mig borta!

    Jag har inte haft tid eller ork till att sätta mig vid datorn, trots att Charlie är gudomligt snäll. Amningen har inte riktigt varit på min sida och vi fick läggas in under obs en natt eftersom han inte åt. Sen jäklar rann det till i tuttarna och nu äter han så det står härliga till!

    Sett att flera tillkommit till gruppen- Välkomna! Funderar på om jag ska lägga till er på BF listan i min trådstart eller vänta tills ni fått era små? Tiden går ju fort och snart är det dags. Trots att tiden känns som en jäkla evighet


    Kimmy 051130 Charlie 100111
  • Ruggugglan

    Jag har en flicka sedan tidigare och fick en pojk


    Kimmy 051130 Charlie 100111
  • Ruggugglan
    RebeckaAlexandersson skrev 2010-01-18 13:38:56 följande:
    17/1 kl 19.14 kom våran prinsessa Clara till världen! Hon va 48cm lång o vägde 3080g! Allt gick så bra! Kram
    Grattis!
    Kimmy 051130 Charlie 100111
  • Ruggugglan

    Vägde mig idag för första gången sedan förlossningen. Vägde 92 kg vid inskrivningen och jag vägde 104kg som mest. Oroat mig för att jag inte gått ner så mkt. Men blev överraskad av resultatet. Vågen stannade på 88,5kg så nu är jag ännu mer peppad att gå ner i vikt. Hoppas att amningen också ger resultat på vikten!{#lang_emotions_smile}


    Kimmy 051130 Charlie 100111
  • Ruggugglan
    Igelkotten skrev 2010-01-19 10:50:12 följande:
    Jag tycker att krystvärkarna gör mindre ont än de där du pratar om! Varför stoppade ni upp allt istället för att sätta igång det ordentligt? När är BF?
    Håller jag med om! Krystvärkarna är verkligen inte lika smärtsamma.
    Kimmy 051130 Charlie 100111
Svar på tråden Vi som snart ska ha vårt andra barn! (BF januari)