• ak74

    Sytråden - maskinbroderi

    Vad fint! Du är duktig. 


    Jag tror du får hålla kurs i stygnsättning för mig sen
  • ak74
    Mimmi 71 skrev 2010-01-15 10:30:02 följande:
    Det är allt igenom automatisk stygnsättning. Fördelen är att jag sedan tidigare har Corel Draw som jag kan rita figurer i och spara i BMP så mitt stygnsättningsprogram kan importera dessa bilder. Som sagt allt är automatiskt och jaga har inte själv gjort så mycket.
    Ok, Jag är ursel på att rita men har testat att stygnsätta enkla loggor utan att lyckas
    Jag är nog kass helt enkelt
  • ak74
    Ullerull skrev 2010-01-18 21:03:39 följande:
    Världsliga problem man har :o) Misan: Så läckert att polaren gjort bilderna, skitskoj. Jag ska försöka få sambon att rita lite roliga bilder, han är bra på det, jag är helkass, huva. MEN måste ju först lära mig programmet, skulle bra gärna vilja ha ett nyare embird så jag kan gå efter lektionsmaterialet som finns.
    Om du kikar på www.ateljekreativ.se så kanske du hittar lektioner till äldre embird. Om inte, så fråga henne för hon har gjort lektioner länge. Vilken version har du?
  • ak74

    Jag har köpt Jysks Kronborg Lux och broderat på. De är lagom tjocka. Det är krångligt att brodera på för tjocka handdukar. En annan handduk jag använder mycket är saxån från Ikea. Jag är storkonsument av deras badhanddukar för 29 kr. Perfekt när barnen ska på barnkalas


    Jag vet att jag fick en länk till ett företag som säljer hotellhanddukar en gång i tiden. Ska se om jag kan hitta den... Det var ett par år sen...
  • ak74
    ÄngelBängel skrev 2010-01-21 10:11:58 följande:
    Jag har använt Jysks Beaver Lyx, kanske är det den som har bytt namn? Beaver suger ingenting innan den är tvättad och luddar av sig en 1/2 handduk i första torktumlingen men sedan är den jättebra. Jag är jättedålig på att ta betalt, ung. hur mycket säljer ni tex. broderade handdukar för?
    Samma här!
    Vet inte om man får snacka priser här i tråden men det beror lite på vad för broderi det är. Nu för tiden kör jag med fasta priser men det är inte så roligt om man har ett broderi på 40000 stygn och då i princip ger bort broderiet. Jaga har jämfört mina priser med andra på marknader jag varit på och det verkar vara samma. Det är mest gästhanddukar och badhanddukar jag säljer. På senaste marknaden (då jag själv inte sålde handdukar) tog de 60 resp 150 för handdukarna
    Och ja, Beaver lux = Kronborg lux
  • ak74
    ÄngelBängel skrev 2010-01-21 16:19:38 följande:
    För 60 kr måste det väl vara ett ganska litet broderi, eller? Annars kan man väl knappt täckt matrialkostnaden? Nu köper jag ju tråd, mellanlägg och så i sybehörsbutiken men så mycket kan det väl inte skilja?
    Nä, det är inte mycket avans så därför måste man hitta prisvärda handdukar
  • ak74

    Nu gick det, ju...


    Stället som säljer handdukar heter www.fmtrading.se
    Enligt personen på sysidan som köpt därifrån kostade modellen Oxford 18 kr. Men måste köpa en hel låda á 80st och så måste man ha företag.
  • ak74
    Mimmi 71 skrev 2010-01-22 08:38:28 följande:
    Har lagt in denna bland mina favoriter. I dagsläget känns 80 handdukar i samma färg lite mycket  men man vet ju aldrig Får väl se hur det utvecklas, det kanske kan bli aktuellt med sambeställning.
    Absolut!!
  • ak74

    Jag har Husqvarna 3D, det näst nyaste husqvarnaprogrammet, men fattar inget av stygnsättningen. Tror jag förstår och så blir det pannkaka av alltsammans. Har gett upp många gånger nu...


    Men om du har Husqvarnas digitizing så kanske du kan komma med råd om jag kör fast
Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi