• kehe

    hur mådde ni efter operation av visdomstand?

    Jag opererade bort en visdomstand i torsdags kväll och det gick bra, kände ingenting, visst var det obehagligt när de bänder och håller på med tanden och det var nog lite svårt att få ut den tror jag. Senare på kvällen när bedövningen släppt fick jag givetvis ont och tog värktabletter. men sen! Dagen efter uppenbarar sig en svullen kind och det ser nu ut som jag en en stor golfboll på ena sidan-som ett marsvin! Verkar vara en blödning för nu är det blåaktigt och känns som blåmärke. Kan inte öppna munnen knappt, har nästan bara druckit sedan i torsdags..Smärtan är överkomlig med värktabletter men jag undrar om ni som opererat bort visdomständer också fick så här och hur länge satt det i? Man tänker ju på jobbet på måndag..Vill inte gå dit om man ser ut såhär... Tacksam för svar!

  • Svar på tråden hur mådde ni efter operation av visdomstand?
  • kehe

    Black lady: ska fundera på saken-är det inte bättre imorgon så blir det tandläkaren..Vet inte om det är blödningen som gör ont för det känns inte ont eller spec. svullet på operationsområdet eller runt där de sydde heller..

  • kehe

    Tack alla ni som bemödat er att svara-känner mig lugnare nu..Smärtan är värst av själva blödningen känns det som..man känner sig och ser ut som en blåslagen hamster! Kan kampera ihop med mina marsvin-som mina barn och make tycker att jag liknar! *skrattar* men inte f*n vill jag göra om det här inte...

  • kehe

    Idag är det värre, känns som en infektion tilltött trots att jag varit supernoga.. Måste nog ha penicillin...

  • kehe

    BLACK LADY: Fick inte tag i tandläkaren idag..ska härda ut till imorgon bitti och försöka få en tid på fm när jag vet att han jobbar...

    Jakopzon: Jag har opererat ut den, de fick skära eftersom den inte kommit upp mer än en liten bit..De fick bända och hålla på ett tag innan den gav med sig..kändes ingenting men nu efteråt..jisses...Kan inte gå till jobbet imorgon så ont som jag har och som jag ser ut..Du får bereda dig på att ev. vara sjukskriven tror jag, iallafall om du ska op. ut den och jobbar nånstans där du har kontakt med människor som ska glo på dig!

  • kehe

    har fått antibiotika idag, men har värre ont än någonsin, ska be om en second opinion av en annan tandläkare imorgon..Fortsättning följer...

  • kehe

    antitanti: Tack för infon! Ska till en annan tandläkare idag, vill ha ett utlåtande om jag har en varansamling i kinden eller vad det är som känns så mysko, smärtan ska väl inte stegras efter 5 dagar liksom..

  • kehe

    Varit hos en annan tandläkare ikväll= Ingen komplikation av tillstött tack och lov, nu får jag invänta antibiotikans verkan och ta värktabletter i övrigt..
    Menhir: Tack för din info! Instämmer om antibiotikan, men nu behövs den!

Svar på tråden hur mådde ni efter operation av visdomstand?