• Alvi

    Klamajs och klamajs knaskompisars tråd - vi kör vidare!

    Det är här vi huserar, Klamaj och vi andra som följer Klamaj och varandra. Hmm, japp, ett litet rim så här i TS:en...

  • Svar på tråden Klamajs och klamajs knaskompisars tråd - vi kör vidare!
  • Alvi

    Åh, två av tre härinne har jag INTE gästbokat, spread the word:andet verkar ju funka...!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • klamaj

    Sisusnäckan regerar!!!Trådarnas drottning, rimverkstadstösen above all - tack för detta!! Kul att ni andra har hittat hit.
    Hur går det med spalter och tecken, har Myran hämtat sej och har Lilja fattat galoppen??

    Här är det förkylning på G igen - mamma L börjar bli sjuk och jag är alltså skraj ånyo att lilleman ska få skiten igen. Det får bara inte bli så. Herregud, hela höstemn och vintern har vi tampats med basselusskerna from hell som bara verkar gå runt runt här i bekantskapskretsen. Lpappan, Lpappans tje, KlätterK och jag....snorar, hostar och har oss. Skit och fan. För det är ju faktiskt så, att en oskyldig luten förkylning golvar allihop som vistas i Leviland och huvudpersonen himself, talleman, blir ju så illa drabbad jämt. Jaja. Låt se vad det blir av skiuten denna gången.

    Helgen har gått i stilla mak. Film, godis, en promenad, mat, älskog, förvisso knappt nån sömn eftersom jag ju har ett sjukt sömnmönster som inte ens är nåt mönster, jag har helt enkelt en helt uppfuckad sömn....L har varit hos pappa hela helgen och denna veckan har vi häcken full. Tandläkare, hudläkare, logopeder, röntgen etc. Den gamla lägenheter luktrar sunk från avlopp, är hur jävla skiten som helst och behöver städas ur big time eftersom en ny mäklare anlitats och hon ska fota på torsdag. Nu är det ny visnig med sänkt pris den första februari. Gode gud. Låtom hoppas att jag blir av med den nu. Vil inte ha den hängandes alltför länge till nu. Fick värsta ångesten när KlätterK och jag var där i hgelgen för att hämta lite plugg. Allt vara bara slitet, gammalt, sunkigt och ...jaaaa, ångest helt enkelt.

    Och så har jag gjort ett jobb med ett soffbord helt i onödan. Hade ett shysst soffbord som var brunt, som jkag betsat svart bara för att nya lyan går i svart, vitt å rött. Igår såg jag att bara man drar loite med en nagel över ytan så lossnar färgen. Jävla skit! Måste jag alltså slipa om ytan, betsa med risk för att få ytterliagre en billig fylla (det var verkligen vidrigt vad lackbets luktar, hörni) och hålla på. Hm. Just när man liksom bockat av en sak på göra-listanm måste jag göra OM skiten. ÅÅÅÅHHH!! Jaja, värre saker har väl hänt i Leviland, som sagt. Men sånt kan göra mej galen av frustratioin. Oj, slinter på tangenterna. Sorry.

    Nu ska dammsuga och göra så att L har det fint när han kommer. Rulla ut röda mattan tillexempel...

  • Alvi

    Klamaj: Men hallå där, åååååhhhh vad jag hoppas på att den jäkla skruttlägenheten ska bli såld nu!! Hejaheja mäklarinnan, nu ska det gå minsann!!!!

    Och lika mycket hoppas jag på att L ska klara sig frisk ifrån skräpet ni går och släpar på...!

    OCh jäkla skit med soffbordet...!!

    ...

    Du frågade i förra tråden vad TSP är, men det är helt enkelt en förkortning av teckenspråket, vi var på familjekurs i somras och ska tillbaka i sommar, förhoppningsvis våga oss upp en nivå...

    KRAM!!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Puff 2008

    Myran har väl hämtat sig ganska bra från gomop. Blev ett dygn på IVA, men det var ju halvplanerat. Lite extra övervakning för lilla damen. Idag ville hon dock spela dramaqueen igen och fick ett anfall (som vanligt vid lunch tid) Myrpappa agerar såklart korrekt och ger stesolid eftersom han bedömde det som icke övergående. Hon får dock en toniskt anfall med andningsuppehåll mitt i ryckningarna och när Stesoliden åker in är det over and out. Var tydligen helt livlös och blå i typ en och en halv minut. 112 och ambulans. Men myrmamman kör tydligen som en jäkla vettvilling för jag slog ambulansen hem. Vi åkte inte med in till sjukan för hon poxade fint och ingen temp och inga fler anfall. De insisterade men vi tackade nej. Sedan har allt varit lugnt men ack och ve vad det tar på krafterna att göra utryckningar av denna kaliber....

    Over and out.. 

  • Alvi

    Malvas mam: Vassego!

    Myran: Åh herregud...!  KRam på er........!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • klamaj

    Nä men faan vad tufft ni har det emellanåt, Myran. Och våga dej att köra så snabbt!!! Men jag hade gjort likadant. Kör faktiskt alltid för fort. Inte bra...låt oss hoppas att Myrtjejen håller sej på mattan och inte busar så ofantligt med er. Jäkkla onge!!

    L har serenad, haft i ett par timmar nu. Alltid dessa gnyn och missnöjesyttringar på kvällarna. Jg kan inte koppla av förrän han somnat och ligger stilla och rofylld i min/hans egen säng. Det är vyssj, välling, sång, byta plats, napp in, napp ut, ett ständigt lurpassande för att han inte ska stämma ut i värsta arian av klagosång.  Undrar när det ger sej. Tycker synd om honom, vet ju själv hur jobbigt det är att inte kunna somna....

    Tror jag måste ge mej.

Svar på tråden Klamajs och klamajs knaskompisars tråd - vi kör vidare!