• kim86

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Ahhh, mitt bs är för högt, fattar inte hur det kan vända på en dag såhär. 13 efter måltid 2 ggr samma dag... usch, vad trött man blir, är det bara till att höja måltidsdoserna så mycket? verkligen?.
    Fick ni också höja i v 14-15 typ?

  • kim86

    Skrutt,, stort grattis, det lät som en helt underbar förlossning.


    Hmm, jag börjar nog fatta nu att bebisen också ska ut så småningom, men det är ju 25 veckor till, så jag kan förneka det lite till, även om man längtar. =)
    Kul o läsa som sagt när det går så bra...
  • kim86

    Förresten turkiskpeppar.


    Jag har hypotyreos, jag märkte ingen större skillnad när jag började med levaxin, men det var också för att de hade sån koll och jag hann inte känna av detta innan behandlingen satte igång. Nu märker jag dock av min höjning av levaxinet. mår mycket bättre och är mycket piggare nu än för 2 veckor sedan, så den höjningen gjorde nog susen...
  • kim86

    Grattis fixaren och sunstroke..


    Såå många barn det har kommit nu dessa mnader..
    Vilka är kvar och har BF lite längre framåt i tiden.?? =)
    Nu har jag fått en liten kula på magen och nu går det inte att dölja mer, mycket piggare, bs är ok hade 4,7 i hba1c förra gången. Men nu sticker det upp lite emellanåt speciellt efter måltid. Men nätterna är fortfarande låga.
    Man ska inte bli orolig över att man knappt fått höja något i v 15 va?
    Kram på er alla i vårvädret.
  • kim86

    Ja. maddie.


    Kan man inte bara lägga up en ny lista för 2010 eller ngt, så ändrar vi inget, men så man ser vilken som är näst på tur osv, o vilka som är kvar här. Även om det är hur bra som helt att massa av nyblivna mammor är kvar, så vi andra vet vad vi ger oss in på.. =)
  • kim86

    Hej igen allihopa.
    När fick ni höja doserna, jag ligger fortfarande på lägre doser på basalen än innan grav. måltidsdoser ungefär samma. är i v 16 nu...??

  • kim86

    Grattis Turkiskpeppar.. Vad kul..
    Jag går och längtar tills RUL som är om lite mindre än 3 veckor.. =)

  • kim86

    Tvåfem..
    Jag går snart in i v 17 och jag har bara fått sänka änsålänge.. =)

  • kim86

    Vildatiger.
    Haha, oj vad man känner igen det, så fort de är sjuka så blir de helt förändrade. En kollega sa till mig att om män skulle varit gravida så skulle arbetslösheten inte finnas, för då skulle alla varit hemma från v 4 och tills de fick barnen. Haha, så man får bära upp förhållandet. Hoppas att du snart mår bättre o att lill*n tittar ut om inte allt för lång tid. =)
    Igår lånade jag en doppler på jobbet o lyssnade på hjärtljuden, första gången. haha mäktigt. O inatt fick min nästkusin en liten flicka... Det är nästan så man börjar böla själv..

  • kim86

    Vildatiger.
    Ja, det hade varit ngt..
    Ja, jag gillar det också, trots huvudvärk och illamående o bs strul. Men det är såå kul. =) magen växer o det känns jättekonstigt verkligen. Att kroppen kan ändra sig så mycket..

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare