Inlägg från: The Kittycats |Visa alla inlägg
  • The Kittycats

    För oss med ma/mf i bagaget - BF vår/sommar 2010. Tråd nr 2

    bumbi 84 skrev 2010-01-26 22:14:33 följande:
    ja ett ma i v.16 och en som dom får ta bort efter Rul. pga skador på foster
    Ja ma:t känner jag ju till  
    Men usch vad hemskt för henne i Skaraborgastråden! Stackars föräldrar.
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Anelan skrev 2010-01-27 09:46:03 följande:
    Inspirerad av alla fina gravidmagefoton tog sambon en bild på min växande mage i tisdags kväll..men varför kan jag inte lägga upp varken det fotografiet eller ultraljudsbilderna i mitt galleri?
    Fotona kanske är för stora, ibland måste jag förminska dem först.

    Sokkerkakkan: Grattis till jobbet! Jag hade gjort likadant i din sits.
    Goodhope skrev 2010-01-27 09:08:14 följande:
    hej, ny i tråden. Har ett ma i bagaget från i våras. Upptäcktes i v 10 att den varit död sen v 6. Är nu gravid igen med ivf. Är i vecka 15. Hade en ljusbrun flytning igår. Jättejobbigt. Bm säger att man kan ha så och det är inget att göra så länge man inte blöder, då ska man åka in. Tycker ändå det känns jobbigt. Någon med samma erfarenhet?
    När jag fick en blödning i v 7 den här gången, åkte jag in och satte mig på gyn tills jag fick en akuttid. Men när jag ringde först så tyckte de att jag skulle avvakta och se. Men jag är i efterhand glad att jag åkte in och fick besked.
    Hoppas att det är en ofarlig blödning du har!
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Anelan skrev 2010-01-27 13:04:31 följande:
    Aha, du har inget tips till en oteknisk om hur en förminskning kan göras? Jag är helt lost..
    Hmm, ööhh... låt mig tänka.... {#lang_emotions_undecided} 
    När jag öppnar upp fotona i ett program på datorn (minns inte vilket) så kan man välja typ "ändra" eller "redigera" och då finns det en förinställd mall som man kan välja för "internetstorlek". Mne det går även haft att manuellt välja förminskning med ex 50% etc.
    Kanske inte den bästa förklaringen
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats

    Anelan: Bra att det "klickade" tillslut och du fick in bilderna
    Jättefin RUL-man ser så tydligt! Och en fin mage, dina 9 kg ser jag dock inget spår av

    Malten: Håller tummarna för imorgon för att du får se ett tickande hjärta och ett livligt litet pyre!


    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Dakine skrev 2010-01-27 22:04:21 följande:
    Nu hemkommen från VUL. Barnmorskan var helt underbar! Trevligt bemötande och jag kände mig trygg. Hon var såå lugnande. Enligt beräkningar så skulle jag vara i v4-5. Mest troligt i v5. De såg bara en hinnsäck nu, som var 5 mm. Men hon sa att det var inget oroväckande och hon trodde hon kunde skymta ett foster. Men det var så pass tidigt, så skulle tillbaka om 3 veckor och kolla vad som hänt då :)) hon sa att bara 3 dagar kan göra stor skillnad. Känner mig grymt positiv! :D Hon sa iaf att jag hade en graviditet. Alltig ngt :D
    Vad skönt! Det kommer gå bra nu ska du se
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Malten skrev 2010-01-28 11:36:42 följande:
    Nu är jag tillbaka från mitt VUL. Allt såg fint ut, jag är så lättad! Fick se en liten krabat på nästan 4cm som vinkade till oss. Blev beräknad 10+5 med f 21/8, en dag längre än senast. Fick förresten gå på mitt frikort fast det är privat så det blev gratis också. Jag är så lycklig nu!   
    Grattis till lyckat vul Vad skönt!

    Jojsie: Jag känner mig inte heller gravid direkt, inga rörelser och inga symptom. Jag är hungrig, men det kan man ju vara ändå. Det enda jag känner av är att det stramar i nederdelen av magen ibland ner jag reser mig för hastigt. Är v 15+4 idag.
    Nog är det spökveckor allt.....
    Hoppas du får höra ett den galopperande elefanten!
    Goodhope skrev 2010-01-28 13:13:03 följande:
    Nej, nu känner jag mig trots allt nojig efter brun flytning i förrgår och fått för mig att det känns konstigt i magen fastän det nog inte gör det...Bokade en tid för ul i morrn. Mer för in egen skull och stilla oron än att jag eg tror att något är fel. Måste liksom bara få bekräftat att allt är bra. 450 kr är en droppe i havet. Tur att det finns ställen man kan ringa och boka in sånt här på när man hos bm får vänta till rul eller söka akut på gyn (men då krävs det väl mer än oro..typ blödning mm antar jag + sitta och vänta i antal tim då man inte blir prioriterad)
    Bra att du fick en tid så snabbt. Förstår absolut din känsla av att du vill få bekräfatat att allt är bra, och att din nojja inte stämmer.
    Håller tummarna att alllt går bra imorgon!
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Sussna skrev 2010-01-28 14:48:59 följande:
    hej alla! nyss hemkommen från bm,där fick vi höra ett litet hjärta som gallopperade fram i 158 slag/ minbäbisen sparka så de bara eka i rummet,vilken otrolig känsla de va att få höra de! Hon kände på livmodern och sa att ja nog kunde va i vecka 15 redan,för den kändes ganska stor. Så då kanske sista vul stämde då...hon trodde oxå att ja kanske hade livmodern i framvägg för de va så mycket andra ljud me när hon hörde på hjärtat...ja sitter bara här me ett fånigt flin nu
    Grattis, skönt att det gick bra
    Tror att min också ligger i framvägg. Kunde det vara mer ljud om man har den i framvägg? För jag hör väldigt mycket annat än hjärtat med mitt babysound, men jag vet ju inte vad som är "normalt" heller.

    Maja: Har tyvärr inget svar på din sexfråga.
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Anelan skrev 2010-01-28 19:59:21 följande:
    Tack för all hjälp!! Mitt omedvetna tyckte att din förklaring hjälpte Sambon tog fotot i en ganska smickrande vinkel...  men visst börjar magen synas - och det gör mig GLAD! Nu känns det nästan som att magen syns mer och mer för varje dag.
    He he, ok jag tar åt mig lite "ära" då

    Scapula: Hoppas du vinner lite vin då {#lang_emotions_cheers} Låter som en kul grej.

    Nu vet vi iaf att det inte blir Teutonia prestige, sambon tyckte det var för liten varukorg. Han gillade Brio kombi. EL City cross var ok. I helgen ska vi klämma på min systers Kronan som de ska hämta ut. Sedan ska i försöka hitta crescent classic någonstans, fanns bara Diva på Babyland.
    Det är roligt att kolla´runt tycker jag! hi hi

    Fick låna "Du ska bli pappa" av en kompis, Pelle verkade gilla den. Han började läsa den direkt och satt och skrattade högt. Han är så söt {#lang_emotions_heart}
    ♥ bf 2010-07-17
  • The Kittycats
    Anelan skrev 2010-01-29 07:01:24 följande:
    Vad mysigt ert letande i barnvagnsdjungeln låter! Vi satt igår och letade begagnade vagnar, och snubblade in på barnvagnar.com har du någon koll på dem, eller är det någon annan som har erfarenhet av deras vagnar? Innan har vi funderat på BRIO vagn eftersom de är de vagnar som bäst matchar våra önskemål. Men vad svårt det är!! Känner oss heöförvirrade. Det skulle ju vara guld om Duo vagnen på barnvagnar.com är bra, för priset kändes inte helt fel... Visst borde det gå och köpa en mjuklift som passar till även om just de märket inte verkar ha någon? Nä, nu är det dags att börja bege sig mot dagens föreläsningar om lek. Jag hoppas att ni alla får en toppenfredag!
    Jaa, jag tycker det är jättekul att kika runt 
    Länken fungerar inte. kopbarnvagn.se har jag tittat på en del. Vad är det för BRIO ni vill ha?
    ♥ bf 2010-07-17
Svar på tråden För oss med ma/mf i bagaget - BF vår/sommar 2010. Tråd nr 2