Inlägg från: The Kittycats |Visa alla inlägg
  • The Kittycats

    För oss med ma/mf i bagaget - BF vår/sommar 2010. Tråd nr 2

    Dakine skrev 2010-02-17 22:11:44 följande:
    Tack för alla ni som höll era tummar & tår idag. Fick se min lilla ostkroke på 12 mm och ett litet hjärta nästan lika stort som pickade på fint :) Är lycklig.
    Grattis, vad härligt
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Sokkerkakan skrev 2010-02-18 10:25:43 följande:
    Kittycat; Vilken härlig bild på er lilla flicka!Dakine; ååh vad skönt, vilken skön känsla att få se det lilla pyret!!Maja09; Usch låter inget vidare med alla smällar på en gång. Önskar dig iaf en bra dag!
    Tack
    MrsCharlotte skrev 2010-02-18 21:10:33 följande:
    Oj oj oj. Idag upptäckte jag att det har börjat hända saker med mina bröst. De har ju varken ömmat eller växt sen jag blev gravid, men idag är de helt plötsligt som hårda stenar, haha. Börjar fundera på om jag implanterat nåt i sömnen, de är verkligen stenhårda De är något ömma men knappt märkbart. Men det är bra att de växer lite nu för hunden har tuggat sönder min favoritbh så jag vill kunna börja använda C-kupan som jag köpte när jag var gravid förra gången För övrigt är det ganska lugnt här, jag jobbar varje dag och kommer hem och slänger mig i soffan och kolla på OS tills jag ska lägga mig.. så ser mina dagar ut Käkar fortfarande apelsiner som en tok....
    Jag har gått från B till C nu. Men det vänstra är lite större, så det känns nästan som jag skulle behöva en halv D
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Maja09: Åh vad härligt med en sådan "kärleksspark"! .
    Längtar som en galning tills jag kan börja känna något! Varenda gång jag känner något i magen åtföljs det av ljud, typ knorrar och andra läten så då vet jag ju tyvärr att det är min vanliga aktiva mage som är igång...

    Hoppas resan går bra Scapula!!! Det kommer ju galet mycket snö. men ni åker ju åt rätt håll iaf, skulle ni åkt söderut hade det nog varit värre.


    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Anelan: Tråkigt att du också har fått foglossning!
    Jag med, så det har inte blivit någon träning alls för mig nu. Hade det inte varit för underlaget ute så hade jag försökt mig på promenader. Men som det är nu halkar jag bara omkring och får mer ont.

    Mysigt att du känner av eran lilla skrutt i magen så mycket Själv längtar jag fortf efter att få känna, men någon gång ska väl jag också få känna.
    Låer mums med semla! {#lang_emotions_tongue_out}

    Idag har vi varit på barnbasar och försökt göra fynd , och nu är jag trööööööött. Nästa helg blir det en till, och då hoppas jag hitta spjälsäng och en bärsele.


    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Sokkerkakan: Lycka till imorgon! Ser fram emot lite bilder.

    Sussna: Fin mage, börjar bli rejält put nu

    Anelan: Jo det blev det  Och det blev nästan endast saker som stod på "inköpslistan", blev bara en kjol, en klänning och ett par skor extra för totalt 25 kr Annars köpte jag: Oanvänt spjälsängsskydd, 2 lakan, 2 påslakanset, 2 pyjamas en helt ny), en långärmad tröja, en kortärmad body, en långärmad body, myggnät till vagn, 2 solhattar. Så roligt så! Förutom att det var rätt mycket folk efter ett tag......

    Skönt för dig att du har hittat spinning som fungerar trots foglossningen. Jag har tänkt att kolla upp vattengympa och prova en gång för att se. För mig är det tvärtom, att sitta gör mest ont.

    Annars är det bra vad jag vet. Moderkakan ligger i framvägg som jag trodde, så vi får vänta lite till på att känna sparkar från våran lilla tjej. Men hon var iaf väldigt livlig på RUL:et, så det var kul att se åtminstone Men hon verkar mest ligga långt nere till höger, nu när jag har sett det på RUL:et så vet jag ju att det jag har kännt stämmer.


    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Anelan skrev 2010-02-21 20:49:10 följande:
    Kittycat: Vilka fynd! Var hittar du dessa barnbasarer? Hoppas att vattengympa fungerar för dig, har hört att det ska vara bra mot foglossningar. Låter jobbigt att få mer ont av att sitta, att sitta gör ont men inte mer än annat. Känner du av foglossningen när du sover?Jag har också moderkakan i framvägg, pyret är mest i nedre delen av magen och buffar. Det är bara ibland som sparkarna är övanför naveln så jag tror han gillar att ligga lite längre ner. Funderar på om det är kullebyttorna (de var en favoritaktivitet vid RUL) som gör att magen hoppar till... Vad mysigt att din lilla tjej är livlig och att du fick bekräftelse på det du känt. Var i vårt avlånga land bor du?
    Kändes som bra köp iaf, sedan vet jag ju inte om det är fynd... Är ju ganska ny på området Men huvudsaken är väl att vi är nöjda.
    Det var i Södertälje. Men de anordnar på olika orter. Tror att deras adress är barnbasarer.se så kan man gå in och kolla var det anordnas. Sedan finns det väl alltid lokala basarer/loppisar också?

    Jo sitta (och speciellt köra bil) är värst för mig. Men bara jag varierar mig och byter ställning är det ändå uthärdligt. Sova går rätt bra, men jag kör med "tricket" att ha en kudde mellan benen för säkerhets .

    Vilken v började du känna av rörelser? Jag har verkligen inte känt av varken minsta fladder eller buffar, trots att jag verkligen har ansträngt mig och t.o.m. satt av tid för att känna efter. Tur att vi har haft vårat Babysound och varit på RUL, annars hade jag nog varit rejält orolig.

    Jag bor några mil söder om Södertälje. Själv då?
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    bumbi 84 skrev 2010-02-21 21:54:17 följande:
    Ja det var trevligt Men oj vad trött jag var sedan, och jag hade ganska ont också. Men än så länge känns det som att det var värt det.
    Gersemi skrev 2010-02-21 20:56:01 följande:
    Har insett att jag borde ha tagit magbilder tidigare. Igår sjönk magen ner och bebis lade sig i bäckenet. O sparkade på naveln... Är jätterädd att förlossningen kommer att dra igång för tidigt, detta är ju ett tydligt tecken på det. Dock har lite flyttat på sig igen nu, så jag hoppas på det bästa.Bara ett kort inhopp. Kram!
    Hoppas bebisen stannar kvar ett tag till iaf!
    Vilken v är du i nu, ska du ringa din bm för koll?
    Kramar
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats

    Hur har det gått på alla RUL idag?


    Anelan skrev 2010-02-22 20:59:16 följande:
    Angående att ta reda på könet.  att vi fick veta har dock inte ändrat någonting för oss. Varken när det kommer till inhandlingsplaner eller spänningen, det vi är mest nyfikna på är vem det är som finns i magen. Det spännande så som vi ser det är att lära känna pyret oavsett kön. Självfallet förstår jag de som inte vill veta, det blir ju en liten extra överraskning. Ibland har jag dock svårt att förstå varför vetandet av könet skulle förändra någonting...men det kanske bara är jag Huvudsaken tycker jag är att alla får välja själva ifall de vill veta eller inte, förutom när de som vill veta inte kan/får vetskap vill säga.
    Håller med, kunde vara mina ord. Vi hade redan börjat köpa kläder innan RUL, och att vi vet könet nu gör ingen skillnad. Jag är bara så nyfiken som person, så jag skulle aldrig kunna låta bli att försöka ta reda på könet Men om det inte hade gått att se så hade det inte gjort någonting.
    Känner också att största överrasknignen blir att se vem som kommer ut, både personlighet och utseende. Hur det blir att leva som familj etc?

    Imorgon är det dags för sjukgymnasten. Hoppas att jag kan få lite bra övningar  och rådmot foglossningen, och gärna lite akupunktur också.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Sokkerkakan skrev 2010-02-22 22:20:21 följande:
    Idag fick vi se en livlig och fin liten pojke!! Vi är så glada och sjukt lättade. Nu har jag dessutom börjat känna den lille under dagtid också och det känns såå skönt! Jag lägger in bilder imorgon kväll, nu ska jag sova.
    Åh vad roligt! Grattis till lyckat RUL och en fin liten pojke
    Ser fram emot bild sedan.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    Jojsie skrev 2010-02-23 08:18:40 följande:
    grattis sockerkakan till lillkillen!vi var också på RUL igår, bebis var så fin (ska inte kolla kön). men allt såg perfekt ut. skönt! bild finns i galleriet. ha en bra dag tjejer!
    Grattis till lyckat RUL för dig med! Jättefin bild
    MrsCharlotte skrev 2010-02-23 10:45:54 följande:
    Nu ska vi snart åka till Gävle för att göra rul... vi åker i god tid för det snöar och är tydligen väldigt halt på vägarna. Vi ska vara där klockan 13. Jag är jättenervös... trodde inte jag skulle vara det för jag känner ju bebisen röra sig, men tänk om det är nåt fel på bebisen?
    Lycka till nu! Det går säkert bra ska du se Men det är ändå svårt att inte bli nerövs innan RUL:et.
    Kör försiktigt bara
    ♥ bf 2010-07-20
Svar på tråden För oss med ma/mf i bagaget - BF vår/sommar 2010. Tråd nr 2