Tårttråden del 17
Mynta skrev 2010-11-08 18:52:11 följande:
Jag fnular fortfarande på tårtor till personalfesten... Blir ni trötta på mig så är det bara att ignorera. Tårta 1 blir en ganska klassisk tårta. Ljusa bottnar, rårörda hallon och glasscreme. Täckt med SP. Inga problem där alltså.
Tårta 2 blir även den med ljusa bottnar. Funderar på blåbärsmousse och vit chokladmousse. Vad tror ni om det? Är det någon som gjort fluff på Marabou Vintervit? Blev den för söt? Har hört att chokladen är väldigt söt.
Tårta 3 blir en chokladtårta. Mörka bottnar, päronmousse och chokladfluff av något slag. Tror ni att det blir för chokladigt eller kan det funka?
Funderar även på åtgång av SP. Chokladtårtan ska täckas med MMF, men de andra två har jag tänkt täcka med SP. Kommer även att göra (ganska enkla) dekorationer av SP. Hur mycket behöver jag till två stycken 24 cm tårtor? Cirka 10 cm höga beräknar jag att de blir.