Snarkofagen skrev 2010-12-18 13:40:08 följande:
Hej alla! Inspirerad av er och tack vare alla fina tips ni delar med er av, har jag nu petat ihop två tårtor till i morgon. Nu fattar jag varför dekorationer ibland hamnar lite där det kanske inte riktigt är tänkt
Ska "lappa" några revor med dekorationer i morgon. Aja. Första försöket.
Två frågor som jag hoppas ni kan svara på.
- Björnbärsmoussen gick åt h-vete. Gelatinet stelnade i strängar. Vad hände? För varmt gelatin? Hur ska jag i såna fall göra eftersom gelatinen börjar stelna så fort jag tar den från plattan.
- Min hemgjorda mmf ville jättegärna spricka och framför allt i kanterna när jag kavlade. Blev dock snyggt när locket väl kom på. Vad har jag gjort för fel med mmf'en?
kanske fungerar att göra som med frusna hallon som jag har för mig att missy cat tipsat om. dvs att man mosar/passerar bären och sen blandar med snabbmarsan så har man en "mousse"
kolla doseringstabellen jag skrivit några inlägg tidigare och se om mängden florsocker/marshmallow skiljer sig mkt