Inlägg från: Erics mamma |Visa alla inlägg
  • Erics mamma

    Vilda kottar snackar vidare V

    Eric tackar för grattulationerna. Tyvärr insjuknade Eric med hög feber inatt så det är att vara hemma idag.

    Skulle igentligen varit studieledig och sökt artiklar men det får skjutas fram. Tandläkaren får också vänta då även det stod på schemat idag.

    Maria; Du glömde att Camilla väntar smått i slutet av julli =) så det är 4 nya små liv till sommaren.

  • Erics mamma

    Vi skall fira Eric på lördag så det blev inte få mkt firande igår. Eric fick kalasa på havreflan, annars hade han inte så stor matlust. Feberfri var han på dagen men den komtillbka vid läggdax. Idag är han åter feberfri så vi får se hur det blir ikväll annars är det mest förkylning och hosta nu.

  • Erics mamma

    Då är Eric åter frisk och full av liv. Är hemmaidag också för säkerhetsskull då febern höll i sig länge och vi inte vil ha något bakslag.

    Skall nu sitta och plugga litemedans lintotten sover.

    GRATTIS alla som fyllt, har inte varit inne här på några dagar nu.

  • Erics mamma

    Hej allihopa, länge sedan sist.

    Min dator har pajat och Calle försöker nui få igång den genom att blåsa ut den som han kallar det (tar bort ALLT) för att sedan installera allt på nytt. Ingen vidare timing heller då jag skuller och är studieledig för att skriva min magisteruppsats. Vad man kan vara beroende av datorer ibland !

    Allt är annars bra med oss nu, inga baksalg mer med sjukdom vilket känns skönt. Hade ju vad 6 dagar av 11 i början av feb.

    GRATTIS till alla jag gläömt ochGRATTIS till MOLLY som fyller år idag!

  • Erics mamma

    Camilla, vad blev det för BF datum på RUL?

    Har nu fått igång min dator kan kan sitta och plugga såsom det är tänkt, känns skönt. Ligger ju lite efter i min tidsplan pga allt datastrul.

    Jag kommer oftast vara ledig på torsdagar för att plugga så kanske att någon vill träfäfas på stan och ta en lunch ihop vore kul.

  • Erics mamma

    Jennie, Eric är på dagis när jag är hemma och studerar så det blir en träff utan barn. Har fått instuderingsdagar från jobbet så jag "joobar" ju officiell men på annat sätt än normalt =)

  • Erics mamma

    Ett förtydligande, det blir utan barn från MIN sida men ni andra får gärna ta med barn!

    Eric kissade föresten för första gången på pottan igår. Vet att andra redan gör det och mer däörtill men vi har försökt sedan jul men han har bara provsuttit tidigare

  • Erics mamma

    Kajsa, ibland undra jag vad jag gett mig in på ang att studera med små barn. Försöker ju skriva minmagisteruppsats men har inget flyt just nu. Saker jag sparat och skall skriva ut på jobbet ser inte ut som hemma vilket gör att det är ojort jobb.... Får se om det blir bättre idag. Skall in till skolan och sitta idag, blir midre saker som kan disktrahera. Här kanman ju bra ta en paus för att.... tvätta... damsuga.....osv.

    Om någon är i stan idag och vill ta en gemensam lunch kan nu höra av er. Jag befinner mig på bibliotekteket i skolan som är belägen på/vid medicinareberget/Anneddalskyrkan.

    Erics sovrutiner ar också förändrats. Sommar numera oftast någon gång runt kl20 för att gå upp kl 06. Sedan fortsätter han ju att vakna fler ggr varje natt tyvärr. Sover ca 1h på dagen.

  • Erics mamma

    Jennie, vad skönt att allt gick bra igår. Den 9/8 är också ett bra datum tycker jag då min syster fyller år den dagen!


    Nej nu är det snart helg så det börjar bli dax att packa ihop sig. Fint väder är det också, längtar efter att få komma ut även om det bara blir en kort stund under promenaden upp till spårvagnen.

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V